FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako je smiješno i licemjerno gledati postove Zeničana, ali i ostalih na ovim temama.Samo treba pogledati postove poslije utakmice sa Rudarom i utakmice sa Čelikom.
Protiv Rudara niko nije spominjao sudije, svi su govorili Željo je loš, posrnuli su.A šta se dešava sad ? Pobjeda, drugi gol diskutabilan, milion faulova sa obje strane, povreda Mešanovića koji je bio rovit i nedovoljno spreman prije utakmice, samo je start Svrake pogoršao situaciju.Koliko je faulova svirano za Želju, toliko je svirano i za Čelik, osim u posljednjih 10-15 minuta kad su igrači Čelika pogubili živce i počeli tući sve što su stigli.Ko gubi ima pravo da se ljuti.
Sve u svemu, veoma bitna pobjeda, idemo dalje, VOLIM TE ŽELJO !
Još nešto, u Čeliku mi se jako svidio mali Travančić, molim Boga da ga nekako premuntamo da pređe kod nas.Ostalo sve sitna buranija.
Protiv Rudara niko nije spominjao sudije, svi su govorili Željo je loš, posrnuli su.A šta se dešava sad ? Pobjeda, drugi gol diskutabilan, milion faulova sa obje strane, povreda Mešanovića koji je bio rovit i nedovoljno spreman prije utakmice, samo je start Svrake pogoršao situaciju.Koliko je faulova svirano za Želju, toliko je svirano i za Čelik, osim u posljednjih 10-15 minuta kad su igrači Čelika pogubili živce i počeli tući sve što su stigli.Ko gubi ima pravo da se ljuti.
Sve u svemu, veoma bitna pobjeda, idemo dalje, VOLIM TE ŽELJO !
Još nešto, u Čeliku mi se jako svidio mali Travančić, molim Boga da ga nekako premuntamo da pređe kod nas.Ostalo sve sitna buranija.
DRUG NEBI TI PUNCA
Malo se previse sere na sudiju i potencira Celik krenu mesarit u kost i veoma cvrsto igrat dok su imali snage.
Sudija svirao onako solidno i sto je za nasu ligu karakteristicno dosta sjekao igru, uz par sitnih faulova koje nam je dao a nije morao u biti nista presudno nije uradio. Po meni kapitenu Celika je mogao malo i kroz prste jbg ipak je bila zadnja minuta.Svrakin start je krvnicki al realni niko ondje nebi pokazao crveni osimnavijaca celika i ponekog pitara
.
ps. sto se tice igre meni se nekako ne svidja lose je ono, mada bodovi se pisu a ne igra.
Sudija svirao onako solidno i sto je za nasu ligu karakteristicno dosta sjekao igru, uz par sitnih faulova koje nam je dao a nije morao u biti nista presudno nije uradio. Po meni kapitenu Celika je mogao malo i kroz prste jbg ipak je bila zadnja minuta.Svrakin start je krvnicki al realni niko ondje nebi pokazao crveni osimnavijaca celika i ponekog pitara

ps. sto se tice igre meni se nekako ne svidja lose je ono, mada bodovi se pisu a ne igra.
Zadnja izmjena: propuh, dana/u 29 sep 2012, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Danas nismo odigrali nesto dobra a i takvi smo izdominirali CElik koji nije imao dvije akcije za go i nesto se zale smijesno.Bez Zebe ekipa nije lose izgledala samo sto Bekric mora poceti bolje igrati iako danas nije bio los.Zolotic najbolji ubjedljivi.Forza Ljoze
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
ovaj @bosnaaa je bruka za drzavu ciji nick nosi..Strasno..Fuj..Kakav pacenik majko moja..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- SarajlijaTM
Jarane u prvom si poluvremenu bio los,al zato u drugom si naglo popustio...bosnaaaaa je napisao/la:izvini molim te nemoj da vrijedjas muslimane i vlaha nazivas babom a ostalo je sve ok cestitam vam na pobjedi al molim te zovi ga tata
idi ponisti sam sebe,sevap je. imas bukovica forum il bocinja il tako nesto,idi tamo pa palamudi,a nas postedi zivota ti licnih frustracija.
babo ivica,babo ivica,babo ivica....

- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Svaka čast našim igračima, valjalo je preživjeti onaj krkanluk.
Hvala i sudiji što je zaštitio naše igrače u pojedinim trenucima.
Kod nas najbolji Zolotić, uz standardno dobrog Antolovića.
Gubili smo, pa smo preokrenuli, možda i ključna pobjeda za nastavak sezone.
VOLIM TE ŽELJO
VOLIM TE ŽELJO

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
A ova ce pobjeda dobiti jos vise na tezini kad unistimo rudar ako Bog da... u nastavku sezoone uzeti rudar, ako Bog da gradinu i onda pred punom dolinom otresti olimpik...
Niz je poceo!
Niz je poceo!
BRAVO ŽELJO , BRAVO MANIJACI ! 

Pa jesi li ti normalan i svjestan sta pises i kakve to ima veze sa temom,kada vec palamudis treba da znas da se izraz babo koristio i u Srbiji kao i u Bosni i da se i danas koristiti u pojedinim djelovima gdje ne zive muslimani.bosnaaaaa je napisao/la:Rios je napisao/la:ovaj @bosnaaa je bruka za drzavu ciji nick nosi..Strasno..Fuj..Kakav pacenik majko moja..![]()
![]()
pa stvarno je glupo da ga zovete babo kad je on tata i amaw ga tako zove pa proslu titulu su zajedno njih dvojica uz klempetinu na stolu proslavljali a vi ga babo zovete
![]()
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
I palac gore za babuku!Krme je napisao/la:Bravo sudija!Zanetti4 je napisao/la:BRAVO ŽELJO , BRAVO MANIJACI !
naravno i za citav komitet za ****nime_tm87 je napisao/la:I palac gore za babuku!Krme je napisao/la:Bravo sudija!Zanetti4 je napisao/la:BRAVO ŽELJO , BRAVO MANIJACI !

eee sta kazes zastitio vam igrace u pojedinim trenucima stitio vam bespotrebno igrace citavu utakmicu,još samo da ga je popusio osimu,a sto se tice vase igre niste bili nista bolji celik je u drugom poluvremenu imao bolje prilike pa mogao bi reci i vise od igre samo sudija hajd glavni sto je sudio sve faule u korist zelje nego onaj linijski treba ga progonit za ono sta je radio smrdo jedan celavi smije se publici koja mu psuje sve po spisku stvarno zeljo ako trebate ovako pobjedjivat e stvarno onda ovaj nas fudbal nigdje ne ide kad se ovako pobjedjuje, kakav krkanluk ?GaziHusrevbeg je napisao/la:Svaka čast našim igračima, valjalo je preživjeti onaj krkanluk.
VOLIM TE ŽELJO![]()
Bas kod izjednacenja pomislim: vidi onom ce se ispuniti zelja!pile87 je napisao/la:ISPUNI MI SE ZELJA-HVALA TI ZELJO!pile87 je napisao/la:Bice sta bude. Ustvari kako Amar odluci!
Meni je bitnije da dobijemo celik trenutno, ako je ikako moguce da oni povedu a mi im zabijemo onda jedno dva komada.Da bude tako da se ponadaju da mogu do bodova a onda da zbijemo dva komda i KRAJ PRICE.

Samo se nisam mogao sjetiti ko je napisao post...

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Udbaši su se više radovali golu Čelika nego robijaši, siguran sam.

Željezničar ale!
Ova pobjeda je znak dominacije u slijedecim utakmicama,aBd na polusezoni na 1 mjesto.
Uz dobar raspored na proljece ocekujem titulu lagano!
Uz dobar raspored na proljece ocekujem titulu lagano!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.