FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

xaviesta
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la xaviesta » 29 sep 2012, 20:31

Iniesta je zapravo dosta slabiji na krilu, prodoran jeste ali za*ebe kada treba zavrsiti. Vazda isto, prođe par igraca i onda los pokusaj dodavanja.
Tello je dosta limitiran, za razliku od ostalih Barcinih krila, on pici samo po jednoj strani, ali ovo do sada utakmica je odradio korektno.

Od njega ne treba ocekivati da ce postati neka igracina, ali pokazao je da moze pomoci u situacijama kada nam tu fali dosta igraca ;)
Don't hate what you don't understand.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 29 sep 2012, 21:05

xaviesta je napisao/la:Iniesta je zapravo dosta slabiji na krilu, prodoran jeste ali za*ebe kada treba zavrsiti. Vazda isto, prođe par igraca i onda los pokusaj dodavanja.
Tello je dosta limitiran, za razliku od ostalih Barcinih krila, on pici samo po jednoj strani, ali ovo do sada utakmica je odradio korektno.

Od njega ne treba ocekivati da ce postati neka igracina, ali pokazao je da moze pomoci u situacijama kada nam tu fali dosta igraca ;)
znam,zato i govorim da po krilima ima i boljih igraca od tella.. pravi krilni igraci u barsi koji znaju probiti i zabiti gol bi bili sanchez i pedro , ali nijedan od njih ne dobija bas puno prilika u zadnje vrijeme. mogao bi i villa tu s njima,jer on je otkad igra u barsi sve vise premjestan na lijevo krilo ,dok messi ide u sredinu . takodjer je i fabregas cesto pod guardiolom igrao po krilu. ali mislim da villa treba dobiti vise vremena,mislim,sad ce uskoro godina dana od njegove ozlijede, pobogu valjda se oporavio za sve vrijeme ovo .. sjecam se krajem 11/12 sezone se govorilo kako bi mogao zaigrati cak i zadnja 2 kola,ali on se vratio punom parom tek nekad tijekom ljeta , i mislim da je dovoljno spreman..
istina sto kazes da iniesta ima problema sa zavrsavanjem prodora po krilu .. no sta je tu je , tello moze prolaziti ove slabije odbrane.. ali kad se igralo protiv reala prosle sezone,nije ama nijednom mogao proci kraj arbeloe ili conentraa(ne znam ko je od njih dvojice cuvao tella) .. to je uglavnom jer nema iskustva u nogama protiv takvih obrambenih igraca,oni mu prelako uzimaju lopte, kad ga gledam ,on proba da usporava pa pojaca brzinu, te sutne u gol ili ubaci nisku loptu(jer je tako navikao da radi).. a iskusniji obrambeni igraci samo puste da mu lopta fino ode u gol aut..

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 29 sep 2012, 21:13

Valdes - Alves Song Mascherano Alba - Xavi Busquets Cesc - Alexis Messi Pedro

Song na stoperu :? nek nam je Bog na pomoci veceras

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 sep 2012, 21:15

ripper je napisao/la:Valdes - Alves Song Mascherano Alba - Xavi Busquets Cesc - Alexis Messi Pedro
Nadam se da napad Seville neće biti nešto aman raspoložen. :mrgreen:

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 29 sep 2012, 21:16

Pa sta je tu cundo sto je Song na stoperu ?
Proslu utakmicu je odigrao fantasticno,pa cak mislim da nije ni jednu loptu izgubio.
Visca el Barça ! Mes que un club !

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 29 sep 2012, 21:19

DesimaL je napisao/la:Pa sta je tu cundo sto je Song na stoperu ?
Proslu utakmicu je odigrao fantasticno,pa cak mislim da nije ni jednu loptu izgubio.
Ispadao je dva puta, jednom pogrešno glavom izbio i odmah prakticno spustio loptu igracu Granade koji je odmah pucao.
Nemam ništa protiv Song, dobar je igrac, ali covjek je DM prije svega koji voli ici naprijed.
Ali eto ,možda proigra kod nas stoperu kao Masche, nadam se 8-) ...vidjecemo veceras kako ce se snaci. Sevilla je zayebana ekipa, koja je skoro otresla Real.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 29 sep 2012, 21:20

