Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 sep 2012, 16:33

Kuko je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Kad je to Teletovic odbio poziv?Znam da je isao s priprema,ali poziv nikada nije odbio!Masic je covjek koji nije cekao rezervnu opciju(citaj:Hrvatska),pa kad nije uspio,dosao kod nas!Jednostavno nije zelio nikako igrati za nas.Znaci,apsolutno nema veze nijedna situacija sa Savovicem,koji nam ,gotovo direktno,govori da ceka Srbiju i da mu je BiH rezervna opcija...Moje misljenje je,da se radi o igracu najviseg kvaliteta(govoreci o evropskom nivou) da bi ga trebalo sacekati,s tim da bi tada vec bio 'ugrabljen' od Srbije...Ovako,posto Savovic to nije,reprezentacija bi trebala drzati do sebe i nedozvoljavati da je pojedinci nipodastavaju!!!
Vidim da si kvalifikacije za EP u Litvaniji prespavao.

Masic prvi nastup zabiljezio sa 27 godina, a nismo mu bili rezervna opcija. :lol: Pozive je uredno dobijao, a jos urednije odbijao.
Ne,nego ti hoces da kazes da je odbio poziv,a imao je povredu koljena i to se znalo.Druga je stvar sto pojedinci poput tebe to ne vjeruju! ;) Za Masica sam ti vec objasnio,zna se odakle covjek dolazi i nije lako pristati igrati za nas....Opet ponavljam,nije HTIO da igra za nas,a ne zato sto je cekao poziv Hrvatske do 27god!

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 29 sep 2012, 16:54

NEZALAGANJE je napisao/la: Ne,nego ti hoces da kazes da je odbio poziv,a imao je povredu koljena i to se znalo.Druga je stvar sto pojedinci poput tebe to ne vjeruju! ;) Za Masica sam ti vec objasnio,zna se odakle covjek dolazi i nije lako pristati igrati za nas....Opet ponavljam,nije HTIO da igra za nas,a ne zato sto je cekao poziv Hrvatske do 27god!
Ne, nego ja hocu da kazem da je u tom periodu igrao za Caju, a odbio je poziv reprezentacije.

Moze Masic danas pricati sta hoce, svaki iole ozbiljan igrac ocekuje poziv od voljene reprezentacije. Bas kao sto i Savovic ocekuje poziv od Srbije, iako su sanse da igra znacajnu ulogu pored Velickovica, Savanovica i Ercega nikakve.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 sep 2012, 18:06

Kuko je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: Ne,nego ti hoces da kazes da je odbio poziv,a imao je povredu koljena i to se znalo.Druga je stvar sto pojedinci poput tebe to ne vjeruju! ;) Za Masica sam ti vec objasnio,zna se odakle covjek dolazi i nije lako pristati igrati za nas....Opet ponavljam,nije HTIO da igra za nas,a ne zato sto je cekao poziv Hrvatske do 27god!
Ne, nego ja hocu da kazem da je u tom periodu igrao za Caju, a odbio je poziv reprezentacije.

Moze Masic danas pricati sta hoce, svaki iole ozbiljan igrac ocekuje poziv od voljene reprezentacije. Bas kao sto i Savovic ocekuje poziv od Srbije, iako su sanse da igra znacajnu ulogu pored Velickovica, Savanovica i Ercega nikakve.
Igrao,ali smanjenu minutazu i to zato sto se radilo o play offu...Poslije mu se preporucio odmor,a cak je i dolazio da ga pregledaju nasi doktori....Nemoj da pricas nesto za sta nemas pokrica,molim te!Pusti mi se price,rekla-kazala...Masic nista i nije pricao,to i jeste razlika...Ako i imas to na umu,odradi kako treba,uz postovanje svih!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 29 sep 2012, 18:17

Eee, citajuci vas sjetim se kako nam je Zvezda ocitala lekciju jednom u Skenderiji... e Bosno moja. :cry:

Kikanovic nije imao promasaja sa poludistance...
Sport je lijek za tijelo i duh.

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 29 sep 2012, 18:52

NEZALAGANJE je napisao/la: Igrao,ali smanjenu minutazu i to zato sto se radilo o play offu...Poslije mu se preporucio odmor,a cak je i dolazio da ga pregledaju nasi doktori....Nemoj da pricas nesto za sta nemas pokrica,molim te!Pusti mi se price,rekla-kazala...Masic nista i nije pricao,to i jeste razlika...Ako i imas to na umu,odradi kako treba,uz postovanje svih!
Ispade definicija postovanja prema jednoj zemlji je ako poziv od iste odbijes 2-3 puta, a cetvrti put ga prihvatis. Svasta. Prema kome je tu pokazano postovanje ako se vec nikad nije nadao pozivu Hrvatske? Prema nama koje je ranije odbijao, ili prema svom zavicaju (taj primjer si ti naveo)? Prve je ignorisao 2-3 puta, a druge svojom konacnom odlukom "iznevjerio".

