FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- el-fighter
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Nisam bio u mogucnosti da gledam utakmicu danas, jer sam imao obaveza, ali drago mi je da smo ponovo slavili i uisali nova 3 boda. Posebno me raduje cinjenica da ponovo nismo primili gol, a pogadjali smo na vrijeme. Prema vasim komentarima, utakmica je bila izrazito teska, a mi smo pokazali snagu i karakter i slavili u zavrsnici. Sada slijedi gostovanje BATE-u i nadam se da ce ponovo biti rotacija u ekipi, jer zaista imamo fantasticnu klupu, ali takodjer se nadam i da cemo lagano doci do pobjede i nastaviti sa odlicnim partijama ove sezone.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
veoma vazna 3 boda u veoma teskoj i tesnoj utakmic
Shaqiri objasnio neke stvari 

Mnogo tesko pitanjeribery je napisao/la:Ko prema vasem misljenu ide na klupu kad se Alaba vrati? (pod uslovom da Alaba ne ostane na klupi)

Ja mislim da na klupu ide ovaj sto trenutno iga na njegovoj poziciji.

Sumnjam da ce Heynckes nesto mijenjati na stoperskim pozicijama. Dante i Boateng tu ostaju smio bih se kladiti. Badstuber ide na klupu vjerovatno jer na bekovskoj poziciji nam treba dosta ofanzivniji Alaba.
Izgledate kao savršen stroj ove sezone, sve najbolje i da prekinite Dortmundovu dominaciju. 

Tol'ke godine (pretpostavljam da ti je ovo godiste u niku) si sprc'o u guzicu i ne znas prepoznati zajebancijuamel10071988 je napisao/la:Hahaha kakvo razmisljanje, pa zasto nismo osvojili ligu prvaka kao sto je bilo 99te pa 2001Klopp je napisao/la:Ako sljedecu dobijete to ce znaciti da ce BVB opet biti prvak.Do sad se tri puta desilo da neka ekipa starta sa 7 pobjeda i na kraju je sva tri puta BVB bio prvak. Sezona 96/96 Bayern startao sa 7 pobjeda, 01/02 K'lautern startao sa 7 pobjeda i 10/11 Mainz startao sa 7 pobjeda.
Zutaci trebaju vam bodovi ne oslanjajte se na statistiku

Nego kad ce taj Gomez vise u tim, cekam ga ko ozeblo sunce u prvom timu Bayerna

Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
- bistrikboy
- Kontakt:
Tesko ce Gomez igrati pored hrvatske gol masine Mandzukica!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Bayern@heart
- Kontakt:
Pocetkom novembra ocekujemo povratak drugog Marija. Mislim da ce biti tesko da sibacio ovog Marija sa brojem 9 iz pocetne postave.Klopp je napisao/la:Tol'ke godine (pretpostavljam da ti je ovo godiste u niku) si sprc'o u guzicu i ne znas prepoznati zajebancijuamel10071988 je napisao/la:Hahaha kakvo razmisljanje, pa zasto nismo osvojili ligu prvaka kao sto je bilo 99te pa 2001Klopp je napisao/la:Ako sljedecu dobijete to ce znaciti da ce BVB opet biti prvak.Do sad se tri puta desilo da neka ekipa starta sa 7 pobjeda i na kraju je sva tri puta BVB bio prvak. Sezona 96/96 Bayern startao sa 7 pobjeda, 01/02 K'lautern startao sa 7 pobjeda i 10/11 Mainz startao sa 7 pobjeda.
![]()
[youtube][/youtube]
Kakava majstorija Luiza
Ne znam šta da mislim o povratku Gomeza.
Volio bih da Mandžu ostavi u prvih 11 jer je zaslužio.Svaka utakmica gol i bilo bi debilno u takvoj formi ga stavljat na klupu,a tek oporavljenog Gomeza bacat u igru.Mada sam mišljenja kako će Mandžu odmah izbaciti kad se ovaj oporavi.
I mislim da Shaqiri treba biti u prvih 11.Lik igra strašno,a on i Mandžo su ubojit tandem.Gomez igru Bayerna uspori totalno.On je igrač šesnaesterca i tu trpa.Ali rad za momčad mu se ne može usporediti s Mandžukićevim.I kad vidiš toliko izbalansiranu ekipu dobiješ dojam..Zapravo nije dojam već stvarnost da su bolji od Reala i Barcelone.Ako neće Mandžu ubaci Gomeza,ako neće Robbena ubaci Shaqirija,ako neće Martineza ubaci Gustava
Stvarno su napravili odličnu momčad i ne vidim kako im Bundesliga može izmaći.Sad je na Heyckensu da to rotira i dobije sve što želi.Nadam se da će i uspjeti.
Volio bih da Mandžu ostavi u prvih 11 jer je zaslužio.Svaka utakmica gol i bilo bi debilno u takvoj formi ga stavljat na klupu,a tek oporavljenog Gomeza bacat u igru.Mada sam mišljenja kako će Mandžu odmah izbaciti kad se ovaj oporavi.
I mislim da Shaqiri treba biti u prvih 11.Lik igra strašno,a on i Mandžo su ubojit tandem.Gomez igru Bayerna uspori totalno.On je igrač šesnaesterca i tu trpa.Ali rad za momčad mu se ne može usporediti s Mandžukićevim.I kad vidiš toliko izbalansiranu ekipu dobiješ dojam..Zapravo nije dojam već stvarnost da su bolji od Reala i Barcelone.Ako neće Mandžu ubaci Gomeza,ako neće Robbena ubaci Shaqirija,ako neće Martineza ubaci Gustava

