Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Hocete li vi konacno izbacit nekog igraca da vrijedi ili ce te i dalje ostati orjentisani na otpadke s druge strane Drine?SA1946 je napisao/la:amaw zna
Dobro eto ne može igrač koji se nazabijo golova i uvjek igrao u početnim odjednom postat džoker preko noći, mancini da ga stavi na stopera par tekmi poceli bi svi govorit da je za stopera a ne za napadaca.admirone je napisao/la: Ne mjesaj repku u ovo, govorim za situaciju u shity-u.
270 minuta 3 gola ove sezone u EPLPirke je napisao/la:Da mi je znati kolilo mu minuta prosječno treba da zabije gol...
Sent from my LT15a using Tapatalk 2
Tema je Dzeko.Mi nemamo nikakve veze s njim.Ja kao neutralac imam pravo reci da je DZeko WC igrac a da je amaw seljacina kojoj se ponjamk u stau sto price lose o nasem najboljem igracu.admirone je napisao/la:Hocete li vi konacno izbacit nekog igraca da vrijedi ili ce te i dalje ostati orjentisani na otpadke s druge strane Drine?SA1946 je napisao/la:amaw zna
Oni nisu normalni..Silva se ubio za Barcelonu..mogao bi da mrlja oko sesnaesterca koliko mu voljaRios je napisao/la:Na Goal-u Dzeko bez ocjene..Igrac utakmice David Silva 3.5 ocjena..Ne znam po cemu on al eto..
Amaw ga je bukvalno sa podsmijehom utopio Cehu za mizernih 50 000.Sad vrijedi 30 miliona.O cemu mi uopste pricamokralj_je_mrtav je napisao/la:JOHNNYJUVE je napisao/la:NIJE NI CUDO STO VAS EDIN ne može ocima ni vas ni AMAWAkralj_je_mrtav je napisao/la:Bravo Roberto, jos jednom si pokazao koliko si veliki trener. Mourinho, pa ti. Jbg, Dzeko je sam sebi obezbijedio 10 minuta, odnosno mjesto djokera, iskreno, isto mu mnogo bolje lezi nego da je starter. Objasnio je to Amar, dosta mu 5 minuta ili Sauthampton.
Da li sam ja nesto slagao, pustite tu bubuljicarsku pricu, nego argumente na stol. Da li Mancini uzima trofeje sa svakim klubom? Da li Dijamant bolje igra kao djoker, odnosno da li Mancini pogadja sa njegovim statusom. Argumenti, kratko i jasno
nije ni cudo...pa covjek je za 2 godine od prosjeka napravio gotov najbolji i najpopularniji klub...viKK je napisao/la:Čitam po bluemoonu i malo mi je smiješno koliko ovi obožavaju Mancinija i dižu ga u nebo. I to 90% samo zato što su osvojili titulu s njim . A to što su jako loše počeli novu sezonu,boli ih ku*ac za to .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.