Cazorla je bio u dvjema izglednom situacijama, a znajući kakav frajer inače ima šut očekivo sam da će zakucat pod prečku gol al eto. Yebiga idemo dalje. Imamo igru, niko nas ne može izdominirat i to mi je drago. Stvaramo šanse, samo da još rahlje prorade.OTNYS_YNWA je napisao/la:Udarac glavom Podolskog i dvije odlične prilike Girouda su prilike koje su mogle Arsenalu donijeti bod. Da je Košelni priseban bio, Torres ne bi ni došao u priliku kod prvog gola. Drugi gol je majstorija Matte, mora se priznati, Mannone nije tu ništa mogao. Onakva lopta je opasnost za svakog golmana, a tu krivca ne treba tražiti ni u ( opet ) Košelniju. Sasvim očito je da je Arsenalu potreban napadač. ( Ali po mogućnosti da nije Francuz)
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Vođa zna.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Yebo to sve, United gubi 0:2 od Kokoški. Ne znam koga više mrzim djece mi

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- TheVerminator
- Kontakt:
Oj brate rijetka situacija, ali želim da United da 2 golavedofeelgood je napisao/la:Yebo to sve, United gubi 0:2 od Kokoški. Ne znam koga više mrzim djece mi![]()

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- vedofeelgood
- Kontakt:
@Verminator Pa brate, to bi bilo idealno stvarno ali se nece desiti 10000 % Nije united povezao 2 passa kako treba , a Tottenham igra iznenadjujuce povezano i organizovano 

Arsene Wenger
Arsene Wenger
ma šta pričate ba, nek izgubi man utd. kakve kokoške, ne brinem se ja za njih.
Opet će Mančester bit konkurent, vako ili nako
Opet će Mančester bit konkurent, vako ili nako
Vođa zna.
- TheVerminator
- Kontakt:
Ma brate znaš da United često igra ko NK Gornja Međeđa, a na kraju pobjedevedofeelgood je napisao/la:@Verminator Pa brate, to bi bilo idealno stvarno ali se nece desiti 10000 % Nije united povezao 2 passa kako treba , a Tottenham igra iznenadjujuce povezano i organizovano

— Tony Adams.
— Tony Adams.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Realno, nek ne pobjedi nijedan tim. Remi odlican.
Hajd ba, realno, Arsenal ce da se bori za 3-4 mjesto ove sezone, svidjalo se to nama ili ne. Yebo te dominacija kad ja dobijem nulu nakon svega
3 mjesto plafonjeraa i ove sezone.
I da napomenem da nam nije potreban novi napadac. Zabit ce Giroud 10-tak golova 100% ali protiv koga..
Hajd ba, realno, Arsenal ce da se bori za 3-4 mjesto ove sezone, svidjalo se to nama ili ne. Yebo te dominacija kad ja dobijem nulu nakon svega

I da napomenem da nam nije potreban novi napadac. Zabit ce Giroud 10-tak golova 100% ali protiv koga..

Arsene Wenger
Arsene Wenger
Celzi dosao do pobjede iz nasih gresaka, mada moram priznati da je gol Mate bio "dvojan". Spanac je odlicno izveo slobodnjak, ali Kos je napravio gresku (kao i kod prvog gola) i jos golman nije najbolje reagovao. Kada se sve sabere, zasluzili smo barem bod ovdje, ali sta je tu je. Celzi dosao do pobjede onako kako najbolje zna i tako nastavio sa serijom pobjeda. Mi smo i danas pokazali snagu, ali odbrana je danas zakazala.
Ma nije vedo ba plafon. da ova ekipa ima malo bolju završnicu sad bi bili prvi.vedofeelgood je napisao/la:Realno, nek ne pobjedi nijedan tim. Remi odlican.
Hajd ba, realno, Arsenal ce da se bori za 3-4 mjesto ove sezone, svidjalo se to nama ili ne. Yebo te dominacija kad ja dobijem nulu nakon svega3 mjesto plafonjeraa i ove sezone.
Odavno nije mi se više sviđala arsenalova igra i smisao igre .
Nit je čelzi nit je siti bolji od nas.
i još kažu Sčezni na klupu a ovaj da brani

Vođa zna.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ma ni Szezni nije nesto ba realno
Arsene Wenger
Arsene Wenger
- vedofeelgood
- Kontakt:

Brate, ocekivali smo svi i da ce Szezni izrasti iz onakvog talenta u jos boljeg golmana. Dobar je i sad, ali je mogao ,trebao i MORAO biti puno bolji.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
- TheVerminator
- Kontakt:
Jel' se poslije one utakmice sa Soton-om, govorilo da treba Mannone da brani, da se Wojo opustio itd..
Vito je već dugo vremena poznat kao kikser, i ne čudim se njegovim greškama. Kad je Wojciech na golu, ja sam sigurniji, a vjerujem i odbrana, tako da ga očekujem u prvih 11 u narednim tekmama.
@vedo, ima on još vremena za napredak, njemu su tek 22 godine
Vito je već dugo vremena poznat kao kikser, i ne čudim se njegovim greškama. Kad je Wojciech na golu, ja sam sigurniji, a vjerujem i odbrana, tako da ga očekujem u prvih 11 u narednim tekmama.
@vedo, ima on još vremena za napredak, njemu su tek 22 godine

— Tony Adams.
— Tony Adams.
Halo ba ljudi,Šćešni ima 21-22 godine,a sada brani na odlicnom nivou,a znamo da golmani poslije 25 godine ulaze u najbolje godine,i ne znam koji se qurac se sere po momku,kad je fantastican golman!!
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Vise sretno nego spretno, al hajd. Napadaci stvarno moraju poradit na zavrsnici, ima igre al nema golova.
@vedofeelgood pa Sčezni je branio prvu utakmicu mislim i imo je dvije intervencije provit sunderlanda , ne znam za stoke, nisam gledo tekmu. Jedna jedina greška mu je bila protiv sotona, i to je sve. Čovjek je povrijeđen, ne možemo pričat tako jbg.
Ohladit glave od ovog meča al stvarno to treba. Posložit kockice sve i krenut po pobjede. Slijedi nam par "laganih" mečeva ako se tako može nazva išta u EPL.
Poraz je dobrodošao iz razloga da bi se greške ispravile koje su postojale, i što me raduje nema ih puno. Odbrana će se lahko vratit na mjesto uz Boulda. Sreda i dalje standardno dobra razigraje sjajno.
Arteta čovjek iz sjenke fakat
. nevjerovatan igrač a "nevidljiv" .
Bekovi me fasciniraju svaku utakmicu sve više. Jenkinson napretkom, Gibbo kako drži lijevu stranu uz poldija. Nevjerovatno.
Dokaz je da smo primili 2 preglupa gola iz prekida greškom Kosa i Manonea.
Bilo bi glupo sad psihički past' u narednim utakmicama, što iskreno ne vjerujem da će se desiti, jer nit smo nadigrani nit koji djavo.
Samo hrabro naprijed!
Sljedeća tekma protiv West Hama mislim.
Nisam ih pratio pa neću ni komentarist tu utakmicu.
Ohladit glave od ovog meča al stvarno to treba. Posložit kockice sve i krenut po pobjede. Slijedi nam par "laganih" mečeva ako se tako može nazva išta u EPL.
Poraz je dobrodošao iz razloga da bi se greške ispravile koje su postojale, i što me raduje nema ih puno. Odbrana će se lahko vratit na mjesto uz Boulda. Sreda i dalje standardno dobra razigraje sjajno.
Arteta čovjek iz sjenke fakat