viKK je napisao/la: znam,zato i govorim da po krilima ima i boljih igraca od tella.. pravi krilni igraci u barsi koji znaju probiti i zabiti gol bi bili sanchez i pedro , ali nijedan od njih ne dobija bas puno prilika u zadnje vrijeme. mogao bi i villa tu s njima,jer on je otkad igra u barsi sve vise premjestan na lijevo krilo ,dok messi ide u sredinu . takodjer je i fabregas cesto pod guardiolom igrao po krilu. ali mislim da villa treba dobiti vise vremena,mislim,sad ce uskoro godina dana od njegove ozlijede, pobogu valjda se oporavio za sve vrijeme ovo .. sjecam se krajem 11/12 sezone se govorilo kako bi mogao zaigrati cak i zadnja 2 kola,ali on se vratio punom parom tek nekad tijekom ljeta , i mislim da je dovoljno spreman..
istina sto kazes da iniesta ima problema sa zavrsavanjem prodora po krilu .. no sta je tu je , tello moze prolaziti ove slabije odbrane.. ali kad se igralo protiv reala prosle sezone,nije ama nijednom mogao proci kraj arbeloe ili conentraa(ne znam ko je od njih dvojice cuvao tella) .. to je uglavnom jer nema iskustva u nogama protiv takvih obrambenih igraca,oni mu prelako uzimaju lopte, kad ga gledam ,on proba da usporava pa pojaca brzinu, te sutne u gol ili ubaci nisku loptu(jer je tako navikao da radi).. a iskusniji obrambeni igraci samo puste da mu lopta fino ode u gol aut..

Slazem se. Ali tri igraca, Villa, Alexis i Cuenca nisu bili spremni u potpunosti i to je razlog sto Tello ima toliko prilike za igru.
Sa Villom treba imati strpljenja, teska je povreda i cesto se desi da igrac nakon jedne teske povrede vrlo brzo uveze i jos jednu, to bi za Villu bio kraj u Barci.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 sep 2012, 21:21

Sevilla je zayebana ekipa, koja je skoro otresla Real.
otresla je :mrgreen:

Navas na Albu se nece dobro zavrsiti po nekog..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 29 sep 2012, 21:23

u kolko sahata igra lessi :D :?:

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 29 sep 2012, 21:25

sedra je napisao/la:u kolko sahata igra lessi :D :?:
u 22

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 29 sep 2012, 21:26

Raul_64 je napisao/la:
Sevilla je zayebana ekipa, koja je skoro otresla Real.
otresla je :mrgreen:

Navas na Albu se nece dobro zavrsiti po nekog..
Navasa se i najviše pribojavam, pogotovu jer Alba više voli glumiti krilo nego beka....sad pored Alvesa imamo još jednog bocnog kojeg rijetko kad ima na našoj polovini da cuva guzove Valdesu :?

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 29 sep 2012, 21:28

viKK je napisao/la:
sedra je napisao/la:u kolko sahata igra lessi :D :?:
u 22
Hvala hvala.
Napred Spaha. :lol:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 sep 2012, 21:33

Palop - Cicinho, Botia, Spahić, Fernando Navarro - Maduro, Medel - Rakitić, Jesus Navas, Trochowski - Negredo

Dobar sastav Seville.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 29 sep 2012, 21:39

Nekako remi najizgledniji ali mislim da se serija nece prekinuti. Jos uvijek.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 sep 2012, 21:47

Ko će prenositi Sevilla - Barca :?:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 29 sep 2012, 21:49

Titova-Juga je napisao/la:Ko će prenositi Sevilla - Barca :?:
Sport Klub Prime od onog sto bi mozda mogao imati.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 sep 2012, 21:50

xaviesta je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Ko će prenositi Sevilla - Barca :?:
Sport Klub Prime od onog sto bi mozda mogao imati.

Hvala lijepo. Imam.

Ajmo Barca :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 29 sep 2012, 22:02

sta je ovo nema ni jedan dobar link za sopcast :? :?
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

jocker92
Kontakt:

Post Postao/la jocker92 » 29 sep 2012, 22:02

Samo da Palop ne bude imao svoju noc,i ja se ne sikiram za Barcu veceras.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.