Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

Goalgetter
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la Goalgetter » 28 sep 2012, 19:59

NEZALAGANJE je napisao/la:
Kako mislis da imamo sansi da uzmemo bod, kad smo totalni autsajderi,kako ti rece!??Ja se nesto ne sjecam da totalni autsajder cesto prodje dobro,a da to nisu 3 komada u njegovoj mrezi....Nema potrebe da se mi toliko minimiziramo!!Oni su favoriti,ali nikako apsolutni!Ne budi kontradiktoran u onome sto pises.... :?
Ako smo totalni autsajderi, ne znaci da mi nemozemo do boda. Nigdje nisam napisao da mi nemamo sansi, niti da idemo ''bez gaca'' u Atinu da nam utrpaju 5 komada. Protiv ovih velikih nismo pobjedili vise od 15 godina (96te protiv Talijana) i ne vidim kako bi mi to mogli biti favoriti, ili rame uz rame sa reprezentacijom, koja je redovni ucesnik velikih takmicenja, a i Europski prvak 2004. Stoga ulogu favorita prepustam njima, ali uz maksimalno zalaganje i (nadam se) dobro postavljenu ekipu od strane Susica, mozemo do bod(ova).

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 sep 2012, 20:14

Idemo im se osvetiti za sve poraze do sada !
DRUG NEBI TI PUNCA

Rios

Post Postao/la Rios » 28 sep 2012, 20:26

Dylan Dog je napisao/la:Šunjic sa svojom Zoryom izgubio 1:0 od Dynama,na 1:40 možete pogledati gol,Šunjić je igrač sa brojem 14.
[youtube][/youtube]
Meni Sunjic ne ulijeva nikakvu sigurnost u odbrani..To sam pisao odmah nakon Lihtenstajna,jer je u toj utakmici ispao par puta..Al Pape zna bolje.. :|
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 28 sep 2012, 20:29

Rios je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Šunjic sa svojom Zoryom izgubio 1:0 od Dynama,na 1:40 možete pogledati gol,Šunjić je igrač sa brojem 14.
[youtube][/youtube]
Meni Sunjic ne ulijeva nikakvu sigurnost u odbrani..To sam pisao odmah nakon Lihtenstajna,jer je u toj utakmici ispao par puta..Al Pape zna bolje.. :|
To mu je bila prva utakmica, a Avdija je igrao desno. Jos smo igrali sa tri stopera.
Bice mu dosta lakse igrati kad je Mujdza tu. Ionako ce Vranjes biti taj drugi stoper.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 sep 2012, 23:34

soko je napisao/la:
Rios je napisao/la:
[youtube][/youtube]
To mu je bila prva utakmica, a Avdija je igrao desno. Jos smo igrali sa tri stopera.
Bice mu dosta lakse igrati kad je Mujdza tu. Ionako ce Vranjes biti taj drugi stoper.
Ne kontas spiku @soko.taman da se rijesi Sunjica ti ga sad zapakova sa Vranjesom.
Vifis da cova i takvi prave prostora za svoje visokoletace,zukabauere,i cupu iz Izraela.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 sep 2012, 00:47

Problem Sunjica je sto je vrlo spor, to mora nadoknadit citanjem igre i dobrim postavljanjem. Ali on ide vrlo agresivno i stavi sve na jednu kartu, slicno Pandzi. Ne moze se tako igrat. Znaci tako je izgledao protiv Lihtenstajna, ne znam kakav je inace.

U svakom slucaju bi stavio Vranjesa ispred njega, a tako misli i Pape izgleda.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 29 sep 2012, 01:56

Mani je Pape čudan,jedan dan izađe intervju kako će zvat ZUkanovića,i izjava ZUkanovića kako mu je drago,drugi dan izađe izjava Papeta kako ostaje isti sastav ko i dosad :) MOzda Zukanovic nije nešto,al mi smo trenutno ko bašlija na 2 stoperu al eto šef je tu..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 sep 2012, 04:33

Batko je napisao/la:Povreda Pjanića itekako zabrinjava. propustiće 5 utakmica zaredom i praktički u najboljem slučaju doći spreman za Grčku bez utakmica u nogama.....

