Jel' ovdje lik koji je dobio tortu? Čovjeku rođendan danas i 'ladno ga zasladi.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nijemoustapha je napisao/la:Joj Suljić je sve pokušao da se probije do mene, ali jednostavno nije mogao od djece i curica.Zarobili ga.
Jel' ovdje lik koji je dobio tortu? Čovjeku rođendan danas i 'ladno ga zasladi.
Bas mi je drago radi tebe i ostale raje.sekac je napisao/la:Devils jarane sve sam rekao u postu ma super je bilo ali vjeruj mi nema riječi za to moram neku sliku opronaći da postavim
Znaci bilo nas je puno.Paranoja je napisao/la:Sta vas je ono onako malo bilo ?
Jel se to iz Zenice se javljas..Paranoja je napisao/la:Sta vas je ono onako malo bilo ?
Pa pa paranoja, 5 bodova nije malo, pa pa paranoja, zato vam je tol'ko stalo, pa pa paranoja, ove sezone vam se crno pise, pa pa paranoja, odj ebi nam s teme vise.Paranoja je napisao/la:Sta vas je ono onako malo bilo ?
Pa bas i nije ako cemo realno....cutler12 je napisao/la:Znaci bilo nas je puno.Paranoja je napisao/la:Sta vas je ono onako malo bilo ?![]()
paranoja sto ces koji ku.rac stalno na njihovoj temi ?? stalno ih provociras mislio sam da si normala al dokazo si da si glup pusti se njih !!Paranoja je napisao/la:Sta vas je ono onako malo bilo ?
brate bez uvrede...sta ti imas davati info iz prve ruke kad sam bio tamo..cuj info iz prve ruke ..kao da se ovo desavalo na Madagaskaru jbt...haahahHypnose je napisao/la:Pa bas i nije ako cemo realno....cutler12 je napisao/la:Znaci bilo nas je puno.Paranoja je napisao/la:Sta vas je ono onako malo bilo ?![]()
Tamo od jedno 1-2:20,30 vas je bilo fino al' kasnije skroz malo a i prije 1 skoro nikako.... To vam je iz prve ruke jer sam danas bio na faxu pa znam koliko vas je bilo.....
Stipu ga ba, vidiš da je neki kampanjacmma_hz je napisao/la:brate bez uvrede...sta ti imas davati info iz prve ruke kad sam bio tamo..cuj info iz prve ruke ..kao da se ovo desavalo na Madagaskaru jbt...haahahHypnose je napisao/la: Tamo od jedno 1-2:20,30 vas je bilo fino al' kasnije skroz malo a i prije 1 skoro nikako.... To vam je iz prve ruke jer sam danas bio na faxu pa znam koliko vas je bilo.....
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ErosViverosViv, Hajdeee, misstianopenaldo, riki46, rimljanin90 i 67 gostiju.