Hummels djeluje isuvise nesigurno. Schieber izgubljen i prestrasen.
Gundo odigrao dobar mec.
Terijer Manni se konacno vratio. U svom stilu pokupio loptu kod 5. gola.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Kakav je ovo komentar HareHare_BvB je napisao/la:Bez obzira na petardu, ja uopce nisam impresioniran. Presing ponovo ocajan, odbrana i dalje supljikava, previse se oslanjamo na individualnu klasu Gotzeusa.
Gundo odigrao dobar mec.
Terijer Manni se konacno vratio. U svom stilu pokupio loptu kod 5. gola.Valjda istrci od prve minute protiv Citya.
Hare_BvB je napisao/la:Bez obzira na petardu, ja uopce nisam impresioniran. Presing ponovo ocajan, odbrana i dalje supljikava, previse se oslanjamo na individualnu klasu Gotzeusa.
+1 Nije on za BvB-a ovaj transfer smo def fulali ne moze se na njeg oslonit al nikako ..Hare_BvB je napisao/la:Hummels djeluje isuvise nesigurno. Schieber izgubljen i prestrasen.
Hare_BvB je napisao/la:Gundo konacno odigrao dobar mec.
I ja se nadam svaka cast Kehlu, ali Manni je za klasu bolji od njeg samo moj Hare daj boze znas da Klopp ceka da neko bude 110% spreman pa da ga stavi u prvu jos ove sezone mani nije igro nikako a tezak mec slijedi tako da od tog po mojoj procjeni nista nece bit ...Hare_BvB je napisao/la:Terijer Manni se konacno vratio. U svom stilu pokupio loptu kod 5. gola.Valjda istrci od prve minute protiv Citya.

Hare_BvB je napisao/la:Bez obzira na petardu, ja uopce nisam impresioniran. Presing ponovo ocajan, odbrana i dalje supljikava, previse se oslanjamo na individualnu klasu Gotzeusa.
Nije se juce osjetila Liga Prvaka ??Valencia je napisao/la:Kakav je ovo komentar HareHare_BvB je napisao/la:Bez obzira na petardu, ja uopce nisam impresioniran. Presing ponovo ocajan, odbrana i dalje supljikava, previse se oslanjamo na individualnu klasu Gotzeusa.
Gundo odigrao dobar mec.
Terijer Manni se konacno vratio. U svom stilu pokupio loptu kod 5. gola.Valjda istrci od prve minute protiv Citya.
!? Zar moze biti lose kada pobjedis 5 : 0
!?
Odbrana je cesto na ledini jer Gundogan lose zatvara u fazi odbrane, a Kel je prilicno potrosen. Definitivno fali Bender.
Meni je Dortmund izgledao sasvim solidno na prethodna dva gostovanja, te smatram da su posrnuca prije svega prouzrokovana psiholoskim problemima i stanjem duha kompletnog tima.
Duel protiv Sitija ce biti izuzetno vazan... Dortmund sasvim sigurno moze 'iznenaditi' u Mancesteru. Bice to zanimljiva tekma!!
I tad smo tukli po Manchesteru.bvb09_manijak je napisao/la:Samo da napomenem da nismo pobijedili na engleskom tlu od 1997 god. Vrijeme je da srusimo i ovu tradiciju
S ovim se slažem i ovo sam ja rekao isto kad je tek došao kod vas, imam visoko mišljenje o njemu. E sad što nije se najbolje pokazao za sad u Bvb-u, možda je baš zbog te bojažljivosti. Nije isto igrat u Stuttgartu i Nurnbergu, kao u Dortmundu, pogotovo ovakvom Dortmundu gdje su sad ambicije i ciljevi nakon dvije godine uspjeha izuzetno velike.Hare_BvB je napisao/la: Schieber je veliki potencijal (barem za mene), ali zasad mi djeluje bojazljivo i izgubljeno na terenu.
Klopp je napisao/la:Hajmo ljudi dici malo tu analizu na veci nivo, nemojte ko djeca donositi zakljucke. To sto Schieber nije zabio ne znaci da je bio los. Vidim svi ga kritikujete, dovodite u pitanje kvalitet. Hajde za pocetak prvo pogledajte ulogu Schiebera kod prvog, cetvrtog i petog gola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.