FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

el-fighter
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la el-fighter » 29 sep 2012, 19:24

Nisam bio u mogucnosti da gledam utakmicu danas, jer sam imao obaveza, ali drago mi je da smo ponovo slavili i uisali nova 3 boda. Posebno me raduje cinjenica da ponovo nismo primili gol, a pogadjali smo na vrijeme. Prema vasim komentarima, utakmica je bila izrazito teska, a mi smo pokazali snagu i karakter i slavili u zavrsnici. Sada slijedi gostovanje BATE-u i nadam se da ce ponovo biti rotacija u ekipi, jer zaista imamo fantasticnu klupu, ali takodjer se nadam i da cemo lagano doci do pobjede i nastaviti sa odlicnim partijama ove sezone.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

samir22
Kontakt:

Post Postao/la samir22 » 29 sep 2012, 19:45

veoma vazna 3 boda u veoma teskoj i tesnoj utakmic :) Shaqiri objasnio neke stvari :D

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 29 sep 2012, 21:08

ribery je napisao/la:Ko prema vasem misljenu ide na klupu kad se Alaba vrati? (pod uslovom da Alaba ne ostane na klupi) :)
Mnogo tesko pitanje :?
Ja mislim da na klupu ide ovaj sto trenutno iga na njegovoj poziciji. :lol:
Sumnjam da ce Heynckes nesto mijenjati na stoperskim pozicijama. Dante i Boateng tu ostaju smio bih se kladiti. Badstuber ide na klupu vjerovatno jer na bekovskoj poziciji nam treba dosta ofanzivniji Alaba.

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 29 sep 2012, 21:43

Izgledate kao savršen stroj ove sezone, sve najbolje i da prekinite Dortmundovu dominaciju. :mrgreen:

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 30 sep 2012, 12:30

amel10071988 je napisao/la:
Klopp je napisao/la:Ako sljedecu dobijete to ce znaciti da ce BVB opet biti prvak. :D Do sad se tri puta desilo da neka ekipa starta sa 7 pobjeda i na kraju je sva tri puta BVB bio prvak. Sezona 96/96 Bayern startao sa 7 pobjeda, 01/02 K'lautern startao sa 7 pobjeda i 10/11 Mainz startao sa 7 pobjeda.
Hahaha kakvo razmisljanje, pa zasto nismo osvojili ligu prvaka kao sto je bilo 99te pa 2001 :D Zutaci trebaju vam bodovi ne oslanjajte se na statistiku :D
Tol'ke godine (pretpostavljam da ti je ovo godiste u niku) si sprc'o u guzicu i ne znas prepoznati zajebanciju :D

Nego kad ce taj Gomez vise u tim, cekam ga ko ozeblo sunce u prvom timu Bayerna :D
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 sep 2012, 12:33

Tesko ce Gomez igrati pored hrvatske gol masine Mandzukica!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 30 sep 2012, 12:54

Klopp je napisao/la:
Klopp je napisao/la:Ako sljedecu dobijete to ce znaciti da ce BVB opet biti prvak. :D Do sad se tri puta desilo da neka ekipa starta sa 7 pobjeda i na kraju je sva tri puta BVB bio prvak. Sezona 96/96 Bayern startao sa 7 pobjeda, 01/02 K'lautern startao sa 7 pobjeda i 10/11 Mainz startao sa 7 pobjeda.
Hahaha kakvo razmisljanje, pa zasto nismo osvojili ligu prvaka kao sto je bilo 99te pa 2001 :D Zutaci trebaju vam bodovi ne oslanjajte se na statistiku :D
Tol'ke godine (pretpostavljam da ti je ovo godiste u niku) si sprc'o u guzicu i ne znas prepoznati zajebanciju :D

Nego kad ce taj Gomez vise u tim, cekam ga ko ozeblo sunce u prvom timu Bayerna :D
Pocetkom novembra ocekujemo povratak drugog Marija. Mislim da ce biti tesko da sibacio ovog Marija sa brojem 9 iz pocetne postave.

[youtube][/youtube]

Kakava majstorija Luiza

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 30 sep 2012, 13:30

Ne znam šta da mislim o povratku Gomeza.

Volio bih da Mandžu ostavi u prvih 11 jer je zaslužio.Svaka utakmica gol i bilo bi debilno u takvoj formi ga stavljat na klupu,a tek oporavljenog Gomeza bacat u igru.Mada sam mišljenja kako će Mandžu odmah izbaciti kad se ovaj oporavi.

I mislim da Shaqiri treba biti u prvih 11.Lik igra strašno,a on i Mandžo su ubojit tandem.Gomez igru Bayerna uspori totalno.On je igrač šesnaesterca i tu trpa.Ali rad za momčad mu se ne može usporediti s Mandžukićevim.I kad vidiš toliko izbalansiranu ekipu dobiješ dojam..Zapravo nije dojam već stvarnost da su bolji od Reala i Barcelone.Ako neće Mandžu ubaci Gomeza,ako neće Robbena ubaci Shaqirija,ako neće Martineza ubaci Gustava :lol:

Stvarno su napravili odličnu momčad i ne vidim kako im Bundesliga može izmaći.Sad je na Heyckensu da to rotira i dobije sve što želi.Nadam se da će i uspjeti.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 30 sep 2012, 13:34

