FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Amar TM'87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Amar TM'87 » 29 sep 2012, 20:32

Polahko pitari i vi cete doci na red, sto ste nestrpljivi ;)

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 29 sep 2012, 20:40

Veoma,veoma vazna pobjeda..Adilovic rekao da cemo u ovoj utakmici pokazati da nismo u krizi i to se i desilo.Svaka cast momcima.

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 29 sep 2012, 20:40

Ukljucio sam se dvije tri minute prije pobjedničkog gola Brković solidno odigrao po mome, a koliko je prije tog i kako igrao ?

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 29 sep 2012, 20:43

Da sam mogao pisat scenario, ne bi ga bolje napisao. Ovo je idealno. Bili smo jako loši, igre ni na vidiku, domaćini napaljeni, nama gori pod nogama ako ne dobijemo, i onda šta? Preokretom do pobjede u finišu, nakon ofsajda. To je to, sad idemo dalje, TITULA JE OPET NA GRBAVICI! ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 29 sep 2012, 20:44

Po meni ovaj Brkovic zasluzuje da starta koju utakmicu ispred Selimovica samo zbog ovog veceras !
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 sep 2012, 20:45

exbabilon je napisao/la:Da sam mogao pisat scenario, ne bi ga bolje napisao. Ovo je idealno. Bili smo jako loši, igre ni na vidiku, domaćini napaljeni, nama gori pod nogama ako ne dobijemo, i onda šta? Preokretom do pobjede u finišu, nakon ofsajda. To je to, sad idemo dalje, TITULA JE OPET NA GRBAVICI! ;)
A vidi ovo napisao sinoc:
pile87 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Bice sta bude. Ustvari kako Amar odluci!
Meni je bitnije da dobijemo celik trenutno, ako je ikako moguce da oni povedu a mi im zabijemo onda jedno dva komada.Da bude tako da se ponadaju da mogu do bodova a onda da zbijemo dva komda i KRAJ PRICE.
ISPUNI MI SE ZELJA-HVALA TI ZELJO!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 29 sep 2012, 20:47

@Pile, to je to! Bili smo na koljenima, al smo se izdigli u inat svima! Kao što Osim reče, nadam se da je ovo početak neke nove serije!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 29 sep 2012, 20:48

Izvjestaj,
volim te ŽELJO!

http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... eljeznicar" onclick="window.open(this.href);return false;

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 29 sep 2012, 20:50

Ne treba se previse uzbudjivati. Rutinsko gostovanje odradjeno. 8-)
Sport je lijek za tijelo i duh.

Rios

Post Postao/la Rios » 29 sep 2012, 20:52

Vrlo vazna pobjeda..Za igrace,za navijace,za atmosferu oko kluba,za prekid negativne serije i na kraju u borbi za titulu..Kao sto rece Sef igraci su danas bili prisutni mislima na utakmici za razliku od Radnika i to se odmah vidjelo..Velika borbenost i hrabrost..Cestitke Amaru i igracima..Sad malo pobjedinacno o svakom..
Antolovic-odlican..Momak od kako je stigao u Zelju nije imao veceg kiksa..I veceras skinuo jednu odlicnu sansu Celika i jos par dobrih intervencija..
Colic-solidno Benjo..Igrao onako muski,nije imao vecih kikseva..
Kvesic-i on solidan..Ucestvovao u onoj lijepoj akciji kod gola Adilovica..
Vasilic-bolja polovina stoperskog para..Iako su on i Bogi krivci za onaj Celikov gol jer nisu skocili,u nastavku bio siguran..
Bogicevic-vec sam rekao o krivici kod gola sa Vasilicem..Nije mi ni veceras bio nesto siguran posebno,ali bar nije pravio kardinalne greske kao sto je bio slucaj u ranijim tekmama..
Zolotic-vrlo dobar..Zola je pravi def vezni..Jos ako se uzmu u obzir njegove godine onda je to vise nego dobro..Dobro se kretao,presjekao neke napade,dao neke fine pasove..
Svraka-standardno..Puno trke,par finih dodavanja..Radilica na terenu i to vjerovatno Amar cijeni najvise..
Jamak-po meni nezapazen veceras dok je igrao..
Bekric-nije to taj Bekric i to smo svi vec konstatovali..Doduse imao je ass veceras,ali moze on to bolje sigurno..
Selimovic-kao i Jamak..Po meni takodjer nezapazen veceras..
Adilovic-postigao gol plus asistirao..Iako je osim ta dva momenta ostatak meca bio nezapazen,ove cinjenice ga po meni proglasavaju igracem utakmice..
Brkovic-dobar je Denijal..Postigao gol za pobjedu,plus onaj sjajni sut koji je izblokiran..Dobar,dobar..
Beslija-ja sam zapamtio samo onaj los centarsut :mrgreen: Ali Mirsad je Mirsad..
Stanic-imao par nekih ubacaja..Trudio se kao i uvijek..
I na kraju je li jos neko primjetio da teren i nije bio najbolje osvijetljen veceras?? Posebno onaj dio kod ulaza u tunel.. :mrgreen: Jos jednom cestitke Amaru,igracima,Manijacima u Zenici i Manijacima u Sarajevu,kao i na ovom forumu! 8-)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 29 sep 2012, 20:54

Beslija je i poslao loptu koja je prethodila pobjednickom golu.
Sport je lijek za tijelo i duh.

