cuj mater bosne...steta sto nisi isao u Mo da kamen dobijes u znak tople dobrodoslice...ti nemas godina krv da vadis sutra jel tako?
ma pusti ih, ponijelo ihbistrikboy je napisao/la:Seyo je mislio "fasovati" u smislu rezultata

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ma pusti ih, ponijelo ihbistrikboy je napisao/la:Seyo je mislio "fasovati" u smislu rezultata
ja od turbine ne idem na gostovanjaMajka Bosna je napisao/la:sta ce djeca sve fura raju bio u mostaru a nezna sta se prije toga nekoliko godina unazad desavalo u sarajevu kako su red army proslitoliko o tvom navijackom stazu...admire jesi pregledao sve epizode...
Seyo_TM je napisao/la:
@porodjeni
naravno da nemoze dvi al moze dvije![]()
hoces da ti ja iznajmim sobu da ne vozaris bezze, blizu stadiona, blizu hitne, blizu deponijeza sve tvoje potrebe
al moram reci da ti je ta slika na avataru ubjedljivo najjaca sto sam ikad vidio na ovom forumu, sretan Zubandan, nema daljeSeyo_TM je napisao/la:ja od turbine ne idem na gostovanjaMajka Bosna je napisao/la:sta ce djeca sve fura raju bio u mostaru a nezna sta se prije toga nekoliko godina unazad desavalo u sarajevu kako su red army proslitoliko o tvom navijackom stazu...admire jesi pregledao sve epizode...
toliko o mom navijackom stazu
![]()
al neznam sto si se toliko uzrujala oko "braata"...ti garant biti kraljica zla?
--------------------------------------------------------------
Memlisideboy, sutra su juniori u 12??
2:0 smo dobili....hhaha evo smijem se ko mahnit kad se sjetim situacija dole... nas otislo negdje oko 2000 ( 90% je voz bio, jer je i konjicana islo)...jedni nakon tekme kradu tene, drugi trenerke, treci voce...mi ko slanca pusteni ... pa bolan sjecam se da su neki pricali da je neko odradio baklavu sto se hladila na prozoručamac je napisao/la:Uuu dobra je Turbina bila. Je li ono 2:0 za nas bilo? Izbi belaj, kasnije se po novinama (po Havazu što ti rek'o) kusuralo.
Kad sam vidim ovo sran.je ono su vremena bila. Željo 10. mjesto, negativna gol razlika k'o na tekućem, Radnički Lukavac ili Zmaj od Bosne dolaze, na Grbavici bruka raje (k'o sad na derbijima) i to stare raje.
Seyo_TM je napisao/la:@porodjeni kad vec nisi skontao zayebanciju nema potrebe za daljnim ofiranjem....
@zlaja ovo je njihov cuhaji i najljepsa pobjeda nad njanjama...nemoze nijedan avatar biti bolji![]()
2:0 smo dobili....hhaha evo smijem se ko mahnit kad se sjetim situacija dole... nas otislo negdje oko 2000 ( 90% je voz bio, jer je i konjicana islo)...jedni nakon tekme kradu tene, drugi trenerke, treci voce...mi ko slanca pusteni ... pa bolan sjecam se da su neki pricali da je neko odradio baklavu sto se hladila na prozoručamac je napisao/la:Uuu dobra je Turbina bila. Je li ono 2:0 za nas bilo? Izbi belaj, kasnije se po novinama (po Havazu što ti rek'o) kusuralo.
Kad sam vidim ovo sran.je ono su vremena bila. Željo 10. mjesto, negativna gol razlika k'o na tekućem, Radnički Lukavac ili Zmaj od Bosne dolaze, na Grbavici bruka raje (k'o sad na derbijima) i to stare raje.![]()
...kako su to dobra vremena bila...jbt 11god proslo...
bistrikboy je napisao/la:Djelile se neke trenerke u busu,florescentne boje naravno
evo jedan novinski clanak o tomeSeyo_TM je napisao/la:@porodjeni kad vec nisi skontao zayebanciju nema potrebe za daljnim ofiranjem....
@zlaja ovo je njihov cuhaji i najljepsa pobjeda nad njanjama...nemoze nijedan avatar biti bolji![]()
Kad sam vidim ovo sran.je ono su vremena bila. Željo 10. mjesto, negativna gol razlika k'o na tekućem, Radnički Lukavac ili Zmaj od Bosne dolaze, na Grbavici bruka raje (k'o sad na derbijima) i to stare raje.![]()
Da si bio dole znao bi sta je sega,ovako ne laprdaj ne stoji ti,bilo je bogme svega i po mostaru,tuzli...samo sto ti nemas veze o tomeMonci je napisao/la:Pa ne znam sta je sega,ali nije nam ovo bas za ponosa;malo se i mi kurchimo po ovim gradicima gdje je murija tanka,al ne vidjo nekih razbojnistava po zenici,tuzli,mostaru,banja luci...cccc
to su bila vremenaSeyo_TM je napisao/la:@porodjeni kad vec nisi skontao zayebanciju nema potrebe za daljnim ofiranjem....
U ponedjeljak idu u Goražde, vraćaju se u utorak.bistrikboy je napisao/la:Bit posta je da cemo vas izbacit' iz kupa i dobit' u prvenstvu![]()
Kad idu u gorazde
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.