FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Imal dje momka sto je protudio se napravio stream protiv Radnika,da i danas nas obraduje 

-
- Kontakt:
@krvotok, on mislim da pravi stream, valjda i vcrs bude tu .
zasto ne igra Zeba,nisam upratio?
Povreda aduktorapinki je napisao/la:zasto ne igra Zeba,nisam upratio?
-
- Kontakt:
Hocemirza1921 je napisao/la:hocel bit na webtv ?

mirza1921 je napisao/la:hocel bit na webtv ?

ko ima dobar upload nek spremi stream

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Izradi mi haver za auto,sad je pitanje hoce li neko postaviti stream
Zna li neko koliko nas je otislo iz Sarajeva,moze i na pp.Hvala

A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
Odlična vijest: Uskoro sve „tekme“ Premijer lige na mojaTV!
Uskoro će korisnici usluga mojaTV biti u prilici da gledaju sve utakmice BH. Telecom Premijer lige BiH u fudbalu…
Odlična vijest iz BH. Telecoma! Uskoro će korisnici usluga mojaTV biti u prilici da gledaju sve utakmice BH. Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine u fudbalu putem videoteke VOD, izjavio je za „Oslobođenje“ Kemal Avdagić, direktor sarajevske direkcije najboljeg mobilnog operatera u BiH.
„Nakon okončanja prvenstvenog kola BH. Telecom Premijer lige BiH sve utakmice bit će spremljene u videoteci mojaTV i dostupne korisnicima njene usluge na besplatno gledanje“, izjavio je Avdagić za spomenute bh. dnevne novine.
Inače, potez BH. Telecoma da još od ranije prenosi gostujuće utakmice Sarajeva i Željezničara, dva najveća kluba u našoj zemlji, izazvao je veliko interesovanje gledalaca, što je još jedan dokaz ispravnih poslovnih odluka u ovoj kompaniji, koja nesebično pomaže sport u cijeloj BiH.
Uskoro će korisnici usluga mojaTV biti u prilici da gledaju sve utakmice BH. Telecom Premijer lige BiH u fudbalu…
Odlična vijest iz BH. Telecoma! Uskoro će korisnici usluga mojaTV biti u prilici da gledaju sve utakmice BH. Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine u fudbalu putem videoteke VOD, izjavio je za „Oslobođenje“ Kemal Avdagić, direktor sarajevske direkcije najboljeg mobilnog operatera u BiH.
„Nakon okončanja prvenstvenog kola BH. Telecom Premijer lige BiH sve utakmice bit će spremljene u videoteci mojaTV i dostupne korisnicima njene usluge na besplatno gledanje“, izjavio je Avdagić za spomenute bh. dnevne novine.
Inače, potez BH. Telecoma da još od ranije prenosi gostujuće utakmice Sarajeva i Željezničara, dva najveća kluba u našoj zemlji, izazvao je veliko interesovanje gledalaca, što je još jedan dokaz ispravnih poslovnih odluka u ovoj kompaniji, koja nesebično pomaže sport u cijeloj BiH.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Vidio sam 3 autobusa i dva kombija, ranije je otislo jos kombija i auta, tako nekako xDMarkoDa je napisao/la:Izradi mi haver za auto,sad je pitanje hoce li neko postaviti streamZna li neko koliko nas je otislo iz Sarajeva,moze i na pp.Hvala

Vozdra masvi ljoze pionsam!
Celik-Zeljo na Areni 1 evo sad mi amidza javi
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
dinamo-hajduk jeMarkoDa je napisao/la:Celik-Zeljo na Areni 1 evo sad mi amidza javi
Željeznicar za život cijeli !
Željezničar:
Antolović, Kvesić, Boigičević, Zolotić, Adilović, Selimović, Čolić, Vasilić, Svraka, Jamak i Bekrić.
Najbolja moguća postava, idemo po pobjedu!
Antolović, Kvesić, Boigičević, Zolotić, Adilović, Selimović, Čolić, Vasilić, Svraka, Jamak i Bekrić.
Najbolja moguća postava, idemo po pobjedu!

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
ako neko napravi stream, neka javi 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
-
- Kontakt:
Bilo kakav, crno-bijeli, štopajući, šta god, samo javitetm84 je napisao/la:ako neko napravi stream, neka javi

Plavetnilo ,idi veetle com - Aldin Soko je napravio stream ,sretn
Ps : idi na The maniacs imas ovaj stream
Ps : idi na The maniacs imas ovaj stream
Mogu li dobiti stream na pp ako nije problem.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
Pa dajte i nama LINK, nema nas puno, makar u pp ! Molim vas !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Blackwargreymon, Hrasno15 i 42 gosta.