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 29 sep 2012, 20:55

Daleko je to od dobrog.Ali ova pobjeda ima mnogo veće značenje od sama tri boda...Vraćanje samopouzdanja podizanje atmosfere kako među navijačima, tako i među igračima...aBd.ovom pobijedom vraćaju se stvari u normalu.Nadam se Smajiću, Zebi i Kerli i sve bi to s njima trebalo izgledati puno bolje, pogotovo Kerla nedostaje u odbrani.Čestitke igračima na pobjedi od srca, i bez euforije i bez opuštanja idemo dalje. Manijaci u Zenici - Respect!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 29 sep 2012, 20:55

bilinopolje je napisao/la:
Rios je napisao/la:Vrlo vazna pobjeda..Za igrace,za navijace,za atmosferu oko kluba,za prekid negativne serije i na kraju u borbi za titulu..Kao sto rece Sef igraci su danas bili prisutni mislima na utakmici za razliku od Radnika i to se odmah vidjelo..Velika borbenost i hrabrost..Cestitke Amaru i igracima..Sad malo pobjedinacno o svakom..
Antolovic-odlican..Momak od kako je stigao u Zelju nije imao veceg kiksa..I veceras skinuo jednu odlicnu sansu Celika i jos par dobrih intervencija..
Vasilic-bolja polovina stoperskog para..Iako su on i Bogi krivci za onaj Celikov gol jer nisu skocili,u nastavku bio siguran..
Bogicevic-vec sam rekao o krivici kod gola sa Vasilicem..Nije mi ni veceras bio nesto siguran posebno,ali bar nije pravio kardinalne greske kao sto je bio slucaj u ranijim tekmama..
Zolotic-vrlo dobar..Zola je pravi def vezni..Jos ako se uzmu u obzir njegove godine onda je to vise nego dobro..Dobro se kretao,presjekao neke napade,dao neke fine pasove..
Svraka-standardno..Puno trke,par finih dodavanja..Radilica na terenu i to vjerovatno Amar cijeni najvise..
Bekric-nije to taj Bekric i to smo svi vec konstatovali..Doduse imao je ass veceras,ali moze on to bolje sigurno..
Adilovic-postigao gol plus asistirao..Iako je osim ta dva momenta ostatak meca bio nezapazen,ove cinjenice ga po meni proglasavaju igracem utakmice..
Brkovic-dobar je Denijal..Postigao gol za pobjedu,plus onaj sjajni sut koji je izblokiran..Dobar,dobar..
Beslija-ja sam zapamtio samo onaj los centarsut :mrgreen: Ali Mirsad je Mirsad..
I na kraju je li jos neko primjetio da teren i nije bio najbolje osvijetljen veceras?? Posebno onaj dio kod ulaza u tunel.. :mrgreen: Jos jednom cestitke Amaru,igracima,Manijacima u Zenici i Manijacima u Sarajevu,kao i na ovom forumu! 8-)
ZABORAVIO SI VUKSANOVIC NAJBOLJI KAPITENSKI ODIGRO :lol: :lol: :lol:
@bilinopolje, you mad bro 8-) :?:

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 29 sep 2012, 20:57

slika
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 sep 2012, 20:59

Ova utakmica je nagovjestaj povratka ! 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 sep 2012, 21:03

Cestitke na potpuno zasluzenoj pobjedi...bolji ste bili i to ste na kraju i krunisali..zenicani su se vise orijentisali na noge igraca Zeljeznicara nego na loptu i to im se na kraju i obilo o glavu.. ;)
Nadam se da ovo nije nagovjestaj boljih igara.. :mrgreen:
Losa brojka navijaca..jedina moja zamjerka... :D
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 29 sep 2012, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Rios

Post Postao/la Rios » 29 sep 2012, 21:04

bilinopolje je napisao/la:
Rios je napisao/la:Vrlo vazna pobjeda..Za igrace,za navijace,za atmosferu oko kluba,za prekid negativne serije i na kraju u borbi za titulu..Kao sto rece Sef igraci su danas bili prisutni mislima na utakmici za razliku od Radnika i to se odmah vidjelo..Velika borbenost i hrabrost..Cestitke Amaru i igracima..Sad malo pobjedinacno o svakom..
ZABORAVIO SI VUKSANOVIC NAJBOLJI KAPITENSKI ODIGRO :lol: :lol: :lol:
Mislis na Adilovica? Da je on odigrao kapitenski?? Ali cekaj malo..On nije kapiten Zelje..Ciji li je Boze kapiten on bio..Hmm.. :lol: :lol: :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 29 sep 2012, 21:07

svaka čast momci 8-) nisam gled'o utakmicu, morao sam ići čim je počela :mrgreen: vidim da je Kvesić dobro odigr'o, standardno :D

hvala babi, Komitetu, sinu, Vukasoviću, pomoćnim sudijama, delegatu, Savezu, ima li još neko da mu se zahvalim ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 29 sep 2012, 21:09

Bravo momci, svaka čast, sad kuci dobit Rudar i vratit se tamo gdje nam je i mjesto :D .

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 29 sep 2012, 21:09

Zna li neko je bio kakav incident sa navijacima prije/za/poslije utakmice.

Prvo mi stade srce, a onda opet poce da kuca.

@pile za ono sinoc sto si napisao svaka cast, nije moglo bolje.
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo i 35 gostiju.