A sto si ti bezobrazan .. Pa nije on(a) takav ..juzni vjetar! je napisao/la:svidja mu se kao trener ili kao nesto drugoIako me boli to reći, sviđa mi se Guardiola kao trener."

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
A sto si ti bezobrazan .. Pa nije on(a) takav ..juzni vjetar! je napisao/la:svidja mu se kao trener ili kao nesto drugoIako me boli to reći, sviđa mi se Guardiola kao trener."
Romariooo je napisao/la:Sta velite ljudi, da li je moguce ovo sto pisu da cemo dovesti Robinha u januaru i na ljeto Fabregasa. Ja mislim da jest, nekako imam osjecaj da je sve to i dogovoreno vec. Robinho grije klupu u Citiju, nije se gore najbolje uklopio, imaju viska napadaca, njihov trener je izjavio da nema nista protiv da ga prodaju za dobre pare, otprilike 30 do 35 miliona. On sam je rekao da nesto u smislu da bi vrlo rado dosao u Barcu. Jedini problem oko transfera bili su vlasnici Arapi koji ga nisu htjeli ljetos prodati, tako brzo nakon sto su ga kupili, ali u januaru vjerovatno nece imati nista protiv, ili eventualno u ljetnom prelaznom roku. Mislim da realno nije problem dovesti ga, jedino pitanje je da li je on pravi igrac za nas. Ja mislim da je perfektan za lijevog krila, brz je, mlad, zna asistirati, davati golove, otrprilike nesto kao Messi ili Kristiano Ronaldo. Ono sto se navodi kao njegovi problemi su karakter i sebicnost. Mislim da tu ljudi pretjeruju, to sto u Realu i Citiju nije pokazao svoj maksimum ne znaci da u Barci nece. Ja mislim da bi se on preporodio, nas nacin igre i filozofija mu godi, brzo bi se uklopio i Pep bi od njega sigurno napravio extra dobrog timskog igraca. Isto tako se pricalo i za Ibru, a sad vidimo da je on timski igrac, da uopste nije ufuran, voli asistirati, igraci pricaju da je raja onako ko insan hehe, mislim da bi i Robinho isti takav bio, i on se ko i Ibro sigurno zazelio dobrog i lijepog fudbala.
O Fabregasu se nema sta pricati, on ce doci na ljeto siguran sam, koliko kosta da kosta, vjerovatno cijena ce mu biti oko 40 miliona, ili manje nesto + neki nas igrac, mozda cak Anri. Poblem bi tu mogao biti kako uklopiti sve te igracine, ali vjerovatno Pep to vec zna. Vjerovatno cemo prodati Anrija, Keitu, Hleba, Milita, Caceresa, pa na kraju dovodjenje ove dvojice i cijeli taj projekat uopste nije skup, oko 30 miliona. Tako bi tek imali extra dobro popunjen tim, u slucaju povreda imali bi kvalitne zamjene i rotacije, a opet svi bi imali dosta vremena za igrati.
----------------------------------Ibrahimovic (Bojan, Robinho)--------------------------
Robinho (Pedro, Bojan, Iniesta)------------------------------Messi (Pedro, Bojan, Iniesta)-----
--------------------Iniesta (Fabregas, Thiago)-----Xavi (Fabregas, Yaya, Busquets)
----------------------------------Fabregas(Yaya, Busquets)-------------------------
Abidal (Maxwell, Puyol)-----Pique(Marquez)---Puyol (Chigry)------Dani Alves (Puyol)
------------------------------------------------Valdes (Pinto)--------------------------
juzni vjetar! je napisao/la:svidja mu se kao trener ili kao nesto drugoIako me boli to reći, sviđa mi se Guardiola kao trener."
Jeste brate, Keitha je igracina, vrlo je zahvalan i koristan, samo sto je i on u tridesetoj vec, al opet mogo bi i ostat jos koju sezonu, svaka njemu cast, al opet mislim da bi trebalo vise prilike dati mladjim igracima na toj poziciji, kao sto su Bousquets, Thiago i Dos Santos.RE-SU je napisao/la: Imam jednu VEEELIKU zamjerku na ovaj sastav koji si napravio, a to je sto si neopravdano izostavio Keitu, koji je pravi borac na terenu, pružni radnik koji ne staje 90 min. Jako postujem ovog igraca jer mnogi cini za ekipu, velika zrtva i borac mada iskreno kvalitetom nije rang Xavija i Inieste ali jako dobro moze da ih nadomjesti kada ih nema... Keita je ljudi igracina, jer svi ne mogu biti umjetnici . .
barca se ne odbijaSantiago_Bernabeuo je napisao/la:sanjaj dok god je wanger Arsenalu on ce tamo da bude mozda u 33godn dodje CESC u Barcu ??mozda???ako ga tad budete htijeli
Pa prosli smo u baraz, sta sad?QUARESMA 18<<< je napisao/la:bolje za nas jbg, i sta ako se povrijedio nije ozbiljna povreda.
mene bi stid bilonidjo_barca je napisao/la:sto ga Messi vrnu hh http://i34.tinypic.com/29sr3m.gif
ako onda pobjedimo spaniju, bicemo sa najjacim drzavama koje idu u baraz, tj. necemo dobiti francusku i ove jace drzave u barazuButmiran je napisao/la:Pa prosli smo u baraz, sta sad?QUARESMA 18<<< je napisao/la:bolje za nas jbg, i sta ako se povrijedio nije ozbiljna povreda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.