FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

admirone
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la admirone » 29 sep 2012, 11:01

nanek je napisao/la:Jedino ako sam ja cetveronoske hodo sa zebom jucer po gradu, i sa zenom mu. Igrat ce 99 posto, jest da osjeca bol, al ne bi kaze ovo propustio nema sanse.

Evo malo za jutarnje budjenje forumasima.
slika
joj klosara, opalio je u hotelu i daj da te slikam :D
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

mirza1921
Kontakt:

Post Postao/la mirza1921 » 29 sep 2012, 11:01

imal kod nekog slobodno jedno ili dva mjesta u autu , kombiju nije vazno sta ? :)
ne brini mama sve je uredu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 sep 2012, 11:02

exbabilon je napisao/la:Odes na par treninga i sve ti se samo kaže... To poslije Maribora je ako se ne varam bilo kada su dva iskusna prvotimca udaljena s treninga, od tad sve počinje, ni kapitenska oko Svrakine ruke nije pomogla... Imamo u ekipi više zvijezda od Reala. :mrgreen:
Bešlija i Zebinho? Čuo sam da ih je Amar lijepim riječima ispratio s tog treninga i neka je :mrgreen: :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 29 sep 2012, 11:35

Hajde Željo pobijedi bodove donesi
Nocas nesto lijepo treba da se desi
hajde Željo pobijedi bit ce vina i pjesme
ja bez tebe ne znam ja bez tebe nesmijem.

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 29 sep 2012, 11:36

mirza1921 je napisao/la:imal kod nekog slobodno jedno ili dva mjesta u autu , kombiju nije vazno sta ? :)
jesi li punoljetan?
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 29 sep 2012, 11:38

VanBasten je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Odes na par treninga i sve ti se samo kaže... To poslije Maribora je ako se ne varam bilo kada su dva iskusna prvotimca udaljena s treninga, od tad sve počinje, ni kapitenska oko Svrakine ruke nije pomogla... Imamo u ekipi više zvijezda od Reala. :mrgreen:
Bešlija i Zebinho? Čuo sam da ih je Amar lijepim riječima ispratio s tog treninga i neka je :mrgreen: :mrgreen:
Dobro si čuo. U ovoj sezoni nijedan igrač nije zaslužio poseban tretman, pa tako ni njih dvojica.

Danas se vratit na pobjednički kolosijek bilo bi jako važno, ne samo radi tri boda, nego i radi atmosfere. Teško je gostovanje u pitanju, ali je teren idealan, ne možemo se žalit. Imamo kreativce, imamo sudiju :mrgreen: i podršku navijača. Svi preduslovi za 3 boda!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 29 sep 2012, 12:16

Pobjedite za Anera!

Obraduj nas Željo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 29 sep 2012, 12:22

Delegacije Željezničara i Sarajeva u Poreznoj

Željezničar i Sarajevo moraju izmiriti obaveze po osnovu poreza i doprinosa, nastale nakon 31. marta 2012. godine, a tek potom eventualno dobiti priliku da ranije dugove plate na 36 mjesečnih rata.

U Željezničaru nisu previše uzbuđeni nakon sastanka u Poreznoj upravi, jer, prema riječima direktora Dželaludina Muharemovića, imaju spreman novac.

- Do 15. oktobra platit ćemo obaveze za posljednjih nekoliko mjeseci te dogovoriti reprogram za preostali dug. Novac imamo pripremljen, čekali smo usvajanje zakona o ovom pitanju, ali je on još u proceduri.

Svakako nam ovo stvara velike finansijske probleme, ali moramo riješiti taj problem. Nadamo se da će FIFA uskoro primorati turski Mersin da nam plati obeštećenje za Ibrahima Šehića - rekao je Muharemović.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 29 sep 2012, 12:22

Ako je iko u mogućnost zamolio bih ga da omogući stream za nas sto nismo u BiH. ;)

CARSON

Post Postao/la CARSON » 29 sep 2012, 12:23

bistrikboy je napisao/la:Pobjedite za Anera!

Obraduj nas Željo!
Evo jos jedan stari navijac ce biti u Zenici da bodri Zelju

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 29 sep 2012, 12:38

slika
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 29 sep 2012, 12:41

Jos jedan pozdrav veteranima.Gazimo danas.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 sep 2012, 13:03

[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 sep 2012, 14:15

exbabilon je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Dobro si čuo. U ovoj sezoni nijedan igrač nije zaslužio poseban tretman, pa tako ni njih dvojica.

Danas se vratit na pobjednički kolosijek bilo bi jako važno, ne samo radi tri boda, nego i radi atmosfere. Teško je gostovanje u pitanju, ali je teren idealan, ne možemo se žalit. Imamo kreativce, imamo sudiju :mrgreen: i podršku navijača. Svi preduslovi za 3 boda!
Ma tome su velikim djelom krivi i navijači. Ne mislim sad konkretno na njih dvojicu. Nego inače. Uzigdnemo ih na nivo polubožanstva gotovo, a njima to udari u glavu i počnu se ponašati kao da su veći od kluba, trenera ma od **** univerzuma. Nisu ba to isti mentalni sklopovi kao kod nekadašnjih majstora tipa: Papeta, Baždarevića, Šurjaka i ostalih legendi Yu nogometa. Koji su bili odgojeni na pravi način, znali svoje mjesto bez obzira na slavu među publikom i uvijek klub stavljali na prvo mjesto. Ispade da u vremenu kad je profesionalizam u fudbalu bio u povoju bilo je više profesionlaca u našem fudbalu nego sad kad je profesionalizam početna tačka.

Pa mesnečini da sam negdje pročitao da su se Čelikovi igrači žalili na teren, prevelik im - Sušić tražio da se proširi i produži teren :mrgreen: Iskreno, s obzirom na situaciju na tabele, nemam šta da se pretvaram ne bi volio da pobjedite. nadam se neriješenom rezultatu. Dakle, nastavite niz - bez pobjede :D
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 29 sep 2012, 14:18

Zamolio bih nekoga da napravi stream za nas koji nemamo nikakvu drugu mogucnost za gledanje utakmice. Hvala puno.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 29 sep 2012, 14:39

Hoce li biti problem da se udje na tribinu ako se dodje prije grupe koja dolazi organizovano.. Cisto da se izbjegne guzva na ulazu.. Ako moze neki brzi odgovor..
BUDI ŽELJO !!!

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 29 sep 2012, 14:45

champions1921 je napisao/la:Hoce li biti problem da se udje na tribinu ako se dodje prije grupe koja dolazi organizovano.. Cisto da se izbjegne guzva na ulazu.. Ako moze neki brzi odgovor..
Ne bi trebalo jer je i njima sigurnije da te puste nego da lutas.
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 29 sep 2012, 14:46

admirone je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Hoce li biti problem da se udje na tribinu ako se dodje prije grupe koja dolazi organizovano.. Cisto da se izbjegne guzva na ulazu.. Ako moze neki brzi odgovor..
Ne bi trebalo jer je i njima sigurnije da te puste nego da lutas.
OK.. Hvala..
BUDI ŽELJO !!!

mirza1921
Kontakt:

Post Postao/la mirza1921 » 29 sep 2012, 14:52

pustice te bez problema svake godine dodjem ranije 15-20 min i nikad nije bio problem ;)
ne brini mama sve je uredu

papagaj
Kontakt:

Post Postao/la papagaj » 29 sep 2012, 15:23

ZEBA NIJE NI KRENUO U ZENICU :(
SAMO JE JEDAN, GRIJEHA JE VRIJEDAN

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Ferroviere1987, Kajkutenjoyer i 43 gosta.