FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Polahko pitari i vi cete doci na red, sto ste nestrpljivi 

Veoma,veoma vazna pobjeda..Adilovic rekao da cemo u ovoj utakmici pokazati da nismo u krizi i to se i desilo.Svaka cast momcima.
Ukljucio sam se dvije tri minute prije pobjedničkog gola Brković solidno odigrao po mome, a koliko je prije tog i kako igrao ?
Da sam mogao pisat scenario, ne bi ga bolje napisao. Ovo je idealno. Bili smo jako loši, igre ni na vidiku, domaćini napaljeni, nama gori pod nogama ako ne dobijemo, i onda šta? Preokretom do pobjede u finišu, nakon ofsajda. To je to, sad idemo dalje, TITULA JE OPET NA GRBAVICI! 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Po meni ovaj Brkovic zasluzuje da starta koju utakmicu ispred Selimovica samo zbog ovog veceras !
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
A vidi ovo napisao sinoc:exbabilon je napisao/la:Da sam mogao pisat scenario, ne bi ga bolje napisao. Ovo je idealno. Bili smo jako loši, igre ni na vidiku, domaćini napaljeni, nama gori pod nogama ako ne dobijemo, i onda šta? Preokretom do pobjede u finišu, nakon ofsajda. To je to, sad idemo dalje, TITULA JE OPET NA GRBAVICI!
pile87 je napisao/la:ISPUNI MI SE ZELJA-HVALA TI ZELJO!pile87 je napisao/la:Bice sta bude. Ustvari kako Amar odluci!
Meni je bitnije da dobijemo celik trenutno, ako je ikako moguce da oni povedu a mi im zabijemo onda jedno dva komada.Da bude tako da se ponadaju da mogu do bodova a onda da zbijemo dva komda i KRAJ PRICE.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
@Pile, to je to! Bili smo na koljenima, al smo se izdigli u inat svima! Kao što Osim reče, nadam se da je ovo početak neke nove serije!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Izvjestaj,
volim te ŽELJO!
http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... eljeznicar" onclick="window.open(this.href);return false;
volim te ŽELJO!
http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... eljeznicar" onclick="window.open(this.href);return false;
- storm_raider
- Kontakt:
Ne treba se previse uzbudjivati. Rutinsko gostovanje odradjeno. 

Sport je lijek za tijelo i duh.
Vrlo vazna pobjeda..Za igrace,za navijace,za atmosferu oko kluba,za prekid negativne serije i na kraju u borbi za titulu..Kao sto rece Sef igraci su danas bili prisutni mislima na utakmici za razliku od Radnika i to se odmah vidjelo..Velika borbenost i hrabrost..Cestitke Amaru i igracima..Sad malo pobjedinacno o svakom..
Antolovic-odlican..Momak od kako je stigao u Zelju nije imao veceg kiksa..I veceras skinuo jednu odlicnu sansu Celika i jos par dobrih intervencija..
Colic-solidno Benjo..Igrao onako muski,nije imao vecih kikseva..
Kvesic-i on solidan..Ucestvovao u onoj lijepoj akciji kod gola Adilovica..
Vasilic-bolja polovina stoperskog para..Iako su on i Bogi krivci za onaj Celikov gol jer nisu skocili,u nastavku bio siguran..
Bogicevic-vec sam rekao o krivici kod gola sa Vasilicem..Nije mi ni veceras bio nesto siguran posebno,ali bar nije pravio kardinalne greske kao sto je bio slucaj u ranijim tekmama..
Zolotic-vrlo dobar..Zola je pravi def vezni..Jos ako se uzmu u obzir njegove godine onda je to vise nego dobro..Dobro se kretao,presjekao neke napade,dao neke fine pasove..
Svraka-standardno..Puno trke,par finih dodavanja..Radilica na terenu i to vjerovatno Amar cijeni najvise..
Jamak-po meni nezapazen veceras dok je igrao..
Bekric-nije to taj Bekric i to smo svi vec konstatovali..Doduse imao je ass veceras,ali moze on to bolje sigurno..
Selimovic-kao i Jamak..Po meni takodjer nezapazen veceras..
Adilovic-postigao gol plus asistirao..Iako je osim ta dva momenta ostatak meca bio nezapazen,ove cinjenice ga po meni proglasavaju igracem utakmice..
Brkovic-dobar je Denijal..Postigao gol za pobjedu,plus onaj sjajni sut koji je izblokiran..Dobar,dobar..
Beslija-ja sam zapamtio samo onaj los centarsut
Ali Mirsad je Mirsad..
Stanic-imao par nekih ubacaja..Trudio se kao i uvijek..
I na kraju je li jos neko primjetio da teren i nije bio najbolje osvijetljen veceras?? Posebno onaj dio kod ulaza u tunel..
Jos jednom cestitke Amaru,igracima,Manijacima u Zenici i Manijacima u Sarajevu,kao i na ovom forumu! 
Antolovic-odlican..Momak od kako je stigao u Zelju nije imao veceg kiksa..I veceras skinuo jednu odlicnu sansu Celika i jos par dobrih intervencija..
Vasilic-bolja polovina stoperskog para..Iako su on i Bogi krivci za onaj Celikov gol jer nisu skocili,u nastavku bio siguran..
Bogicevic-vec sam rekao o krivici kod gola sa Vasilicem..Nije mi ni veceras bio nesto siguran posebno,ali bar nije pravio kardinalne greske kao sto je bio slucaj u ranijim tekmama..
Zolotic-vrlo dobar..Zola je pravi def vezni..Jos ako se uzmu u obzir njegove godine onda je to vise nego dobro..Dobro se kretao,presjekao neke napade,dao neke fine pasove..
Svraka-standardno..Puno trke,par finih dodavanja..Radilica na terenu i to vjerovatno Amar cijeni najvise..
Bekric-nije to taj Bekric i to smo svi vec konstatovali..Doduse imao je ass veceras,ali moze on to bolje sigurno..
Adilovic-postigao gol plus asistirao..Iako je osim ta dva momenta ostatak meca bio nezapazen,ove cinjenice ga po meni proglasavaju igracem utakmice..
Brkovic-dobar je Denijal..Postigao gol za pobjedu,plus onaj sjajni sut koji je izblokiran..Dobar,dobar..
Beslija-ja sam zapamtio samo onaj los centarsut

