Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Valjda smo zasluzili.Drago mi je zbog Aguera,bez njega je puno teze.Jos da se Richards oporavi i mozda bi lakse disali.Schwarzer super golman,ali izgleda da su svi dobri kad igraju protiv nas.
Keep walking.
OK je to sto Kun igra ali mi nije jasno sto Tevez pocinje, nije u formi, Balotelli pogotovo.
Edin je trebao poceti sa Kunom. Nasri isto tako a i Kolarov je mogao igrati.
Mancini je najslabija karika (ponavljam) i ne znam samo dokle ce ga trpiti. Pored neznanja unosi nemir u tim, uvijek je u konfliktu sa nekim igracima.... Ukratko, nije trener za ovako velik klub.
Evo uvodi Edina u 85. minuti.
Edin je trebao poceti sa Kunom. Nasri isto tako a i Kolarov je mogao igrati.
Mancini je najslabija karika (ponavljam) i ne znam samo dokle ce ga trpiti. Pored neznanja unosi nemir u tim, uvijek je u konfliktu sa nekim igracima.... Ukratko, nije trener za ovako velik klub.
Evo uvodi Edina u 85. minuti.

Kakav je Mancini genijalac covjece dragi..... Svaka mu je ka' i Njegosova....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Koliko tom covjeku treba da SHVATI da su mu EDIN i KUN igraci za od prve minute (to sam vec vise puta govorio a i gore iznad isto opet ponovio).Hypnose je napisao/la:Kakav je Mancini genijalac covjece dragi..... Svaka mu je ka' i Njegosova....
OPET JE MOGAO PROKOCKATI POBJEDU. DEBIL GLUPI ZABARSKI, J@BALI GA TEVEZ I BALOTELLI.
Dzeko je dokazao da kao starter ne zna bas kao ni ostali.... jednostavno on je dzoker za igru od jedno 65 min i tad je najubojitiji....SamoZeljo je napisao/la:Koliko tom covjeku treba da SHVATI da su mu EDIN i KUN igraci za od prve minute (to sam vec vise puta govorio a i gore iznad isto opet ponovio).Hypnose je napisao/la:Kakav je Mancini genijalac covjece dragi..... Svaka mu je ka' i Njegosova....
OPET JE MOGAO PROKOCKATI POBJEDU. DEBIL GLUPI ZABARSKI, J@BALI GA TEVEZ I BALOTELLI.
Prica za malu djecu, znao je on poceti i zabiti 4 gola.....Hypnose je napisao/la:Dzeko je dokazao da kao starter ne zna bas kao ni ostali.... jednostavno on je dzoker za igru od jedno 65 min i tad je najubojitiji....SamoZeljo je napisao/la:Koliko tom covjeku treba da SHVATI da su mu EDIN i KUN igraci za od prve minute (to sam vec vise puta govorio a i gore iznad isto opet ponovio).Hypnose je napisao/la:Kakav je Mancini genijalac covjece dragi..... Svaka mu je ka' i Njegosova....
City ove sezone sa Edinom dao 12 golova a bez Edina 3 gola.
Edit: Zabar se nije NIMALO radovao Edinovom golu. SMRAD ODVRATNI!
Prosla sezonaSamoZeljo je napisao/la:Prica za malu djecu, znao je on poceti i zabiti 4 gola.....Hypnose je napisao/la:Dzeko je dokazao da kao starter ne zna bas kao ni ostali.... jednostavno on je dzoker za igru od jedno 65 min i tad je najubojitiji....SamoZeljo je napisao/la: Koliko tom covjeku treba da SHVATI da su mu EDIN i KUN igraci za od prve minute (to sam vec vise puta govorio a i gore iznad isto opet ponovio).

Edin je igrao vise i od Bale a pogotovo vise od Aguera koji se tek oporavio..... I naravno da ce City u tim trenucima i davati golove kad su glavninu utakmica odigrali Tevez i Dzeko tad jedini napadaci.....
Uf jedva ovo bi.Edin pogodio u vrlo vaznoj utakmici.Ne bi valjalo da United i Chelsea ovako rano odu na veliku razliku.Idemo sada da vidimo Spurse sta mogu na Old Trafordu ako je vjerovat tradiciji ne mogu nista ali vidit cemo.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Napisi slobodno da se nije radovao ni prvom golu 

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ja mislim da mu je Edin ovim golom pokvario planove da dovede Ronalda i da je to bio razlog njegove suzdrzanosti kod gola.SamoZeljo je napisao/la:Prica za malu djecu, znao je on poceti i zabiti 4 gola.....
Mislim da ce se Larry složiti samnom.
Narin je napisao/la:Ja mislim da mu je Edin ovim golom pokvario planove da dovede Ronalda i da je to bio razlog njegove suzdrzanosti kod gola.SamoZeljo je napisao/la:Prica za malu djecu, znao je on poceti i zabiti 4 gola.....

