Ma ovaj Butković uvijek piše protiv Dinama, to je takav smrad od novinara da je to nevjerojatno. On bi piso i protiv matere da je ova u Dinamunate je napisao/la:Upravo zbog takvih kao ti sve je u ku*cu.
Ne briga te ništa,samo uspjeh kluba.Ja to kažem ovako.**** naslove i sve kad te gleda 800 ljudi u prosjeku.
http://www.seebiz.eu/mamiceva-prcija-ni ... /ar-45660/" onclick="window.open(this.href);return false;
GNK Dinamo Zagreb
-
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- anton 1983
- Kontakt:
Jesi li ti pročito uopće moj post i što ja mislim o cjelokupnoj ovoj situaciji?nate je napisao/la:Upravo zbog takvih kao ti sve je u ku*cu.
Ne briga te ništa,samo uspjeh kluba.Ja to kažem ovako.**** naslove i sve kad te gleda 800 ljudi u prosjeku.
http://www.seebiz.eu/mamiceva-prcija-ni ... /ar-45660/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
**** šta bi ti rekao kad si napisao da ti je Mamićevo ponašanje foraanton 1983 je napisao/la:Jesi li ti pročito uopće moj post i što ja mislim o cjelokupnoj ovoj situaciji?nate je napisao/la:Upravo zbog takvih kao ti sve je u ku*cu.

- anton 1983
- Kontakt:
Kolko ti godina imaš?nate je napisao/la: **** šta bi ti rekao kad si napisao da ti je Mamićevo ponašanje fora
Naime cijela Hrvatska se nada da će mamić imat ispad tako da se nešto zanimljivo na TV-u ima za pogledat, da bi kasnije svi srali kako se on ciganski ponaša. Pa što ga se onda toliko exponira i ako je to tako ružno i NEZANIMLJIVO, zašto to najbolje prodaje novine? Ajd ne budi licemjer, ne stoji ti to.
I kako ti iz moji OGROMNIH posotova izvučeš tako nešto nebitno ja stavrno ne znam...A što je najgore onda napišeš "zbog takvih ko ti"...

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
-
- Kontakt:
PIVO, vrijedno 100 tisuća eura kazne, kojeg je Domagoj Vida otvorio u Dinamovom autobusu na putu na utakmicu Hrvatskog kupa začas je obišla svijet.
Trener Ante Čačić smatrao je da je novčana kazna dovoljna pa je Vida najavljen za sljedeće utakmice, no Čačić nije računao na to da bi "nestašni" reprezentativni branič mogao odbiti novčanu kaznu.
Upravo to se dogodilo na današnjem sastanku u Maksimirskoj 128. Zdravko Mamić pozvao je igrače u svoj ured i očitao im bukvicu. Izvršnom predsjedniku više od Vidinog ispada zasmetali su "drukeri" u klubu, koji su odmah medijima prenijeli incident iz autobusa.
Mamić je sat vremena držao govor pred igračima, a onda je Vidi dao da potpiše kaznu na 100 tisuća eura, no on je to odbio, pišu Sportske novosti.
U pokušaju da svojim igračima, onima kojima je potrebno, usadi kulturu, trener Čačić izveo je momčad u zajednički večernji izlazak u kazalište Kerempuh. Domagoj Vida ponovo je bio u odličnom raspoloženju. S prvotimcima je izašao i Alen Halilović, a nedostajali su tek strani igrači, osim Sammira koji je sa zanimanjem pratio predstavu.
Trener Ante Čačić smatrao je da je novčana kazna dovoljna pa je Vida najavljen za sljedeće utakmice, no Čačić nije računao na to da bi "nestašni" reprezentativni branič mogao odbiti novčanu kaznu.
Upravo to se dogodilo na današnjem sastanku u Maksimirskoj 128. Zdravko Mamić pozvao je igrače u svoj ured i očitao im bukvicu. Izvršnom predsjedniku više od Vidinog ispada zasmetali su "drukeri" u klubu, koji su odmah medijima prenijeli incident iz autobusa.
Mamić je sat vremena držao govor pred igračima, a onda je Vidi dao da potpiše kaznu na 100 tisuća eura, no on je to odbio, pišu Sportske novosti.
U pokušaju da svojim igračima, onima kojima je potrebno, usadi kulturu, trener Čačić izveo je momčad u zajednički večernji izlazak u kazalište Kerempuh. Domagoj Vida ponovo je bio u odličnom raspoloženju. S prvotimcima je izašao i Alen Halilović, a nedostajali su tek strani igrači, osim Sammira koji je sa zanimanjem pratio predstavu.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Cuje Dop 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
- Kontakt:
Sjajno igramo, uvalit im još 2 gola u nastavku
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Mislim da je ovo najgora igra Hajduka unazad 7-8 godina na Maksimiru, igracki su bolji nego sta pruzaju ovdje. Presli su jednom centar i tad zabili i od tada Dinama uzima konce igre u svoje ruke i potpuno dominira terenom. Mogli su primit jos 2 komada komotno da je bilo malo koncentracije u redovima Dinama. Sad u nastavku dovrsit ovo lagano jos jednim pogodkom i uvest Halilovica ako ga uopce ima na klupi 
Zagrebacki Messi u 10 minuta pokazao o kakvom se talentu radi. Strasno nesto, steta sta su mu ponistili cisti gol.