Stvarno su napravili odličnu momčad i ne vidim kako im Bundesliga može izmaći.Sad je na Heyckensu da to rotira i dobije sve što želi.Nadam se da će i uspjeti.
- Centre forward
- Kontakt:
Da se i ja nadovežem
.Moje je misljenje da ce Gomez vise biti korišten u velikim utakmicama,dok ce Mandžo svoju nafaku tražit' u Bundeski.Dakle,vjerovatno je da ce Gomez nastupati vise u LP,dok ce Mandžo ako ostane u golgeterskoj formi(a nadam se da hoce) zajedno sa Claudiom nizati golove kroz prvenstvo i kupove.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Sto bi jedan moj drug rekao, PREVISE PREJAKI!!!
Gledao sam utakmicu i nije mi bilo toliko bitno da li cemo dobiti 3 boda nego me puno vise zanimalo da li ekipa ima ono nesto,sto smo imali prije nekoliko sezone kada smo mogli pobijediti utakmicu na jedan potez i tako rijesiti stvar!!!
Fantastican posao je odradio don Jupp sa izmjenama, i pomjeranje Gustava malo naprijed. Svaka nam cast, fakat smo prejebeni.
Neko rece da Badstuber ide na klupu! Ja mislim da nema teoretske sanse da se takvo nesto dogodi,ako i kad Alaba se oporavi i dobije mjesto u pocetnih 11 mislim da se Boateng seli na klupu,a stoperski tandem ce ciniti Dante i Badstuber!
A po pitanju Gomeza sam stvarno radoznao,jer stavit frajera na klupu koji ima vise golova nego kola je mozda malo i bezobrazno!!!
Gledao sam utakmicu i nije mi bilo toliko bitno da li cemo dobiti 3 boda nego me puno vise zanimalo da li ekipa ima ono nesto,sto smo imali prije nekoliko sezone kada smo mogli pobijediti utakmicu na jedan potez i tako rijesiti stvar!!!
Fantastican posao je odradio don Jupp sa izmjenama, i pomjeranje Gustava malo naprijed. Svaka nam cast, fakat smo prejebeni.
Neko rece da Badstuber ide na klupu! Ja mislim da nema teoretske sanse da se takvo nesto dogodi,ako i kad Alaba se oporavi i dobije mjesto u pocetnih 11 mislim da se Boateng seli na klupu,a stoperski tandem ce ciniti Dante i Badstuber!
A po pitanju Gomeza sam stvarno radoznao,jer stavit frajera na klupu koji ima vise golova nego kola je mozda malo i bezobrazno!!!
Stern des Südens
proFCB je napisao/la:Sto bi jedan moj drug rekao, PREVISE PREJAKI!!!

Ma nagadjam sve vjeruj mi.proFCB je napisao/la:Neko rece da Badstuber ide na klupu! Ja mislim da nema teoretske sanse da se takvo nesto dogodi,ako i kad Alaba se oporavi i dobije mjesto u pocetnih 11 mislim da se Boateng seli na klupu,a stoperski tandem ce ciniti Dante i Badstuber!

