FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Stole iz Bora » 08 okt 2009, 11:47

juzni vjetar! je napisao/la:
Iako me boli to reći, sviđa mi se Guardiola kao trener."
svidja mu se kao trener ili kao nesto drugo :D
A sto si ti bezobrazan .. Pa nije on(a) takav .. :mrgreen:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 08 okt 2009, 13:20

Henrik Larsson has revealed that he helped persuade Zlatan Ibrahimovic to make the switch from Inter to Barcelona in the summer because he thinks they are the biggest club in the world.

The veteran striker spoke to 'Ibra' when the then-Inter star was deciding about the swap deal involving Samuel Eto'o.

After leaving Celtic in 2004, Larsson joined Barca and had two glorious years, during which he helped the club to win the title twice and the Champions League.

When Ibrahimovic asked him about the Catalan club, the 38-year-old had no hesitation in telling him that he would never regret the decision to go there.

"I said, 'If you really have a chance to go to Barca, take it. You have to go because it is the BIGGEST club in the world and you'll never regret it,'" he told El Mundo Deportivo.

"Zlatan is doing very well and I feel also that the Barca fans love him because he is technically gifted.

"He is also physically strong. The truth is that as a striker he has it all."

Lucas Brown, Goal.com
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 08 okt 2009, 14:31

Romariooo je napisao/la:Sta velite ljudi, da li je moguce ovo sto pisu da cemo dovesti Robinha u januaru i na ljeto Fabregasa. Ja mislim da jest, nekako imam osjecaj da je sve to i dogovoreno vec. Robinho grije klupu u Citiju, nije se gore najbolje uklopio, imaju viska napadaca, njihov trener je izjavio da nema nista protiv da ga prodaju za dobre pare, otprilike 30 do 35 miliona. On sam je rekao da nesto u smislu da bi vrlo rado dosao u Barcu. Jedini problem oko transfera bili su vlasnici Arapi koji ga nisu htjeli ljetos prodati, tako brzo nakon sto su ga kupili, ali u januaru vjerovatno nece imati nista protiv, ili eventualno u ljetnom prelaznom roku. Mislim da realno nije problem dovesti ga, jedino pitanje je da li je on pravi igrac za nas. Ja mislim da je perfektan za lijevog krila, brz je, mlad, zna asistirati, davati golove, otrprilike nesto kao Messi ili Kristiano Ronaldo. Ono sto se navodi kao njegovi problemi su karakter i sebicnost. Mislim da tu ljudi pretjeruju, to sto u Realu i Citiju nije pokazao svoj maksimum ne znaci da u Barci nece. Ja mislim da bi se on preporodio, nas nacin igre i filozofija mu godi, brzo bi se uklopio i Pep bi od njega sigurno napravio extra dobrog timskog igraca. Isto tako se pricalo i za Ibru, a sad vidimo da je on timski igrac, da uopste nije ufuran, voli asistirati, igraci pricaju da je raja onako ko insan hehe, mislim da bi i Robinho isti takav bio, i on se ko i Ibro sigurno zazelio dobrog i lijepog fudbala.

O Fabregasu se nema sta pricati, on ce doci na ljeto siguran sam, koliko kosta da kosta, vjerovatno cijena ce mu biti oko 40 miliona, ili manje nesto + neki nas igrac, mozda cak Anri. Poblem bi tu mogao biti kako uklopiti sve te igracine, ali vjerovatno Pep to vec zna. Vjerovatno cemo prodati Anrija, Keitu, Hleba, Milita, Caceresa, pa na kraju dovodjenje ove dvojice i cijeli taj projekat uopste nije skup, oko 30 miliona. Tako bi tek imali extra dobro popunjen tim, u slucaju povreda imali bi kvalitne zamjene i rotacije, a opet svi bi imali dosta vremena za igrati.

----------------------------------Ibrahimovic (Bojan, Robinho)--------------------------

Robinho (Pedro, Bojan, Iniesta)------------------------------Messi (Pedro, Bojan, Iniesta)-----

--------------------Iniesta (Fabregas, Thiago)-----Xavi (Fabregas, Yaya, Busquets)

----------------------------------Fabregas(Yaya, Busquets)-------------------------

Abidal (Maxwell, Puyol)-----Pique(Marquez)---Puyol (Chigry)------Dani Alves (Puyol)

------------------------------------------------Valdes (Pinto)--------------------------

Imam jednu VEEELIKU zamjerku na ovaj sastav koji si napravio, a to je sto si neopravdano izostavio Keitu, koji je pravi borac na terenu, pružni radnik koji ne staje 90 min. Jako postujem ovog igraca jer mnogi cini za ekipu, velika zrtva i borac mada iskreno kvalitetom nije rang Xavija i Inieste ali jako dobro moze da ih nadomjesti kada ih nema... Keita je ljudi igracina, jer svi ne mogu biti umjetnici . . .
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 08 okt 2009, 14:35

juzni vjetar! je napisao/la:
Iako me boli to reći, sviđa mi se Guardiola kao trener."
svidja mu se kao trener ili kao nesto drugo :D