Zagrebacki Messi u 10 minuta pokazao o kakvom se talentu radi. Strasno nesto, steta sta su mu ponistili cisti gol.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
- Kontakt:
Odlična predstava Dinama, rano vodstvo nije utjecalo na njih, čitavo vrijeme su strpljivo igrali svoju igru i došli do vrijedna 3 boda. Nadam se da će sada u Kijevu doći do bod(ov)a
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- Jack777Pott
- Kontakt:
Kakva igra danas protiv Hajduka, kao i karakter nakon rano primljenog gola. Odusevljen sam svime pruzenim, mislim da taj Cacic radi dobar posao u Dinamu. Sve sto Dinamo treba je bolja realizacija, u ovomm crnom nizu su pruzali dobre igre, ali lopta nije htjela u gol. Danas je Cop bio odlican, svaka mu cast, jos je i proslavio pogodak sto nisam ocekivao
. Samo nek ovako nastave i Cacke ima moju punu podrsku, ma koliko god pricali da nije trener za Dinamo
.

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Nađem bar 4 tekme na Maksimiru u kojima je Hajduk bio lošiji od onog sinoćnjegaTritolone je napisao/la:Mislim da je ovo najgora igra Hajduka unazad 7-8 godina na Maksimiru, igracki su bolji nego sta pruzaju ovdje. Presli su jednom centar i tad zabili i od tada Dinama uzima konce igre u svoje ruke i potpuno dominira terenom. Mogli su primit jos 2 komada komotno da je bilo malo koncentracije u redovima Dinama. Sad u nastavku dovrsit ovo lagano jos jednim pogodkom i uvest Halilovica ako ga uopce ima na klupi

Nema iskustva, to je vidljivo iz aviona. Šta ćeš.
Mislim da je najviše falio mali Jozinović na lijevoj strani. Stojanović koji ga je zamijenio (a i on se ozlijedio na utakmici i bio zamijenjen mladim Jonjićem) je smotan momak, nema kod njega prodora, a kamoli ubačaja. Mogu reći da su me njegovi nastupi (koje je imao, ne puno) ove sezone razočarali, puno sam više očekivao. Recimo, sličan tip igrača je Vršajević, samo igra na drugoj strani. Nije ni on puno bolji od Stojanovića, ali se bori, trči, trudi se.
Presmiješan mi je komentator, Sušić, pokušava nategnuti 12 tisuća na tribinama ko da smo slijepi, ispada presmiješno

slažem se sa Žepčakom, Čačić je jako dobar!!