Bekovi me fasciniraju svaku utakmicu sve više. Jenkinson napretkom, Gibbo kako drži lijevu stranu uz poldija. Nevjerovatno.
Bilo bi glupo sad psihički past' u narednim utakmicama, što iskreno ne vjerujem da će se desiti, jer nit smo nadigrani nit koji djavo.
Samo hrabro naprijed!
Vođa zna.
nedim1993 je napisao/la:@vedofeelgood pa Sčezni je branio prvu utakmicu mislim i imo je dvije intervencije provit sunderlanda , ne znam za stoke, nisam gledo tekmu. Jedna jedina greška mu je bila protiv sotona, i to je sve. Čovjek je povrijeđen, ne možemo pričat tako jbg.
Arteta čovjek iz sjenke fakat. nevjerovatan igrač a "nevidljiv" .
Samo hrabro naprijed!
Bravo kralju izdominiro si sa komentarom... Jesmo izgubili ali nismo nadigrani!!! Bitno je sada da se ovako ne klize protiv West Hema,QPR,Norwicha i drugih manjih klubova... Tu se osvaja titula... Evo i Jedinstvo iz Mancestera ispusi!!!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ne valja ovo. Ja se ne mogu složiti sa onima, koji kažu da je Arsenal bio bolji. Masa netačnih pasova, dobar dio utakmice na sredini se nisu mogla povezati dva dodavanja, završnih pasova bilo možda dva-tri, skroz preslabo. Onakav Arsenal nije zaslužio pobjedu, iako bi bilo pravedno i da se remi izvuk'o.
Chelsea je pobjedio i možda nije nadigrao igrom, iako nije bio ni potčinjen, i zato ću reći zasluženo. Udarali su tamo, gdje je Arsenal bio najtanji i uspjeli. Dva su gola data, kakva su takva su. I mislim da je cijela utakmica sa njihove strane bila fer i korektna.
Sudiji opet nemam šta prigovoriti, iako vidim da su neki imali. Prvi gol je sasvim regularan, bez trunke dvojbe. Koscielny pogriješio. Ne znam samo gdje je gledao. Držiš čovjeka i gledaš ga, niĐe logike. Drži ga i gledaj loptu, jbm ga ja. Ono nad Torresom u svakom slučaju nije penal, mislim da se i navijači Chelsea slažu sa mnom.
Drugi gol opet njegov, al' eto, ono je više stvar (ne)sreće. Počeli su me nervirati igrači Arsenala u drugom poluvremenu. Previše ležernosti, bez neke volje da se pritisne na organizatore napada, napadaju tek na svojoj trećini. Gervinho se dosta šet'o po terenu, Podolski eto ako je šta radio defanzivno, pa nisam vidio, ofanzivno je podbacio, slična priča sa Chamberlainom, koji se makar udostojio upisati asistenciju.
Ja bih pohvalio tek Jenkinsona (opet), Artetu i donekle Cazorlu. Santi je imao finih momenata, al' daleko od svojih izdanja. Carl me je već navikao na dobre partije, iako mu je pred kraj tekme "neko" pobjeg'o po strani. A Arteta je jedini čovjek, od koga sam vidio nekakav revolt, samo iz njegovih kretnji sam uspio vidjeti kako nije zadovoljan.
Utakmicu je prelomila povreda Diabya! Ne krivim nikog i ništa, al' bez njega Arsenal je, bar danas, bio drugi Arsenal. Izgubili su na snazi i onda su Chelseaov igrači olako izlazili kao pobjednici.
U svakom slučaju ja sam Chelsea već proglasio prvim favoritom na temi "Premiership", tako da mi ovaj poraz sa te strane ne pada teško. Teško mi je pao samo u smislu da je prvi i da je Arsenal odigrao dosta loše.
Chelsea je pobjedio i možda nije nadigrao igrom, iako nije bio ni potčinjen, i zato ću reći zasluženo. Udarali su tamo, gdje je Arsenal bio najtanji i uspjeli. Dva su gola data, kakva su takva su. I mislim da je cijela utakmica sa njihove strane bila fer i korektna.
Sudiji opet nemam šta prigovoriti, iako vidim da su neki imali. Prvi gol je sasvim regularan, bez trunke dvojbe. Koscielny pogriješio. Ne znam samo gdje je gledao. Držiš čovjeka i gledaš ga, niĐe logike. Drži ga i gledaj loptu, jbm ga ja. Ono nad Torresom u svakom slučaju nije penal, mislim da se i navijači Chelsea slažu sa mnom.
Drugi gol opet njegov, al' eto, ono je više stvar (ne)sreće. Počeli su me nervirati igrači Arsenala u drugom poluvremenu. Previše ležernosti, bez neke volje da se pritisne na organizatore napada, napadaju tek na svojoj trećini. Gervinho se dosta šet'o po terenu, Podolski eto ako je šta radio defanzivno, pa nisam vidio, ofanzivno je podbacio, slična priča sa Chamberlainom, koji se makar udostojio upisati asistenciju.
Ja bih pohvalio tek Jenkinsona (opet), Artetu i donekle Cazorlu. Santi je imao finih momenata, al' daleko od svojih izdanja. Carl me je već navikao na dobre partije, iako mu je pred kraj tekme "neko" pobjeg'o po strani. A Arteta je jedini čovjek, od koga sam vidio nekakav revolt, samo iz njegovih kretnji sam uspio vidjeti kako nije zadovoljan.
Utakmicu je prelomila povreda Diabya! Ne krivim nikog i ništa, al' bez njega Arsenal je, bar danas, bio drugi Arsenal. Izgubili su na snazi i onda su Chelseaov igrači olako izlazili kao pobjednici.
U svakom slučaju ja sam Chelsea već proglasio prvim favoritom na temi "Premiership", tako da mi ovaj poraz sa te strane ne pada teško. Teško mi je pao samo u smislu da je prvi i da je Arsenal odigrao dosta loše.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Mi nismo gledali istu tekmu onda fakat.
Ne znam, al se ne slažem sa tvojim postom gotov nikako osim za prvi gol, nikakav faul nije bio.
Ne znam, al se ne slažem sa tvojim postom gotov nikako osim za prvi gol, nikakav faul nije bio.
Vođa zna.
-
- Kontakt:
Dobra stvar je da ce Diaby propustit "svega" 2 tekme,jer ide reprezentativna pauza,super
,ovaj poraz danas sto prije zaboravit,i najbolji grijese,aa mi smo danas pogrijesili,nastaviti samo gdje smo stali,radovat cemo se mi ove sezone,osjecam to,ovo je Arsenal kakvog svi zelimo 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.