Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Giroud 

- Marsal
- Kontakt:
A bogte nejeboooooooooooooooooooooooooo
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Giroud 

KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Ja sam mislio da ovaj Giroud ima dobru zavrsnicu..U Francuskoj je barem imao..Ovo napadac mora pogadjati..Steta za Arsenal,nadao sam se da ce dobiti Chelsea,po igri su vjerovatno zasluzili,ali rezultat govori drugacije,a to je ono sto se ipak na kraju pika..
Pa bolje Manonea u napad ubacit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- Neutralan88
- Kontakt:
M4kaveli je napisao/la:I znaci opet ce ANTI fudbal pobijediti.
Ne bi me iznenadilo da Chelsea s ovim Di Mateo-om osvoji EPL a zatim i LP opet.
nisam navijac Chelsea al bitno je osvojit trofeje ne pita te niko kako si osvojio ako je regulara sve

Arsenal u 2 poluvremenu uspavanka ko da vode a ne gube 1:2
Giroud nema od njeg nista, propala investicija

ne znam koji se rac uopce nerviram oko ovoga, bolje da se posvetim nekim drugim stvarima u zivotu, eventualno bih imao sansu bit' i uspjesan
- Marsal
- Kontakt:
Giroud i Koscielny MRŠ obojica u 3 pič.ke materine!
Nadam se da više nikad nećemo dovest igrača iz francuske lige.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- frankqqqqq
- Kontakt:
He jade yebem ti sunce krvavo. Kako ovakav antifudbal pobjeđuje? Kako objasniti ovo. Sad tek osjećam kako je bilo Barceloninim navijačima. Ne znam, jednom će im se ovo obit, nama će se vratit. Moramo nastaviti pobjeđivati, ništa drugo.
-
- Kontakt:
Dok je Arsena dolazit ćeMarsal je napisao/la:Giroud i Koscielny MRŠ obojica u 3 pič.ke materine!
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
nakon 6 kola samo 9 bodova
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Vermaelen i Kos tragičari.
Drugi gol su ponovili, a faul je napravio Vermaelen koji je imao izlet na polovinu Chelsea i onda se vraćao nazad i bukvalno bespotrebno napravio faul.
Chelsea je 2. poluvrijeme odigrao bolje od prvog. Arsenal je imao 3 prilike, al' nisu kombinovali kao u prvih 45. minuta. Cazorla nije podesio nišanske sprave, Gervinho se ne zna okrenut na lijevu stranu, Giroud glumi Fazliju. Sve u svemu, žao mi je zbog ovog rezultata, ali Arsenal je trebao i morao hrabrije odigrati 2. poluvrijeme.
Drugi gol su ponovili, a faul je napravio Vermaelen koji je imao izlet na polovinu Chelsea i onda se vraćao nazad i bukvalno bespotrebno napravio faul.
Chelsea je 2. poluvrijeme odigrao bolje od prvog. Arsenal je imao 3 prilike, al' nisu kombinovali kao u prvih 45. minuta. Cazorla nije podesio nišanske sprave, Gervinho se ne zna okrenut na lijevu stranu, Giroud glumi Fazliju. Sve u svemu, žao mi je zbog ovog rezultata, ali Arsenal je trebao i morao hrabrije odigrati 2. poluvrijeme.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da ekipa koja jednu priliku stvori na utakmici da dva gola. Ovo sugavije od onih Unitedovih pobjeda kad bas nemaju igre. Koja nafaka.
Celik!3,2,2.
Najgori Ramsey i Gervinho, ali tim je odlicno odigrao skoro svih 90 minuta.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
-
- Kontakt:
Zašto svi pišu o ANTI nogometu. U pravilima ne piše kako se smije igrati a kako ne. Svak ima pravo igrati kako oće
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- Neutralan88
- Kontakt:
frankqqqqq je napisao/la:He jade yebem ti sunce krvavo. Kako ovakav antifudbal pobjeđuje? Kako objasniti ovo. Sad tek osjećam kako je bilo Barceloninim navijačima. Ne znam, jednom će im se ovo obit, nama će se vratit. Moramo nastaviti pobjeđivati, ništa drugo.
kakav vi ba spominjete Anti fudbal

cijelo drugo poluvrijeme Arsenalovi trckaraju laganice nikakav presing od njiha

Wenger mi je krvi, Arsenal nije napadao tj nikako nisu navaljivali da dodju u posjed lopte..
+100000SirAlexFerguson je napisao/la:Zašto svi pišu o ANTI nogometu. U pravilima ne piše kako se smije igrati a kako ne. Svak ima pravo igrati kako oće
SAMO ČELIK !
Ma nista jooj
Giruda na pozajmicu u GOSK...
Razocaran sam, ali ne znam cime ili ovom frljavom traljavom igrom Chelsea ili sto su nasi pomalo nespretni u zavrsnici...
njma1amgmaje1nekbvnxmajaymengr0,_

Razocaran sam, ali ne znam cime ili ovom frljavom traljavom igrom Chelsea ili sto su nasi pomalo nespretni u zavrsnici...
njma1amgmaje1nekbvnxmajaymengr0,_
Monolog je napisao/la:Vermaelen i Kos tragičari.
Nije kriv Vermaelen nego Arteta koji je izgubio loptu na sredini terena u trenutku kad se nije smio poigravati...Vermaelen je samo sprijecio kontra-napad Chelsea.(bar sam ja tako vidio)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.