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
- Kontakt:
Hajduk je apsolviran, misli su okrenute prema Kijevu. Očekuje nas težak protivnik, bitno je smanjiti greške na minimum u toj utakmici i odigrat svaki igrač iznad 120% svojih mogućnosti. Tek se onda možemo nadati bodovima iz Ukrajine
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Ja se nadam Kovačiću u prvih 11 te raspoloženom Sammiru.
Možemo i moramo otkinuti/uzeti prve bodove!!
Možemo i moramo otkinuti/uzeti prve bodove!!
Mene je Hajduk iznenadia (negativno), uvijek su imali fizicki jaku ekipu i igrali su derbije na rubu kartona (barem u Maksimiru), jucer nije bilo te agresive i Dinamo posto je tehnicki jaca ekipa ima ih je na pladnju.
Potpuno promasena taktika Mise, a posli gola su mogli to zatvorit bolje.
Zaredalo se sad vec par derbija zaredom da ima nekakve igre, nema vise 60ak prekrsaja po utakmici, igra se otvoreno i to je lijepo gledat.
Potpuno promasena taktika Mise, a posli gola su mogli to zatvorit bolje.
Zaredalo se sad vec par derbija zaredom da ima nekakve igre, nema vise 60ak prekrsaja po utakmici, igra se otvoreno i to je lijepo gledat.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
- Kontakt:
U zadnjih nekoliko utakmica Dinama vidljiva je sve ljepša igra. Protiv Osijeka se dominiralo ali lopta nije htjela u gol, desi se takav dan. Protiv Rijeke također, sve što je Rijeka opalila ušlo je u mrežu, a Dinamo imao 2 stative, dosta prilika ali nije htjelo u gol.
I jučer odlična igra od strane plavih, dominiralo se čitavu utakmicu, na poluvremenu je moglo biti i 5:1, koliko se toga promašilo. Samo da nam je jedan napadač pravi koji će utrpati 20 golova u sezoni, fali nam jedan takav tipa Eduardo
I jučer odlična igra od strane plavih, dominiralo se čitavu utakmicu, na poluvremenu je moglo biti i 5:1, koliko se toga promašilo. Samo da nam je jedan napadač pravi koji će utrpati 20 golova u sezoni, fali nam jedan takav tipa Eduardo
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Imamo 3 HNL-napadača.Jedan kao što je bio Eduardo bi nam legao ko budali šamar
Čop mi nekako odskače od Beqiraja i Rukavine i mislim da je on prva opcija.Još imamo i Krleta koji u HNl može zabijati.Samo da se šanse iskoriste,a vjerujem da će ih u Kijevu biti.
IDuće kolo gostujemo kod "posrnulog" Belupa koji je malo ispao iz forme i tu očekujem 3 boda.

Čop mi nekako odskače od Beqiraja i Rukavine i mislim da je on prva opcija.Još imamo i Krleta koji u HNl može zabijati.Samo da se šanse iskoriste,a vjerujem da će ih u Kijevu biti.
IDuće kolo gostujemo kod "posrnulog" Belupa koji je malo ispao iz forme i tu očekujem 3 boda.
Sviđa mi se ovo sta je jucer igra Cacic, sa Copom kao lijevim povucenim napadacem, samo ja bi umjesto Rukavine stavia nekog tko je brzi sa loptom (Tomecak) i mislim da bi onda bili jos bolji, i da slazem se, Cop je definitivno napadac broj 1 (nemogu vjerovat da ovo pisem
)

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
- Kontakt:
DOMAGOJ VIDA dogovorio je smanjenje kazne zbog incidenta s pivom. Branič će umjesto 100 tisuća eura, platiti "samo" 50 tisuća.
Hrvatski reprezentativac na pregovore oko kazne u klub je došao s menadžerom Ivanom Cvjetkovićem i uspio smanjiti kaznu za pola iznosa. Posljednjih dana u Dinamu se krenuli u pregovore oko smanjenja ugovora igračima, pa su tako htjeli smanjiti ugovor i Vidi za 50-ak tisuća eura. Incident s pivom im je stigao kao naručen, pa su se uspjeli dogovoriti - ugovor Vidi neće biti smanjen, ali će mu kaznu odbiti od aktualnog ugovora.
Vida je pogriješio i platio kaznu. Ali tko zna kako bi završila priča oko Vidinog ugovora da nije napravio incident u autobusu.
Hrvatski reprezentativac na pregovore oko kazne u klub je došao s menadžerom Ivanom Cvjetkovićem i uspio smanjiti kaznu za pola iznosa. Posljednjih dana u Dinamu se krenuli u pregovore oko smanjenja ugovora igračima, pa su tako htjeli smanjiti ugovor i Vidi za 50-ak tisuća eura. Incident s pivom im je stigao kao naručen, pa su se uspjeli dogovoriti - ugovor Vidi neće biti smanjen, ali će mu kaznu odbiti od aktualnog ugovora.
Vida je pogriješio i platio kaznu. Ali tko zna kako bi završila priča oko Vidinog ugovora da nije napravio incident u autobusu.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
mali alen je zvijer
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
-
- Kontakt:
Halilović je budućnost Hrvatske repke, nadam se da će samo razvijati svoju igru
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.