Sumnjam da ce Dante na klupu jer je mora se priznati sjajan. Neko rece da nam je Dante nosioc odbrane, e i ja to tako vidim. Kako smo samo dobrih transfera napravili pa to nisu istine

- Omerbavarac
- Kontakt:
Nasa odbrana trenutno nema dovoljan broj kvalitetnih igraca kao sto je slucaj sa veznim redom ili napadom, stoga se i igra sa istom cetvorkom evo vec nekoliko kola. Povratkom Alabe doci ce do rotacije i u tom dijelu ekipe a onaj ko se bude najbolje pokazao ce dobijati najvise sanse.
Ne mora uopste znaciti da ce Alaba imati osigurano mjesto, jer ce i on kao i svi ostali morati da se bori.
Ne mora uopste znaciti da ce Alaba imati osigurano mjesto, jer ce i on kao i svi ostali morati da se bori.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kako god lijepo je gledati bavarce!! Imaju takvu zrelost u igri i cvrstinu,da ih je gledati za uzivanje!!
Hvala dragom BOGU pa konacno i Bajern mi sve vise pocinje liciti na onaj stari Bajern,samo sada jos bolji!!
Moze li mi neko reci na koji nacin mogu kupiti karte za utakmicu u Hamburgu??? Tekma je 3 Novembra!!!
Hvala dragom BOGU pa konacno i Bajern mi sve vise pocinje liciti na onaj stari Bajern,samo sada jos bolji!!
Moze li mi neko reci na koji nacin mogu kupiti karte za utakmicu u Hamburgu??? Tekma je 3 Novembra!!!
Gomez, Robben, Alaba - alle wieder da
http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 26758.html
Znači sva trojica su u pojačali sa treninzima. Robben i Gomez su radili individualno dok se Alaba priključio ostatku ekipe! Navodno Robben spreman za utorak!
http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 26758.html
Znači sva trojica su u pojačali sa treninzima. Robben i Gomez su radili individualno dok se Alaba priključio ostatku ekipe! Navodno Robben spreman za utorak!
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
- anelbavarac
- Kontakt:
Nastup Robbena neizvjestan zadnje informacije govore da su sanse 50:50.
Kako god ne treba rizikovati znamo kakvu klupu imamo.
Kako god ne treba rizikovati znamo kakvu klupu imamo.
- amel10071988
- Kontakt:
Dobro pretpostavljasKlopp je napisao/la:Tol'ke godine (pretpostavljam da ti je ovo godiste u niku) si sprc'o u guzicu i ne znas prepoznati zajebancijuamel10071988 je napisao/la:Hahaha kakvo razmisljanje, pa zasto nismo osvojili ligu prvaka kao sto je bilo 99te pa 2001Klopp je napisao/la:Ako sljedecu dobijete to ce znaciti da ce BVB opet biti prvak.Do sad se tri puta desilo da neka ekipa starta sa 7 pobjeda i na kraju je sva tri puta BVB bio prvak. Sezona 96/96 Bayern startao sa 7 pobjeda, 01/02 K'lautern startao sa 7 pobjeda i 10/11 Mainz startao sa 7 pobjeda.
![]()

Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
eintracht nas prati u stopu..kada igramo protiv njih??
Tmurno, tmurno je ovdje, dobro haj inekako neki pišu, al' đe mi je onaj Hantro?
Nema potrebe opterećivati se time ko će biti spreman za sljedeće dvije utakmice.
Bjelorusija, sreća još nije aman zahladnilo, a šta i da jest
, bi trebala biti čista rutina, a na našem terenu protiv Hofe moguće je sve, a znamo kakve su mogućnosti u opticaju.
Dobro je, očito ono od neki dan bila nedovoljno provjerena priča o dužem odsustvu Mariana.

Nema potrebe opterećivati se time ko će biti spreman za sljedeće dvije utakmice.
Bjelorusija, sreća još nije aman zahladnilo, a šta i da jest

Dobro je, očito ono od neki dan bila nedovoljno provjerena priča o dužem odsustvu Mariana.

Koji je lisac ovaj Sammer.
Naime nakon sto je sudija oznacio kraj utakmice on se dogovorio sa Heynckesom da kritikuju ekipu zbog lose igre do prvog gola i velikog niza napravljenih gresaka. Danas je isti rekao da je to uradio iz razloga kako bi ekipa i dalje ostala cvrsto na zemlji i da mu se ne svidja da svi na velika vrata hvale sastav Bayerna i njihovu igru krenuvsi od Stevensa, Magatha i ostalih.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.