Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

stampy

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la stampy » 29 sep 2012, 22:47

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 29 sep 2012, 23:00

Principatus je napisao/la:Momak se mora sto brze osloboditi Dinama, pa da nemora vise glumiti.
kako će se oslobodit dinama kad je nedavno potpisao dugogodišnji ugovor?....a mamić ga neće pusti prije nego što ovaj još napreduje i odigra par utakmica za hrvatsku reprezentaciju ,jer će mu to još više dignut cijenu...maminjo pametno radi, za razliku od svih ostalih klubova bivše yuge

a ovaj interviju mi je malo sumnjiv...ne bi se iznenadio i da je izmišljen...
mali je čak odgajan kao katolik..i kao što je haris napisao...glatko je odbio poziv mlade bih reprezentacije...
ipak on ima i hrvatske krvi i cijeli život je u hrvatskoj i hrvatskom nogometu..a čuo sam da mu ni stari nije neki veliki bih patriota

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 sep 2012, 23:02

Ma potajno on pjevusi: Jedna si jedina...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 sep 2012, 23:08

dean_ je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Momak se mora sto brze osloboditi Dinama, pa da nemora vise glumiti.
kako će se oslobodit dinama kad je nedavno potpisao dugogodišnji ugovor?....a mamić ga neće pusti prije nego što ovaj još napreduje i odigra par utakmica za hrvatsku reprezentaciju ,jer će mu to još više dignut cijenu...maminjo pametno radi, za razliku od svih ostalih klubova bivše yuge

a ovaj interviju mi je malo sumnjiv...ne bi se iznenadio i da je izmišljen...
mali je čak odgajan kao katolik..i kao što je haris napisao...glatko je odbio poziv mlade bih reprezentacije...
ipak on ima i hrvatske krvi i cijeli život je u hrvatskoj i hrvatskom nogometu..a čuo sam da mu ni stari nije neki veliki bih patriota
@dean izvini,ali sheres k'o foka.
Cuj cak odgajan k'o katolik.Ako mu se babo ud'o nije jos kod gospe kahvu pio.Hanuma mu se ionako drugacije vabi.
Ti ides sa onom sto je babi milo,to joj se i snilo.E pa.......
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 29 sep 2012, 23:10

Principatus je napisao/la:Ma potajno on pjevusi: Jedna si jedina...
lijepa naša zvuči primamljivije 8-)
vidiš da je čak i brazilci pjevaju(**** im pas mater)..a gdje neće onima koji imaju hrvatsku krv

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 sep 2012, 23:12

Ma no sikiriki, ako nam bude zatrebao pokusacemo ga ukrasti, uspijemo, ne uspijemo, mi nemamo stete, mozemo samo dobiti. Vidjecemo. :mrgreen: Mladi zmaj Halilovic.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 29 sep 2012, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 29 sep 2012, 23:13

Principatus je napisao/la:Ma no sikiriki, ako nam bude zatrebao pokusacemo ga ukrasti, uspijemo, ne uspijemo, mi nemamo stete, mozemo samo dobiti. Vidjecemo. :mrgreen:
vaši najvjerojatnje neće ni pokušat,jer znaju da nemaju šanse pokraj hrvatskog saveza i reprezentacije :lol:
harishp je napisao/la: @dean izvini,ali sheres k'o foka.
Cuj cak odgajan k'o katolik.Ako mu se babo ud'o nije jos kod gospe kahvu pio.Hanuma mu se ionako drugacije vabi.
Ti ides sa onom sto je babi milo,to joj se i snilo.E pa.......
tako sam čuo od ljudi iz zagreba...navodno ga znaju..ali nije toliko ni bitno
ali ti si iznenađujuće realan i ne živiš u oblacima...svjestan si da malog alena nikad niste ni imali, a kamoli izgubili...trebate se okrenut proizvodnji igrača u svojoj ligi,pa se nećete morat toliko opterečivat djecom iz raznih zemalja....
Zadnja izmjena: dean_, dana/u 29 sep 2012, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 sep 2012, 23:15

dean_ je napisao/la:
vidiš da je čak i brazilci pjevaju(**** im pas mater)..a gdje neće onima koji imaju hrvatsku krv
Imam osjecaj da ces se sa takvim razmisljanjem na ovom forumu uskoro osjecati majoriziranim(i to vam je u krvi) i eto belaja.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 sep 2012, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 sep 2012, 23:15

dean_ je napisao/la:
kakve ti gluposti valjaš :shock: nisi valjda probo one tabletice iz donje lat(d)ice ??? Čuj Hrvatske krvi, ti se izgleda držiš one "svaka laž izrečena više puta postaje istina", ne laprdaj ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 29 sep 2012, 23:16

harishp je napisao/la:
dean_ je napisao/la:
Imam osjecaj da ces sa takvim razmisljanjem na ovom forumu uskoro osjecati majoriziranim i eto belaja.
tako se osjećam od kad sam došao ovdje....
ali volim ovaj forum...možeš se dobro nasmijat