HAHAAHAHAHAHA!!!
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 08 okt 2009, 21:21

http://i41.tinypic.com/2d1sn45.gif

http://i44.tinypic.com/2ykj6te.gif :D

Igraci trenirali sa B teamom, njih nekoliko,ostali su sa repkom 8-)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 okt 2009, 23:01

RE-SU je napisao/la: Imam jednu VEEELIKU zamjerku na ovaj sastav koji si napravio, a to je sto si neopravdano izostavio Keitu, koji je pravi borac na terenu, pružni radnik koji ne staje 90 min. Jako postujem ovog igraca jer mnogi cini za ekipu, velika zrtva i borac mada iskreno kvalitetom nije rang Xavija i Inieste ali jako dobro moze da ih nadomjesti kada ih nema... Keita je ljudi igracina, jer svi ne mogu biti umjetnici . .
Jeste brate, Keitha je igracina, vrlo je zahvalan i koristan, samo sto je i on u tridesetoj vec, al opet mogo bi i ostat jos koju sezonu, svaka njemu cast, al opet mislim da bi trebalo vise prilike dati mladjim igracima na toj poziciji, kao sto su Bousquets, Thiago i Dos Santos.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 09 okt 2009, 14:46

Cultural Leonesa fc, protivnik barce u kupu kralja !
La liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 okt 2009, 01:20

Fabregas akobogda na ljeto dolazi na nou camp...zivio Laporta :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 10 okt 2009, 10:56

Santiago_Bernabeuo je napisao/la:sanjaj dok god je wanger Arsenalu on ce tamo da bude mozda u 33godn dodje CESC u Barcu ??mozda???ako ga tad budete htijeli
barca se ne odbija ;) a to je njegov klub i ako on voli arsenal on je djete barce , a eto nama robinha 8-)
Related Links
Manchester City striker Robinho is set for a move to Barcelona during the winter transfer window with moves already underway to land the Brazilian, according to Spanish publication Sport. 8-)
La liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 okt 2009, 23:26

Robinho dolazi definitivno u januaru mislim, kako stvari stoje jos nema dogovora samo o tome da li ide prvo na posudbu 6 mjeseci uz mogucnost otkupa, sto trazi Barcelona, ili cemo ga odma otkupiti skroz sto bi htjeli ovi iz City. Extra je pametno ovo prvo na posudbu, pa ako se pokaze da ostane, tako cemo izbjeci rizik placanja velikog novca za igraca ciji je karakter diskutabilan. Mada, ako dodje, mislim da ce odma poceti briljirati i da ce bii extra pojacanje, a njegova prednost je i to sto moze igrati Ligu prvaka.Fabregas ce doci u ljeto 100%.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 10 okt 2009, 23:31

Ma Fabregas dolazi na ljeto siguran sam,a kazu mogo bi i u januaru mada ne vjerujem.A Robinho,pa bolje da dodje na posudbu pa ako bude dobar,kupit ga 8-)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 11 okt 2009, 10:33

citiy hoce razmjenu puyol-robinho sto nije losa opcija za barcu :) a fabregas ce doci kad tad ako hoce nesto da osvoji u karijeri doce u barcu :twisted:
La liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 11 okt 2009, 13:23

opet se iniesta povredio hebemu reprezentacije koji ga dzavo zvao tek se oporavio :evil: :evil: :evil: :evil:
La liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 11 okt 2009, 14:01

bolje za nas jbg, i sta ako se povrijedio nije ozbiljna povreda.

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 11 okt 2009, 14:08

QUARESMA 18<<< je napisao/la:bolje za nas jbg, i sta ako se povrijedio nije ozbiljna povreda.
Pa prosli smo u baraz, sta sad?
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 11 okt 2009, 21:11

Blaugrana

Mes Que Un Club

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 11 okt 2009, 21:39

nidjo_barca je napisao/la:sto ga Messi vrnu hh http://i34.tinypic.com/29sr3m.gif
mene bi stid bilo
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 12 okt 2009, 19:09

Butmiran je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:bolje za nas jbg, i sta ako se povrijedio nije ozbiljna povreda.
Pa prosli smo u baraz, sta sad?
ako onda pobjedimo spaniju, bicemo sa najjacim drzavama koje idu u baraz, tj. necemo dobiti francusku i ove jace drzave u barazu

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 12 okt 2009, 19:29

a ko ti je to slago? grupe idu po rang-listi a mi smo 46 a najgore plasiran od ovih ekipa iz prve grupe je rusija il grcka koja je 19...i ti mislis mozes skociti 27 mjesta..

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 12 okt 2009, 19:55

Argentinci nezele messija u prvih 11 protiv urugvaja.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.