Sibir je u Rusiji a ne u Poljskoj.bparena je napisao/la:U biti me i ne interesuju toliko iscenirani vec dani i mjeseci glupim jeftinim trikovima - Ronaldo razocaran jer mu je godisnjica babine smrti. Iker se ne raduje jer je umro fan u prohladnom Sibiru, a u stvari sakrivati prljavi ves pred razocarenjem od Inijestinog uzimanja trofeja i ovolikog zaostatka u samo nekoliko kola za vodecom Barcelonom - to se sakriti ne moze. Ok je nervoza i nemoc, ali morace oni jos natuc glupih prica i halabuke kako bi se prikrio pravi razlog svega sto se skriva. Digni buku i samo galami kako se ne bi cula naka druga strana koja ne pase. Jeftini firaunovi trikovi. No ovo sam samo ponovio naslov sa SS da malo ohanete s tim srceparajucim sapunicama. Cuj umro babo, umrlo djete. ooooooooooooooojjjjjjjj sramote....Svadza u redovima madrizana- i to je za ljude.....
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Tek sad vidi sta Barbarez napisa..
oj braco
oj braco
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Koji ste vi bolesnici - pa namjerno pisem Sibir. ooooooooojjjjjjjj zemljo nedodzijo.
p.s. jel i ona u Poljskoj
p.s. jel i ona u Poljskoj

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Prije bih rekao Barby.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Nail for Real
- Kontakt:
Eto, nismo skontali sarkazam, ironiju ili stakojikurac je to trebalo da bude.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Boli hladni Sibir a tek -8.Nail for Real je napisao/la:Eto, nismo skontali sarkazam, ironiju ili stakojikurac je to trebalo da bude.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ne znam koji qrac toliko pridajete paznje sta ovaj @b.naparena pise, liku je ocigledno dosadno i zaj.ebaje se...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
naravno da mu je dosadno kad ima djevojku u 50toj godini.Harrison je napisao/la:Ne znam koji qrac toliko pridajete paznje sta ovaj @b.naparena pise, liku je ocigledno dosadno i zaj.ebaje se...
Još ga i barba poštuje.
naprijed rejal

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- maximusdecimus
- Kontakt:
ne znam koliko mu je to pametnoAdo1921 je napisao/la:Opet ispred homica
![]()

maximusdecimus je napisao/la:ne znam koliko mu je to pametnoAdo1921 je napisao/la:Opet ispred homica
![]()

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- tyler durden
- Kontakt:
maximusdecimus je napisao/la:ne znam koliko mu je to pametnoAdo1921 je napisao/la:Opet ispred homica
![]()

Nadam se da će me navijači prihvatiti, potrudit ću se za to na parketu. Znam da ovi navijači podržavaju svoj klub kao nitko drugi – rekao je Ante Tomić, bivši madridista.
Samo da napomenem prije nego pocnete pusiti jedni drugina da je 33 kola do kraja tako da mozda da s tim pricekate.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Opet ti brate o pušenju ki.ta
fakat nisi jasan, fellatio ti je odavno opsesija i samo oko toga se baziraš 

De reci da nije smijesno,gore ova trojica jedan drugog odusevljavaju slikama, a to je koment mr.Wolfa ako si gledo pulp fictiom
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Pa OK , jesu djecija posla ovo oduševljavanje sličicama ali to ne znaci da sad puše jedni drugim kožnjakemadridist je napisao/la:De reci da nije smijesno,gore ova trojica jedan drugog odusevljavaju slikama, a to je koment mr.Wolfa ako si gledo pulp fictiom

Sad ti kazem stari, pulp fictiom, nisam mogao odoliti da ne ubacim koment, sto mu gromova pa valjda svi ovdje znaju sta je sala . Bar ovaj pdf tomu sluzi sam si rekao. Sad sam na poslu al veceras cu ubacit taj klip , onda ces skontat salu.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
ma znam o cemu pricas, Harvey Keitel u ulozi Wolfa film Pulp Fiction...došao da ih vadi iz gov.ana
[youtube][/youtube]
to je ta budalaština.....ali kad bi ja potezao razne klipove na razne gluposti koje ovdje procitam, morao bi postaviti 200 klipova, najmanje
[youtube][/youtube]
to je ta budalaština.....ali kad bi ja potezao razne klipove na razne gluposti koje ovdje procitam, morao bi postaviti 200 klipova, najmanje
Javlja se lik koji je temu Real Madrid zalijepio slikama sve kako bi prestigao temu FC Barcelona.madridist je napisao/la:De reci da nije smijesno,gore ova trojica jedan drugog odusevljavaju slikama, a to je koment mr.Wolfa ako si gledo pulp fictiom

Mi ovdje odajemo počast Messiju u povodu osvajanja Onze d'Or-a, a kladim se da bi ti i ekipa isto to radila da je nagradu osvojio neko iz Reala. Još je 33 kola do kraja, a Messi je već stvorio dobru prednost da i nagodinu osvoji ovu nagradu.
Nadam se da će me navijači prihvatiti, potrudit ću se za to na parketu. Znam da ovi navijači podržavaju svoj klub kao nitko drugi – rekao je Ante Tomić, bivši madridista.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.