I na kraju je li jos neko primjetio da teren i nije bio najbolje osvijetljen veceras?? Posebno onaj dio kod ulaza u tunel..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- storm_raider
- Kontakt:
Beslija je i poslao loptu koja je prethodila pobjednickom golu.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Daleko je to od dobrog.Ali ova pobjeda ima mnogo veće značenje od sama tri boda...Vraćanje samopouzdanja podizanje atmosfere kako među navijačima, tako i među igračima...aBd.ovom pobijedom vraćaju se stvari u normalu.Nadam se Smajiću, Zebi i Kerli i sve bi to s njima trebalo izgledati puno bolje, pogotovo Kerla nedostaje u odbrani.Čestitke igračima na pobjedi od srca, i bez euforije i bez opuštanja idemo dalje. Manijaci u Zenici - Respect!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
@bilinopolje, you mad brobilinopolje je napisao/la:ZABORAVIO SI VUKSANOVIC NAJBOLJI KAPITENSKI ODIGRORios je napisao/la:Vrlo vazna pobjeda..Za igrace,za navijace,za atmosferu oko kluba,za prekid negativne serije i na kraju u borbi za titulu..Kao sto rece Sef igraci su danas bili prisutni mislima na utakmici za razliku od Radnika i to se odmah vidjelo..Velika borbenost i hrabrost..Cestitke Amaru i igracima..Sad malo pobjedinacno o svakom..
Beslija-ja sam zapamtio samo onaj los centarsutAli Mirsad je Mirsad..
I na kraju je li jos neko primjetio da teren i nije bio najbolje osvijetljen veceras?? Posebno onaj dio kod ulaza u tunel..Jos jednom cestitke Amaru,igracima,Manijacima u Zenici i Manijacima u Sarajevu,kao i na ovom forumu!
![]()
![]()

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Cestitke na potpuno zasluzenoj pobjedi...bolji ste bili i to ste na kraju i krunisali..zenicani su se vise orijentisali na noge igraca Zeljeznicara nego na loptu i to im se na kraju i obilo o glavu..
Nadam se da ovo nije nagovjestaj boljih igara..
Losa brojka navijaca..jedina moja zamjerka...

Nadam se da ovo nije nagovjestaj boljih igara..

Losa brojka navijaca..jedina moja zamjerka...

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 29 sep 2012, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Mislis na Adilovica? Da je on odigrao kapitenski?? Ali cekaj malo..On nije kapiten Zelje..Ciji li je Boze kapiten on bio..Hmm..bilinopolje je napisao/la:ZABORAVIO SI VUKSANOVIC NAJBOLJI KAPITENSKI ODIGRORios je napisao/la:Vrlo vazna pobjeda..Za igrace,za navijace,za atmosferu oko kluba,za prekid negativne serije i na kraju u borbi za titulu..Kao sto rece Sef igraci su danas bili prisutni mislima na utakmici za razliku od Radnika i to se odmah vidjelo..Velika borbenost i hrabrost..Cestitke Amaru i igracima..Sad malo pobjedinacno o svakom..
Beslija-ja sam zapamtio samo onaj los centarsutAli Mirsad je Mirsad..
I na kraju je li jos neko primjetio da teren i nije bio najbolje osvijetljen veceras?? Posebno onaj dio kod ulaza u tunel..Jos jednom cestitke Amaru,igracima,Manijacima u Zenici i Manijacima u Sarajevu,kao i na ovom forumu!
![]()
![]()

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
svaka čast momci
nisam gled'o utakmicu, morao sam ići čim je počela
vidim da je Kvesić dobro odigr'o, standardno 
hvala babi, Komitetu, sinu, Vukasoviću, pomoćnim sudijama, delegatu, Savezu, ima li još neko da mu se zahvalim ?

hvala babi, Komitetu, sinu, Vukasoviću, pomoćnim sudijama, delegatu, Savezu, ima li još neko da mu se zahvalim ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Bravo momci, svaka čast, sad kuci dobit Rudar i vratit se tamo gdje nam je i mjesto
.

- justFlowFKZ
- Kontakt:
Zna li neko je bio kakav incident sa navijacima prije/za/poslije utakmice.
Prvo mi stade srce, a onda opet poce da kuca.
@pile za ono sinoc sto si napisao svaka cast, nije moglo bolje.
Prvo mi stade srce, a onda opet poce da kuca.
@pile za ono sinoc sto si napisao svaka cast, nije moglo bolje.
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hansestadt i 52 gosta.