exbabilon je napisao/la:VanBasten je napisao/la:exbabilon je napisao/la:Odes na par treninga i sve ti se samo kaže... To poslije Maribora je ako se ne varam bilo kada su dva iskusna prvotimca udaljena s treninga, od tad sve počinje, ni kapitenska oko Svrakine ruke nije pomogla... Imamo u ekipi više zvijezda od Reala.

Bešlija i Zebinho? Čuo sam da ih je Amar lijepim riječima ispratio s tog treninga i neka je

Dobro si čuo. U ovoj sezoni nijedan igrač nije zaslužio poseban tretman, pa tako ni njih dvojica.
Danas se vratit na pobjednički kolosijek bilo bi jako važno, ne samo radi tri boda, nego i radi atmosfere. Teško je gostovanje u pitanju, ali je teren idealan, ne možemo se žalit. Imamo kreativce, imamo sudiju

i podršku navijača. Svi preduslovi za 3 boda!
Ma tome su velikim djelom krivi i navijači. Ne mislim sad konkretno na njih dvojicu. Nego inače. Uzigdnemo ih na nivo polubožanstva gotovo, a njima to udari u glavu i počnu se ponašati kao da su veći od kluba, trenera ma od **** univerzuma. Nisu ba to isti mentalni sklopovi kao kod nekadašnjih majstora tipa: Papeta, Baždarevića, Šurjaka i ostalih legendi Yu nogometa. Koji su bili odgojeni na pravi način, znali svoje mjesto bez obzira na slavu među publikom i uvijek klub stavljali na prvo mjesto. Ispade da u vremenu kad je profesionalizam u fudbalu bio u povoju bilo je više profesionlaca u našem fudbalu nego sad kad je profesionalizam početna tačka.
Pa mesnečini da sam negdje pročitao da su se Čelikovi igrači žalili na teren, prevelik im - Sušić tražio da se proširi i produži teren

Iskreno, s obzirom na situaciju na tabele, nemam šta da se pretvaram ne bi volio da pobjedite. nadam se neriješenom rezultatu. Dakle, nastavite niz - bez pobjede