Rekao bi da je trenutno naš najvažniji igrač.
Taman za klupe.a tu se odmah otvara mjesto za Stevanovica.I jos kad znamo da cemo vjerovatno igrati sa dva napadaca.Miske i Pjanic (zajedno) bi bili viska.Dva brza krila Stevke i Lulic i dva kvalitetna napadaca,sa Misketom u sredini ovi ostali nek ne prelaze protivnicku polovinu. :lol:
Da ne govorimo da je ogromna razlika kad u 60 minutu ubacis Pjanica,Mudonju a ne recimo Vrancica ili Svraku. :mrgreen:
P.S To igra u nogama,ne igra ulogu kod inace kvalitetnih igraca.Miske je imao vise zvaku u ustima nego igre u nogama pa opet u repci trci k'o navijen.Da ne govorimo da su to igraci od jednog poteza da odluce tekmu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 29 sep 2012, 10:50

Pa hocemol mi ikad imati cijelu ekipu (ovi glavni) a da nisu povrjedjeni, suspendovani, spremni, ovo ono, ? sad Pjanic, pa Lulic, pa Salihovic, Mujdza, Pandza, itd. uvjek nesto :? koliko zanam, jedino su Dzeko i Miske uvjek konstatni
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 sep 2012, 11:30

zgembo89 je napisao/la:Mani je Pape čudan,jedan dan izađe intervju kako će zvat ZUkanovića,i izjava ZUkanovića kako mu je drago,drugi dan izađe izjava Papeta kako ostaje isti sastav ko i dosad :) MOzda Zukanovic nije nešto,al mi smo trenutno ko bašlija na 2 stoperu al eto šef je tu..
Nisi ga jarane razumio, on je rekao možda ga zovne sada u kvalifikacijsku, ali, ako ne ga ne zovne sada, sigurno će ga zovnuti u idućoj prijateljskoj utakmici reprezentacije.
To bi po svemu sudeći moglo biti već u novembru, no, ništa nije konačno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 sep 2012, 21:27

[youtube][/youtube]

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 sep 2012, 21:40

Kako bi bilo samo dobro nakon ove dvije utakmice imati skor od 4-0-0 na tabeli :D . Dao bi bubreg za to :)

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 29 sep 2012, 21:43

protiv grka treba napasti kao sto smo nekad znali .. nabiti rano vodstvo,i onda igrati polako .. naravno uvijek treba biti oprezan i ne primiti glup gol kao onaj protiv latvije..jer to nas potrese i igraci budu u soku i ne mogu nastavit normalno igrat .. protiv latvija i nije bilo problema sto se tice toga jer latvija je najmanji problem poslije lihtenstajna..
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 29 sep 2012, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 sep 2012, 21:48

viKK je napisao/la:protiv grka treba napasti kao sto smo nekad znali .. nabiti rano vodstvo,i onda igrati polako .. naravno uvijek treba biti oprezan i ne primiti glup gol kao onaj protiv litvanije..jer to nas potrese i igraci budu u soku i ne mogu nastavit normalno igrat .. protiv litvanije i nije bilo problema sto se tice toga jer litvanija je najmanji problem poslije lihtenstajna..
Da pojasnim razliku:

LATVIJA:
slika

LITVANIJA:
slika

Zadnju utakmicu kvalifikacija smo igrali protiv Latvije, a nakon Grcke igramo protiv Litvanije !!

Jednom i za sva vremena :mrgreen:

@vIKK, tvoj post sam samo uzeo kao primjer, jer haman svaki drugi forumas mijenja Litvaniju i Latviju ;) .

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 29 sep 2012, 22:04

ma joj,malo sam se sje*o , mislio sam na latviju, a kako sam procitao naslov teme ostalo mi u glavi :lol:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 sep 2012, 22:26

A Latvanija? :mrgreen:

Ma ja to poznajem kao Lettland i Litauen, pa na bosanskom kao Latvija i Litvanija, Letonija...ma to je za mene sve Estonija... :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 sep 2012, 22:29

Pa razlikujte ih po brojevima. Estonija 7, Latvija 4 i ako Bog da Litvanija 5. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 29 sep 2012, 22:38

Samaras se oporavio, danas igrao za Seltik!

Pjanic i 4 meč zaredom propusta?

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 sep 2012, 22:41

Samarati ce ih Dzeko i Ibisevic.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 sep 2012, 22:59

Treba znat razliku, pitam se onda kako ce ovi sto planiraju na gostovanja u Litvaniju ili Latviju, da se ne desi da umjesto Litvaniju odu u Latviju na tekmu i obrnuto :mrgreen: :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.