Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Navikli smo da se stidimo zbog vasbekicamir je napisao/la:Mene bi bilo stid ovako dolazit do titula!
nauci prvo geografiju pa se javljaj na neku ozbiljniju temu...bekicamir je napisao/la:Mene bi bilo stid ovako dolazit do titula!
zeljocity je napisao/la:zeljocity je napisao/la:I znaj da hocemoLesnar je napisao/la:okrenut ćete vi ovo ipak ste vi željo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MrAmani96 je napisao/la:Navikli smo da se stidimo zbog vasbekicamir je napisao/la:Mene bi bilo stid ovako dolazit do titula!
arelinho je napisao/la:hvala Babi,Sinu,Radoslavu,Adilovicu,Brkovicu,ako sam koga zaboravio vi dodajte !
Upravo tako,MI SMO ZELJOOOOOO....a ti fukaro Tuzlanska gledaj svoju Slobodicu po kojekakvim vukojebinama FederacijeLesnar je napisao/la:okrenut ćete vi ovo ipak ste vi željo![]()
![]()
ISPUNI MI SE ZELJA-HVALA TI ZELJO!pile87 je napisao/la:Bice sta bude. Ustvari kako Amar odluci!
Meni je bitnije da dobijemo celik trenutno, ako je ikako moguce da oni povedu a mi im zabijemo onda jedno dva komada.Da bude tako da se ponadaju da mogu do bodova a onda da zbijemo dva komda i KRAJ PRICE.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Argentina, Google Adsense [Bot] i 62 gosta.