Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mo-bih
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la mo-bih » 27 sep 2012, 14:44

http://eredivisielive.nl/video/81755-sa ... recht.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Adnan Alisic, simpatican igrac. Dao jučer gol za Dordrecht i tako izbacili WIllem II iz holandskog kupa. Pogledajte izvjestaj utakmice.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2012, 17:34

Cartman je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:NEZVANIČNO & NEPOTVRĐENO!!!!!

BiH igra protiv Alžira 14. novembra

Ovu informaciju saopštio nam je danas Salem Halilhodžić, brat Vahida, selektora reprezentacije Alžira.

„Utakmica se igra u okviru obilježavanja 50. godišnjice nezavisnosti Alžira. Bilo je govora da će Alžir, tim povodom, odigrati meč sa selekcijom Brazila, ali je Vahid insistirao da se igra sa našom reprezentacijom, što su čelnici alžirskog saveza i prihvatili“, kazao je Salem Halilhodžić za portal Nova.slobo.da . b.a.
To bi se onda igralo u Alziru? Vrlo glupo u tom slucaju.
Sto neko navede Alzir je blize skoro nego Vels ili Irska.Ako je jos ova tekma u okviru 50 godisnjice njihove nezavisnosti,naravno da ce igrati kod njih.Savez uz put ove godine trpa opet po koji euro.Zato vecinom prijateljske i ne igramo kod kuce.Sve u svemu sansa da se pozove par indijanaca i zadovolje potrebe kriticara.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 27 sep 2012, 18:47

Samo da ne bude kao što je obično uvjek bilo kad smo igrali sa Iranom,oni plate lijepu sumu da bi mi igrali protiv njih,naši uglavnom povedu sa 0:1,0:2,i onda najednom slijedi veliki pad i poraz.
Ne bih se iznenadio da nešto tako vidimo i sa Alžirom,da neki njihov iz saveza namigne,doda još koji svežanj novčanica uz tihi komentar "mojne da bude kakav poraz na godišnjicu".
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Sakuraba
Kontakt:

Post Postao/la Sakuraba » 27 sep 2012, 18:49

Dylan Dog je napisao/la:Samo da ne bude kao što je obično uvjek bilo kad smo igrali sa Iranom,oni plate lijepu sumu da bi mi igrali protiv njih,naši uglavnom povedu sa 0:1,0:2,i onda najednom slijedi veliki pad i poraz.
Ne bih se iznenadio da nešto tako vidimo i sa Alžirom,da neki njihov iz saveza namigne,doda još koji svežanj novčanica uz tihi komentar "mojne da bude kakav poraz na godišnjicu".
jarane nismo mi španija ili hrvatska pa da je sramota izgubiti od irana koji je naspram nas spaceshutle u svakom pogledu a i puno ljepšeg predsjednika imaju.
Senijad Ibričić fan club.Nedimko Buha facebook.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2012, 18:53

Dylan Dog je napisao/la:Samo da ne bude kao što je obično uvjek bilo kad smo igrali sa Iranom,oni plate lijepu sumu da bi mi igrali protiv njih,naši uglavnom povedu sa 0:1,0:2,i onda najednom slijedi veliki pad i poraz.
Ti se porazi ili veliki padovi desavaju zbog potencionalnih pozvanih pojacanja(citaj kloceva sa klupe,u vecem slucaju)Ljudi se isprobaju i rodi se Rivaldo.Inace ove godine sa standardnom ekipom ni sa Brazilom nismo bili lose stajali do autogola ili Mexicom do ovog zadnjeg navedenog.
X je tu gotovo siguran.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 28 sep 2012, 13:07

Sinoć je na meču Grasshopper-Luzern, bio prisutan scout Lazija. Naravno, cilj je bio 'Izet Hajrović'. Petković navodno želi Hajrovića u Laziju, a budući da je godinama radio u Švicarskoj te da ima dosta uvida u mnoge igrače te mnoga poznanstva preko kojih može dobiti više informacija o samim igračima, moguće je da je ovo istina.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 sep 2012, 13:10

Odmah mašta proradi u glavi :lol: Lulić lijevo krilo, Hajrović desno u Laziu, i opleti :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 sep 2012, 22:34

slika
Mirza sa Emirom Spahićem

Arsenal želi mladog Bosanca Mirzu Mustafića

Prema navodima Sky Sportsa londonski Arsenal namjerava svoj omladinski tim pojačati mladim Bosancem Mirzom Mustafićem.
Četrnaestgodišnji Mustafić je jedan od najboljih mladih igrača u Francuskoj gdje trenutno nastupa za mlade kategorije Metza, a pored Topdžija interes za ovog momka pokazali su PSV Eindhoven i Borussia iz Moenchengladbacha.
"Istina je da se za mog sina interesuje veliki broj ekipa. Ipak, prvo ću popričati sa ocem Miralema Pjanića jer je on prošao već kroz sve ovo. Mogu potvrditi da će moj sin igrati za jedan veliki evropski klub naredne sezone, a koji će to klub biti odlučićemo u narednih nekoliko mjeseci"
, rekao je otac ovog talentovanog fudbalera.

