Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Po nekima je moguća i ova postava: Reina; Glen, Škrtel, Agger, Robinson; Allen, Sahin, Gerrard; Sterling, Suso, Suarez. Po meni je ovo manje vjerojatno jer sumnjam da Robinson moze odraditi još jednu utakmicu od 90 minuta nakon ozljede ali treba pričekati i vidjeti, iskreno ja bi rađe Jacka polako uhodavao u ekipu jer je dečko dosta tehnički potkovan za beka i brz. Fizički je slabiji od Josea ali bolje zna sa loptom, ima bolji centaršut i znatno je opasniji naprijed, ima sve što bi jedan bek trebao imati.
http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... -31929755/" onclick="window.open(this.href);return false;
komentar?
komentar?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kenny i Commoli su uradili katastrofalan posao. Nadam se da će i ova dvojica napustiti klub.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
IP Bill Shankly (2 September 1913 – 29 September 1981)

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Konacno, Brendan ocito zna sta radi. Nema privilegovanih, pa makar toliko love istreskli za njih. Stewart nekad djeluje kao izgubljen na terenu, a o Enriqueu svi sve znamo...
Bravo Brendane!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- BeyKopites
- Kontakt:
Vjerujem da niko nema ništa protiv odlaska Downinga i Enriquea!ackeey je napisao/la:Konacno, Brendan ocito zna sta radi. Nema privilegovanih, pa makar toliko love istreskli za njih. Stewart nekad djeluje kao izgubljen na terenu, a o Enriqueu svi sve znamo...
Bravo Brendane!
Ali, samo da se dovedu kvalitetne zamjene - a ne kao u slučaju sa Carrollom.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- peppo_owen
- Kontakt:
Kakve su sanse da danas Suso bude starter???
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
suso set to start vs Norwich in place of injured Borini. (echo)peppo_owen je napisao/la:Kakve su sanse da danas Suso bude starter???
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- peppo_owen
- Kontakt:
Nadati se da ce tako bitiSenaid L.F.C je napisao/la:suso set to start vs Norwich in place of injured Borini. (echo)peppo_owen je napisao/la:Kakve su sanse da danas Suso bude starter???

ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Rodgers confirms Liverpool will offer New contract to Jesus Fernandez Suso.peppo_owen je napisao/la:Nadati se da ce tako bitiSenaid L.F.C je napisao/la:suso set to start vs Norwich in place of injured Borini. (echo)peppo_owen je napisao/la:Kakve su sanse da danas Suso bude starter???Sto se tice njegovog ugovora,kakva je situacija,jel mu istice na kraju sezone(kao sto sam nedje procito) il je produzen ??
" we did have a couple of offers for young Suso,” said Rodgers. “But I always said I didn't want him to go.
“I felt we had a very good young player so let's keep him here and we will see where he is in a couple of years. He was keen to stay, he understood he was going to get a chance here. He's done very well in this early stage.
“Suso is tactically very good, strong technically with the ball. He makes things happen. I love that type of player.
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
iskreno i ne trebaju nam neke zamjene obzirom da i nisu u planovima jer imamo odlične talentovane igrače na njihovim pozicijama koji ih mogu zamjeniti, prvenstveno mislim na Susa koji može igrati krilo, ali i Robinsona koji je odličan bio u srijedu.BeyKopites je napisao/la:Vjerujem da niko nema ništa protiv odlaska Downinga i Enriquea!ackeey je napisao/la:Konacno, Brendan ocito zna sta radi. Nema privilegovanih, pa makar toliko love istreskli za njih. Stewart nekad djeluje kao izgubljen na terenu, a o Enriqueu svi sve znamo...
Bravo Brendane!
Ali, samo da se dovedu kvalitetne zamjene - a ne kao u slučaju sa Carrollom.

31 godina je prošla od smrt Shanklyja! YNWA
jose enrique sanchez @jose3enrique3
Good morning people. Good luck today for the boys. We gonna win!!! For me just recovery today in my knee. I hope i can be back soon
Billy Liddell @Liddellpool
**Rumoured** Liverpool team vs Norwich: Reina; Wisdom, Skrtel, Agger, Johnson; Gerrard, Allen, Sahin; Suso, Suárez, Sterling
- AndyCarrol
- Kontakt:
Za @Mor nepise se men vec man primjer i su ti u svakodnevnom filmu kao batMAN
- The DocTOR!!
- Kontakt:
The team in full is: Reina, Wisdom, Johnson, Skrtel, Agger, Sahin, Gerrard, Allen, Sterling, Suso, Suarez. Subs: Jones, Carragher, Henderson, Downing, Assaidi, Coates, Borini. 

YOU'LL NEVER WALK ALONE!!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Drug, pričamo o množini. Man = jednina, men = množina.AndyCarrol je napisao/la:Za @Mor nepise se men vec man primjer i su ti u svakodnevnom filmu kao batMAN

Toliko o tome, oprostite na off-topicu.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Bože kakve neznalice. Ajde prestanite se sramotiti ...AndyCarrol je napisao/la:Za @Mor nepise se men vec man primjer i su ti u svakodnevnom filmu kao batMAN
edit: plus što si nepismen i na maternjem.
-
- Kontakt:
Suareeeez!!
morate dobiti ipak odigrao sam vas na kladionici a ovo mi je prvi put da vas igram ove sezone :p
morate dobiti ipak odigrao sam vas na kladionici a ovo mi je prvi put da vas igram ove sezone :p
- Paraglajder
- Kontakt:
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.