Narin je napisao/la:Ja mislim da mu je Edin ovim golom pokvario planove da dovede Ronalda i da je to bio razlog njegove suzdrzanosti kod gola.SamoZeljo je napisao/la:Prica za malu djecu, znao je on poceti i zabiti 4 gola.....

- LarryDavid
- Kontakt:
et pa se vi onda cudite sto ga Roberto ne gotivi...ne mozes ga 5 minuta ubaciti da nesto ne zajebe....Narin je napisao/la:Ja mislim da mu je Edin ovim golom pokvario planove da dovede Ronalda i da je to bio razlog njegove suzdrzanosti kod gola.SamoZeljo je napisao/la:Prica za malu djecu, znao je on poceti i zabiti 4 gola.....

Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
- Cautinho
- Kontakt:
Malo zeznuta utakmica,obrana Fulhama bila na vrhuncu,blokirali su svaki pokusaj izvan 16.Dzeko pokazao klasu,nadam se da ce odsad igrati vise u pocetnoj postavi.Ekipa je tek zaigrala tamo negdje oko 30. minute,ali igra mi se svidjala,stalni napadi i lopta stalno na jednoj strani.Sljedece kolo ocekujem demonstraciju sve sile koju imamu u kadru.Aguero se vraca svojim starim navikama,Silva takoder postaje onakav kakav je bio u prvom dijelu sampionske sezone.
Keep walking.
- LarryDavid
- Kontakt:
hehe Dzeko zasad prvi napadac Cityja...i ja ocekujem sada bolje rezultate cityja kada se Aguero potpuno opravi...iako je lijepo kad je Dzeko najbolji , za vece uspjehe cityja potreban je i efikasan aguero...
btw gdje su sad oni koji su govorili da je Bielsa veci strucnjak od Mancinija? te sta bi on uradio sa ovim igarcima te ovo te ono... a eno Bielse sad na 16. mjestu Primere sa onakvom sjajnom ekipom i super igracima kakve ima Athletico B. ...
btw gdje su sad oni koji su govorili da je Bielsa veci strucnjak od Mancinija? te sta bi on uradio sa ovim igarcima te ovo te ono... a eno Bielse sad na 16. mjestu Primere sa onakvom sjajnom ekipom i super igracima kakve ima Athletico B. ...
larrydavid Zašto je Mancini pobijedio ako želi Ronalda
. Dobrim igrama to neće postići

Vođa zna.
- LarryDavid
- Kontakt:
ne može baš svaku uprskati, gluma bi bila preočita...nedim1993 je napisao/la:larrydavid Zašto je Mancini pobijedio ako želi Ronalda. Dobrim igrama to neće postići

p.s. šta ono bi i sa Six Alexa večeras? S onakvim igračima ne može kod kuće da pobjedi jednog Totenhema? Đe nestade ta njegova trenerska sposobnost? Realno Manu ima dosta bolji igrački kadar, igrali su i na svom terenu, i ako dodamo Six Alexa najboljeg trenera na svijetu, trebali su 5:0 pobjediti , zar ne? a oni izgubiše...
Il možda i on hoće Ronalda?
Hoće i oni Ronalda. 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
kako su igrali 1. poluvrijeme možda su htjeli mesija i ronalda u paketu

Vođa zna.
- Chicharito14
- Kontakt:
Jbg ja se nesto ne slazem s tobom. Jest Dzeko nas covjek i sve to, ali mislim da su Tevez i Aguero igraci za prve postave. Dzeko je onaj pravi djoker s klupe, koji uvjek daje golove kada udje tek poslje u igru. Ne zamjeram nesto previse Manciniu sto ga ne uvodi stalno u prvu postavu, ali mu zamjeram to sto drzi onog Balotellia jos u timu, a da stvar bude jos gora taj Baloteli je mnogo puta "izradio" Dzeku i uzeo mu sigurno mjesto za igru.Cautinho je napisao/la:Malo zeznuta utakmica,obrana Fulhama bila na vrhuncu,blokirali su svaki pokusaj izvan 16.Dzeko pokazao klasu,nadam se da ce odsad igrati vise u pocetnoj postavi.Ekipa je tek zaigrala tamo negdje oko 30. minute,ali igra mi se svidjala,stalni napadi i lopta stalno na jednoj strani.Sljedece kolo ocekujem demonstraciju sve sile koju imamu u kadru.Aguero se vraca svojim starim navikama,Silva takoder postaje onakav kakav je bio u prvom dijelu sampionske sezone.
De Gea, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Scholes, Giggs, Nani, Rooney, Van Persie!
UNITED WE STAND, UNITED WE WRITE!
UNITED WE STAND, UNITED WE WRITE!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 12 gostiju.