Mustafić igra na poziciji centralnog veznog igrača i produkt je omladinske škole Metza iz koje je izašao i Miralem Pjanić.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 sep 2012, 00:11

JTS je napisao/la:Sinoć je na meču Grasshopper-Luzern, bio prisutan scout Lazija. Naravno, cilj je bio 'Izet Hajrović'. Petković navodno želi Hajrovića u Laziju, a budući da je godinama radio u Švicarskoj te da ima dosta uvida u mnoge igrače te mnoga poznanstva preko kojih može dobiti više informacija o samim igračima, moguće je da je ovo istina.
Da hoce Izet Hajrovic srediti te papire,kako su vec najavili na ss.ba,te da ga Pape pozove.Nakon ove sezone kada njegovom timu ide dobro 100% ce se prodati u neki bolji klub.Mozda to bas bude Lazio.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 sep 2012, 00:30

Još Stevanović da pređe u Šalke i imamo krila za narednih 10 godina.
DRUG NEBI TI PUNCA

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 sep 2012, 00:44

zizu1991 je napisao/la:slika
Mirza sa Emirom Spahićem

Arsenal želi mladog Bosanca Mirzu Mustafića

Prema navodima Sky Sportsa londonski Arsenal namjerava svoj omladinski tim pojačati mladim Bosancem Mirzom Mustafićem.
Četrnaestgodišnji Mustafić je jedan od najboljih mladih igrača u Francuskoj gdje trenutno nastupa za mlade kategorije Metza, a pored Topdžija interes za ovog momka pokazali su PSV Eindhoven i Borussia iz Moenchengladbacha.
"Istina je da se za mog sina interesuje veliki broj ekipa. Ipak, prvo ću popričati sa ocem Miralema Pjanića jer je on prošao već kroz sve ovo. Mogu potvrditi da će moj sin igrati za jedan veliki evropski klub naredne sezone, a koji će to klub biti odlučićemo u narednih nekoliko mjeseci"
, rekao je otac ovog talentovanog fudbalera.

Mustafić igra na poziciji centralnog veznog igrača i produkt je omladinske škole Metza iz koje je izašao i Miralem Pjanić.
Ma kakav Sky Sports. Svi strani mediji citiraju avaz kao izvor za ove informacije. Znaci cista laz.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 29 sep 2012, 11:49

Kolasinac za Avaz:

"- Radujem se tome. Ostajem pri riječima da ću rado igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine te da ću, ako me zaista hoće, promijeniti državljanstvo dok to još mogu. Čekam poziv iz NSBiH da vidim šta mi je raditi - rekao nam je Kolašinac uoči prvenstvene utakmice Šalke - Majnc, u kojoj je sjedio na klupi"

Samo neka vide oni koji truju pricama ne upucenu raju, ko mora biti inicijator da bi neko promjenio drzavljanstvo...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 sep 2012, 11:53

gringobih je napisao/la:Kolasinac za Avaz:

"- Radujem se tome. Ostajem pri riječima da ću rado igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine te da ću, ako me zaista hoće, promijeniti državljanstvo dok to još mogu. Čekam poziv iz NSBiH da vidim šta mi je raditi - rekao nam je Kolašinac uoči prvenstvene utakmice Šalke - Majnc, u kojoj je sjedio na klupi"

Samo neka vide oni koji truju pricama ne upucenu raju, ko mora biti inicijator da bi neko promjenio drzavljanstvo...
X
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 29 sep 2012, 11:58

U jučerašnjem meču nije bio ni na klupi ali kakogod ne znam koliki je problem ukucati par brojeva na telefonu i potrošiti par minuta na nešto što će svakako biti korisno...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 sep 2012, 12:09

Ko ce ga nazvat? Ona "punto" Pecikoza ili strucnjak Bakovic koji godinu dana ne moze Hadzicu pomoc?

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 sep 2012, 12:26

Mislim da nam treba neko kao sto je onaj Harun u KSBIH. Susic treba da preporuci igraca, i onda da neko to sa tim igracem sredjuje.
Celik!3,2,2.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 sep 2012, 12:27

AllGunsBlazing je napisao/la:Mislim da nam treba neko kao sto je onaj Harun u KSBIH. Susic treba da preporuci igraca, i onda da neko to sa tim igracem sredjuje.
Upravo tako, to bi trebao bit ovaj Bakovic, ali on ne zna ko mu glavu nosa.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 sep 2012, 12:34

Možda će Ljubojević nešto uraditi po pitanju tih igrača sa drugim državljanstvima, ako ponovo aktivira poziciju "direktora reprezentacije".
DRUG NEBI TI PUNCA

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 sep 2012, 13:03

Ovog malog ne smijemo izgubiti.Njega,Hajrovica i Seferovica podhitno kontaktirati....
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 29 sep 2012, 13:30

Nek lijepo savez zaposli nekoga ko ce se samo time baviti i vozdra.Jest da je to dodatni trosak,ali u konacnici ce se to visestruko isplatiti.Ima fakat dosta talenata.Normalno nece se svi probiti i napraviti karijere,ali neka bar 3 posto od toga bude materijal za repku mi smo na konju.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, hurem i 48 gostiju.