Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
ONI TI GA PUSE EDINEEEEE, EDINEEEEEEE, EDINEEEEEEEEEEEE.....
DIJAMANTUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
DIJAMANTUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Taman kad je Balo ušo u igru ja presto gledat... Dajte goooo
trcio prema Lescotta 

" onclick="window.open(this.href);return false;
evo gola.
evo gola.
svaka cast edine, skocio sam toliko trznuo sam zenu
kralj_je_mrtav je napisao/la:Bravo Roberto, jos jednom si pokazao koliko si veliki trener. Mourinho, pa ti. Jbg, Dzeko je sam sebi obezbijedio 10 minuta, odnosno mjesto djokera, iskreno, isto mu mnogo bolje lezi nego da je starter. Objasnio je to Amar, dosta mu 5 minuta ili Sauthampton.

Još jedan Amawopokwonik...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- JOHNNYJUVE
- Kontakt:
NIJE NI CUDO STO VAS EDIN ne može ocima ni vas ni AMAWAkralj_je_mrtav je napisao/la:Bravo Roberto, jos jednom si pokazao koliko si veliki trener. Mourinho, pa ti. Jbg, Dzeko je sam sebi obezbijedio 10 minuta, odnosno mjesto djokera, iskreno, isto mu mnogo bolje lezi nego da je starter. Objasnio je to Amar, dosta mu 5 minuta ili Sauthampton.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
alex ! 10 !
alex ! 10 !
NAJEZIO SAM SE... Bio sam nesiguran hocu li gledati utakmicu jer ne igra Dzeko... Ali eto gledao sam, i isplati se.. Uljepsao mi dan, jos samo Zeljo da pobjedi veceras !
Pa istina je da u zadnje vrijeme bolje igra ko djoker. Vidio si kad je startao protiv Arsenala da to nije licilo na neku igru.*p!p!t@* je napisao/la:kralj_je_mrtav je napisao/la:Bravo Roberto, jos jednom si pokazao koliko si veliki trener. Mourinho, pa ti. Jbg, Dzeko je sam sebi obezbijedio 10 minuta, odnosno mjesto djokera, iskreno, isto mu mnogo bolje lezi nego da je starter. Objasnio je to Amar, dosta mu 5 minuta ili Sauthampton.![]()
Još jedan Amawopokwonik...
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
JOHNNYJUVE je napisao/la:NIJE NI CUDO STO VAS EDIN ne može ocima ni vas ni AMAWAkralj_je_mrtav je napisao/la:Bravo Roberto, jos jednom si pokazao koliko si veliki trener. Mourinho, pa ti. Jbg, Dzeko je sam sebi obezbijedio 10 minuta, odnosno mjesto djokera, iskreno, isto mu mnogo bolje lezi nego da je starter. Objasnio je to Amar, dosta mu 5 minuta ili Sauthampton.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Da mi je znati kolilo mu minuta prosječno treba da zabije gol...
Sent from my LT15a using Tapatalk 2
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
da je edin sad faca dao bi zahtjev da napusti klub
Mora da se kladio s Leskotom u cvaju da ce uci i zabiti. 

I u repki nek bude Ibiševiću zamjena, daj ne lupetajte gluposti nije Džeko igrač od jučer pokazo je ona kakv je igrač dosta prije...admirone je napisao/la: Pa istina je da u zadnje vrijeme bolje igra ko djoker. Vidio si kad je startao protiv Arsenala da to nije licilo na neku igru.
al' nije morao skinuti paucinu

u ligi 88.Pirke je napisao/la:Da mi je znati kolilo mu minuta prosječno treba da zabije gol...
ukupno ove sezone 615 minuta u 12 utakmica 8 golova, znaci 76 minuta za go.
Zadnja izmjena: mokhe, dana/u 29 sep 2012, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Ne mjesaj repku u ovo, govorim za situaciju u shity-u.Zekoo je napisao/la:I u repki nek bude Ibiševiću zamjena, daj ne lupetajte gluposti nije Džeko igrač od jučer pokazo je ona kakv je igrač dosta prije...admirone je napisao/la: Pa istina je da u zadnje vrijeme bolje igra ko djoker. Vidio si kad je startao protiv Arsenala da to nije licilo na neku igru.
Željezničar 1921