@lumani
Sve si objasnio upitom da li je ova Zvezda top ekipa. Ocigledno nisi bio svjestan kvaliteta danasnje Zvezde dok ti par forumasa nije objasnilo trenutno stanje u klubu. Ovo je na papiru vjerovatno najjaca Zvezda u zadnjih 10-tak godina. Ta generacija koju si ti postavio bila je veoma mlada, cak mislim da nisu imali ni klasicnog playa, vec da je Bjelica sa svojih 209 cm prevodio loptu. Ova danas Zvezda je neka druga ekipa, sa provjerenim igracima, koja ima visoke rezultatske ciljeve, za razliku od ekipe koju si ti naveo kojoj je primarni cilj bio stvoriti sto vise kvalitetnih kosarkasa.
Na papiru:
Zvezda 2012/13 > Zvezda 2008/09
lumani je napisao/la:
Ja sam sam branio Kikanovica,jer je netko napisao da je Savovic Kompletniji igrac(bolji).....Za mene nije,ali eto sa te teme se ode na ovu ispod
Od koga branis Kikanovica, ko to njega napada, pljuje po njemu, njegovoj porodici? Ako ja kazem da je Savovic kompletniji kosarkas od njega, ti napisi argumente koji Kikanovicu idu korist, pa me uvjeri da grijesim. A ne strucnjaci hoce Kikanovica, a on u najlosijoj ekipi u Rusiji, ili njegova Zvezda bolja od ove danas, a ova danasnja nikad ambicioznija u zadnjih 10-tak godina.
lumani je napisao/la:
Opet ponavljam meni je bitna odluka od Borisa i ne podrzavam ga,ako zeli 6 mjeseci da razmislja.
Razmisljao je i Masic, Teletovic cak odbio poziv, da i njih izbacimo? Kako to Savovica ne mozes cekati, a ovu dvojicu si mogao? Lijepo napisi ili da idemo na prvenstvo s najjacom ekipom koju imamo ili samo s igracima koji su uvijek bili na raspolaganju, a ne ovaj ne moze, a ovaj moze. U najmanju ruku imas nedefinisan kriterij.