Da se i ja nadovežem :) .Moje je misljenje da ce Gomez vise biti korišten u velikim utakmicama,dok ce Mandžo svoju nafaku tražit' u Bundeski.Dakle,vjerovatno je da ce Gomez nastupati vise u LP,dok ce Mandžo ako ostane u golgeterskoj formi(a nadam se da hoce) zajedno sa Claudiom nizati golove kroz prvenstvo i kupove.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 30 sep 2012, 14:54

Sto bi jedan moj drug rekao, PREVISE PREJAKI!!!
Gledao sam utakmicu i nije mi bilo toliko bitno da li cemo dobiti 3 boda nego me puno vise zanimalo da li ekipa ima ono nesto,sto smo imali prije nekoliko sezone kada smo mogli pobijediti utakmicu na jedan potez i tako rijesiti stvar!!!
Fantastican posao je odradio don Jupp sa izmjenama, i pomjeranje Gustava malo naprijed. Svaka nam cast, fakat smo prejebeni.

Neko rece da Badstuber ide na klupu! Ja mislim da nema teoretske sanse da se takvo nesto dogodi,ako i kad Alaba se oporavi i dobije mjesto u pocetnih 11 mislim da se Boateng seli na klupu,a stoperski tandem ce ciniti Dante i Badstuber!
A po pitanju Gomeza sam stvarno radoznao,jer stavit frajera na klupu koji ima vise golova nego kola je mozda malo i bezobrazno!!!
Stern des Südens

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 30 sep 2012, 15:46

proFCB je napisao/la:Sto bi jedan moj drug rekao, PREVISE PREJAKI!!!
:lol: 8-)
proFCB je napisao/la:Neko rece da Badstuber ide na klupu! Ja mislim da nema teoretske sanse da se takvo nesto dogodi,ako i kad Alaba se oporavi i dobije mjesto u pocetnih 11 mislim da se Boateng seli na klupu,a stoperski tandem ce ciniti Dante i Badstuber!
A po pitanju Gomeza sam stvarno radoznao,jer stavit frajera na klupu koji ima vise golova nego kola je mozda malo i bezobrazno!!!
Ma nagadjam sve vjeruj mi. :lol:
Sumnjam da ce Dante na klupu jer je mora se priznati sjajan. Neko rece da nam je Dante nosioc odbrane, e i ja to tako vidim. Kako smo samo dobrih transfera napravili pa to nisu istine :lol: :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 sep 2012, 18:09

Nasa odbrana trenutno nema dovoljan broj kvalitetnih igraca kao sto je slucaj sa veznim redom ili napadom, stoga se i igra sa istom cetvorkom evo vec nekoliko kola. Povratkom Alabe doci ce do rotacije i u tom dijelu ekipe a onaj ko se bude najbolje pokazao ce dobijati najvise sanse.

Ne mora uopste znaciti da ce Alaba imati osigurano mjesto, jer ce i on kao i svi ostali morati da se bori.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 30 sep 2012, 20:59

Kako god lijepo je gledati bavarce!! Imaju takvu zrelost u igri i cvrstinu,da ih je gledati za uzivanje!!
Hvala dragom BOGU pa konacno i Bajern mi sve vise pocinje liciti na onaj stari Bajern,samo sada jos bolji!!
Moze li mi neko reci na koji nacin mogu kupiti karte za utakmicu u Hamburgu??? Tekma je 3 Novembra!!!

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 30 sep 2012, 21:22

Gomez, Robben, Alaba - alle wieder da

http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 26758.html

Znači sva trojica su u pojačali sa treninzima. Robben i Gomez su radili individualno dok se Alaba priključio ostatku ekipe! Navodno Robben spreman za utorak!
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 30 sep 2012, 21:45

Nastup Robbena neizvjestan zadnje informacije govore da su sanse 50:50.

Kako god ne treba rizikovati znamo kakvu klupu imamo.

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 30 sep 2012, 22:14

Klopp je napisao/la:

Dobro pretpostavljas :D Gomez sto se mene tice moze jos da odmara,dok ima Mandzo koji odradjuje posao :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 30 sep 2012, 22:27

eintracht nas prati u stopu..kada igramo protiv njih??

Klare

Post Postao/la Klare » 30 sep 2012, 22:29

Tmurno, tmurno je ovdje, dobro haj inekako neki pišu, al' đe mi je onaj Hantro? :?

Nema potrebe opterećivati se time ko će biti spreman za sljedeće dvije utakmice.
Bjelorusija, sreća još nije aman zahladnilo, a šta i da jest :?: , bi trebala biti čista rutina, a na našem terenu protiv Hofe moguće je sve, a znamo kakve su mogućnosti u opticaju. :D

Dobro je, očito ono od neki dan bila nedovoljno provjerena priča o dužem odsustvu Mariana. 8-)

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 30 sep 2012, 23:26

slika

Evo koga da ozenimo sa teme :D
Thomas Müller - Fußballgott

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 sep 2012, 23:29

Koji je lisac ovaj Sammer. :D :D Naime nakon sto je sudija oznacio kraj utakmice on se dogovorio sa Heynckesom da kritikuju ekipu zbog lose igre do prvog gola i velikog niza napravljenih gresaka. Danas je isti rekao da je to uradio iz razloga kako bi ekipa i dalje ostala cvrsto na zemlji i da mu se ne svidja da svi na velika vrata hvale sastav Bayerna i njihovu igru krenuvsi od Stevensa, Magatha i ostalih.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.