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 sep 2012, 23:16

dean_ je napisao/la:pa se nećete morat toliko opterečivat djecom iz raznih zemalja....
Nemoj tako, mi samo zelimo vratiti ono sto je nase, nasu krv, kakva kradja, budi realan i objektivan. :mrgreen:
Vracamo ih upravo i iz Njemacke mlade reprezentacije, a kamoli Hrvatske. :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 sep 2012, 23:19

dean_ je napisao/la:
S takvim nacinom pisanja(citaj provokacija)moze se i oplakati.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 sep 2012, 23:21

Joj kad sad dođe Monolog i pukne mu film :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 29 sep 2012, 23:21

Principatus je napisao/la:
dean_ je napisao/la:pa se nećete morat toliko opterečivat djecom iz raznih zemalja....
Nemoj tako, mi samo zelimo vratiti ono sto je nase, nasu krv, kakva kradja, budi realan i objektivan. :mrgreen:
Vracamo ih upravo i iz Njemacke mlade reprezentacije, a kamoli Hrvatske. :D
ma da...evo lete nazad
želite vratit već gotove nogometaše odgojene u stranim zemljama....nije to tako loše...pa i hrvati to rade..zapravo sam puno manje nego prije 10ak godina

ali domaće prvenstvo i domaća djeca trebaju biti prioritet..pa neće biti živciranja, hoće ili neće
harishp je napisao/la:
dean_ je napisao/la:
S takvim nacinom pisanja(citaj provokacija)moze se i oplakati.
harise stvarno ne provociram...samo sam realan i otvoren..jer vidim da mnogi ovdje žive u oblacima...kako da ne reagiram kad kujete zavjeru i planirate ukrast hrvatskog igrača?

realno bošnjaci puno više provociraju po hrvatskim forumima i ne dobijaju banove

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 sep 2012, 23:26

Dean, pa nema zivciranja, nemamo sta izgubiti, samo dobiti. :mrgreen: Naravno da liga mora ojacati, ali ne smeta nam to da malo poberemo cvijeca sto je naraslo kod susjeda ili malo dalje, sve to kombiniramo i imamo jednu veoma interesantnu buducnost.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 sep 2012, 23:28

dean_ je napisao/la:kako da ne reagiram kad kujete zavjeru i planirate ukrast hrvatskog igrača?
Ovo je bez konkurencije najaci komentari koji sam ikada procitao na jednom forumu. :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 sep 2012, 23:28

Principatus je napisao/la:Dean, pa nema zivciranja, nemamo sta izgubiti, samo dobiti. :mrgreen: Naravno da liga mora ojacati, ali ne smeta nam to da malo poberemo cvijeca sto je naraslo kod susjeda ili malo dalje, sve to kombiniramo i imamo jednu veoma interesantnu buducnost.
Jasta nego brati cvjece,kad je babo bacio sjeme.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Backy
Kontakt:

Post Postao/la Backy » 29 sep 2012, 23:33

Treba ljudi pokusati malog dovesti u BH repku .Vidjeti da neko iz saveza poprica sa Seadom Halilovicem pa da se zna na cemu smo sa njim.Otac mu je igrao za BIH i meni je to sasvim dovoljan razlog da bi i on izabrao zmajeve.

jako
Kontakt:

Post Postao/la jako » 29 sep 2012, 23:38

hahaha znao sam da je aktivno jer mali danas u 10 min. pokazao više od ostalih,gurao kroz noge,prolazio 1na1 asistirao...mada mi je manje modrićev stil više arshavin kad je u formi,ofenzivan je dosta nije klasični centralni vezni al već sad garantiram najveći transfer u dinamovoj povijesti...a nek igra di mu je srce,ovo paranoje da mu hrvati i mamić nedaju pa njemu će rast cijena i u bosni i u hrvatskoj jednako,boli maminja k...

stampy

Post Postao/la stampy » 29 sep 2012, 23:39

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Drum, edvaE2, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Normus90 i 53 gosta.