xaviesta je napisao/la:Iniesta je zapravo dosta slabiji na krilu, prodoran jeste ali za*ebe kada treba zavrsiti. Vazda isto, prođe par igraca i onda los pokusaj dodavanja.
Tello je dosta limitiran, za razliku od ostalih Barcinih krila, on pici samo po jednoj strani, ali ovo do sada utakmica je odradio korektno.
Od njega ne treba ocekivati da ce postati neka igracina, ali pokazao je da moze pomoci u situacijama kada nam tu fali dosta igraca

znam,zato i govorim da po krilima ima i boljih igraca od tella.. pravi krilni igraci u barsi koji znaju probiti i zabiti gol bi bili sanchez i pedro , ali nijedan od njih ne dobija bas puno prilika u zadnje vrijeme. mogao bi i villa tu s njima,jer on je otkad igra u barsi sve vise premjestan na lijevo krilo ,dok messi ide u sredinu . takodjer je i fabregas cesto pod guardiolom igrao po krilu. ali mislim da villa treba dobiti vise vremena,mislim,sad ce uskoro godina dana od njegove ozlijede, pobogu valjda se oporavio za sve vrijeme ovo .. sjecam se krajem 11/12 sezone se govorilo kako bi mogao zaigrati cak i zadnja 2 kola,ali on se vratio punom parom tek nekad tijekom ljeta , i mislim da je dovoljno spreman..
istina sto kazes da iniesta ima problema sa zavrsavanjem prodora po krilu .. no sta je tu je , tello moze prolaziti ove slabije odbrane.. ali kad se igralo protiv reala prosle sezone,nije ama nijednom mogao proci kraj arbeloe ili conentraa(ne znam ko je od njih dvojice cuvao tella) .. to je uglavnom jer nema iskustva u nogama protiv takvih obrambenih igraca,oni mu prelako uzimaju lopte, kad ga gledam ,on proba da usporava pa pojaca brzinu, te sutne u gol ili ubaci nisku loptu(jer je tako navikao da radi).. a iskusniji obrambeni igraci samo puste da mu lopta fino ode u gol aut..