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 29 sep 2012, 19:33

Kuko je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: Igrao,ali smanjenu minutazu i to zato sto se radilo o play offu...Poslije mu se preporucio odmor,a cak je i dolazio da ga pregledaju nasi doktori....Nemoj da pricas nesto za sta nemas pokrica,molim te!Pusti mi se price,rekla-kazala...Masic nista i nije pricao,to i jeste razlika...Ako i imas to na umu,odradi kako treba,uz postovanje svih!
Ispade definicija postovanja prema jednoj zemlji je ako poziv od iste odbijes 2-3 puta, a cetvrti put ga prihvatis. Svasta. Prema kome je tu pokazano postovanje ako se vec nikad nije nadao pozivu Hrvatske? Prema nama koje je ranije odbijao, ili prema svom zavicaju (taj primjer si ti naveo)? Prve je ignorisao 2-3 puta, a druge svojom konacnom odlukom "iznevjerio".
a nesmijemo zaboraviti i sinanovica covjek je uredno odbio 4 poziva i sada je napokon prihvatio i po meni donio kvalitet pod kosem, napokon igrac koji moze unijeti cvrstine pod kosem kada protivnik ima dominatne centre
istu stvar ce donijeti i savovic
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 29 sep 2012, 19:35

RajKoothrappali je napisao/la: To je sa aspekta košarkaških atributa, a njegovo htijenje da igra je drugi par rukava. Do ovih kvalifikacija bio je puno veći broj igrača koji su slično razmišljali kao i on, ali se taj broj smanjuje. Nije ni meni drago čuti da smo nekom rezerva, ko god voli ovu državu tako nešto ne može zamisliti, ali smatram da samo kvalitetom repke i većim renomeom možemo privući takve igrače koji vagaju kada je u pitanju poziv. A da bi to postigli moramo, nažalost, progutati nekad naš ponos i okupiti ono najbolje što u datom trenutku imamo.
upravo moje misljenje, pogotovo boldirano
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 30 sep 2012, 00:42

Bil vi prihvatili poziv Sabita Hadžića,zapitajte se,eh ako sad Savović odbije igrati onda ga ne treba zvati više.Ako ćemo po zaslugama na euru su svoje minute zaslužili i Bavčić i Avdibegović.
Nije poenta tražiti krivce u igračima,tražimo ih u našem savezu i ljudima koji su u proteklom vremenu vodili taj savez.Sad kad je Aco selektor koliko novih igrača ima u repki?
Nurkić,Sinanović,Mašić,Peršić,Avdibegović koji su to igrači igrali kod Hadžića ?
Jazvin,Nešović,Milošević
Pazite ovo na poziciji centra Jazvin :( a sad imamo Sinanovića,Nurkića i Kuzmića
Krilni centar Milošević sad možemo imati Savovića,mada Milošević solidne partije pruža u Budućnosti.
Na kraju krajeva naši su igrači prije sami sebi plaćali pripreme(tako su govorili),koliko bi nas sa foruma to radilo?
Koliko smo igrača izgubili u fudbalu,koliko u rukometu?Ko god igrao za reprezentaciju treba da ima našu podršku,a na kraju će Aco da odluči ko će ići..Bar nam se neće desiti situacije kao npr.da Varda napusti reprezetnaciju u pola priprema i tome slično.Imamo se čemu nadati.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 30 sep 2012, 01:51

storm_raider je napisao/la:Eee, citajuci vas sjetim se kako nam je Zvezda ocitala lekciju jednom u Skenderiji... e Bosno moja. :cry:

Kikanovic nije imao promasaja sa poludistance...
Kad se to desilo da nam je Kiki ocitao lekciju sa Zvezdom ili sam ja nesto prespavao :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 30 sep 2012, 11:43

Moguce i da si prespavao, ali tad golobradi mladic nas je dobrano unistio.
Sport je lijek za tijelo i duh.

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 30 sep 2012, 14:15

Sinanovic unistio Barselonu :lol: U pobjedi Valladolica nad Barselonom postigao 28 poena i imao 10 skokova. :o :lol:
ZELJEZNICAR 1921!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 30 sep 2012, 14:56

jest oca mi :o nisam vjerovao, al fakat je unistio barsu :o :o

http://www.kosar.ka24.com/vesti/ostale- ... ndesa-lige" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 sep 2012, 14:58

Moro sam provjeriti na stranici ACB lige :lol: :lol: reko zajebaješ se

33 minute igrao .
28 poena, 10 skokova
valorizacija 31 igrač kola

tooooooooo Nedžade sine bosanski :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 30 sep 2012, 14:59

heheheh, ma to je neka greska., cuj Sinan 28 p. i 10 s., :shock: :shock:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 30 sep 2012, 15:01

pa dao sam ti ja link, pa vidi jel' greska :D da nije doping ? :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 sep 2012, 15:05

Kuzmić 4 poena, 3 skoka za 12 minuta na terenu.
Kad bi njih dvojica odigrali dobru sezonu na Eurobasketu nam ne bi možda ni trebalo pojačanja :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 30 sep 2012, 15:19

:lol:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 30 sep 2012, 15:20

Možda se Nedžad i popravi do Slovenije :lol: :lol:
Sloboda Tuzla !!!

Miljan
Kontakt:

Post Postao/la Miljan » 30 sep 2012, 15:23

Nedžad BANDERAS proradio protiv Barse
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.