FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- TMmanija2012
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Imam neki osjecaj..dobicemo Celika:)
antolovic
colic vasilic bogi kvesic
zola
svraka jamak
selimovic zz10
adilovic
mislim da je to to
opet bez bekrica iako bi ja volio da igra
bez kerle valjda odbrana nece ispadat
colic vasilic bogi kvesic
zola
svraka jamak
selimovic zz10
adilovic
mislim da je to to
opet bez bekrica iako bi ja volio da igra
bez kerle valjda odbrana nece ispadat
ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI
Utakmica protiv Čelika imat će težinu kao i ona prošle godine protiv Olimpica na Koševu, nadam se da će i rezultat biti isti, ali nisam optimista.
Ma nece imati istu tezinu ,prosle godine smo imali duplo gori start.arbitar je napisao/la:Utakmica protiv Čelika imat će težinu kao i ona prošle godine protiv Olimpica na Koševu, nadam se da će i rezultat biti isti, ali nisam optimista.
Nije los ni bod na ovom gostovanju zbog samopouzdanja,ima jos mnogo da se igra.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
- deenniiVCF
- Kontakt:
vara te osjecajTMmanija2012 je napisao/la:Imam neki osjecaj..dobicemo Celika:)

.Amunt Valencia !!!
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Idi ti uci kakvu dovu da uzmete barem 1 bod,Grohotom se smijem europskom celiku.deenniiVCF je napisao/la:vara te osjecajTMmanija2012 je napisao/la:Imam neki osjecaj..dobicemo Celika:)

Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
U subotu poslije tekme obavezno odjeću na hemijsko čiščenje, svakako ne smijemo zaboraviti ni izvršiti dezinfekciju i deratizaciju.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Tačno prije 40 godina na Grbavici je počela plava priča u Ligi prvaka
Poslije osvojene titule prvaka Jugoslavije 1972. godine, uslijedio je prvi nastup Željezničara u Ligi prvaka, tadašnjem Kupu šampiona, a Plavi s Grbavice odigrali su dvomeč sa Derby Countyjem, te su poraženi u obje utakmice.
Željezničar je prvu utakmicu sa Derbyjem odigrao 13.09.1972. godine u Engleskoj, a poražen je sa 2:0 golovima Roya McFerlanda i Archibalda Gemmilla. Zanimljivo, karte za pomenuti susret koštale su jednu funtu (za sjedenje), te 50 (za odrasle) i 25 centi (za djecu) za stajanje.
Revanš je uslijedio upravo na današnji dan, a Plavi su na Grbavici još jednom poraženi. Za Derby pogađali su Alan Hinton i John O'Hare, dok je za Željezničar bio strijelac Edin Sprečo. Pomenute sezone najbolji strijalac u Kupu šampiona bio je Gerd Muller sa 12 pogodaka, a u finalu Ajax je savladao Juventus sa 1:0, golom Johnnyja Repa.
Za Željezničar 1972. godine igrali su: Slobodan Janjuš, Dragan Kojović, Velija Bećirspahić, Blagoje Bratić, Josip Katalinski, Enver Hadžiabdić, Branislav Jelušić, Božo Janković, Josip Bukal, Edin Sprečo, Avdija Deraković, Slobodan Kojović, Fahrija Hrvat, Džemaludin Šerbo, Nusret Kadrić, Hajrudin Saračević, Miloš Radović i Željko Rodić, dok je ekipu vodio Milan Ribar.
Poslije osvojene titule prvaka Jugoslavije 1972. godine, uslijedio je prvi nastup Željezničara u Ligi prvaka, tadašnjem Kupu šampiona, a Plavi s Grbavice odigrali su dvomeč sa Derby Countyjem, te su poraženi u obje utakmice.
Željezničar je prvu utakmicu sa Derbyjem odigrao 13.09.1972. godine u Engleskoj, a poražen je sa 2:0 golovima Roya McFerlanda i Archibalda Gemmilla. Zanimljivo, karte za pomenuti susret koštale su jednu funtu (za sjedenje), te 50 (za odrasle) i 25 centi (za djecu) za stajanje.
Revanš je uslijedio upravo na današnji dan, a Plavi su na Grbavici još jednom poraženi. Za Derby pogađali su Alan Hinton i John O'Hare, dok je za Željezničar bio strijelac Edin Sprečo. Pomenute sezone najbolji strijalac u Kupu šampiona bio je Gerd Muller sa 12 pogodaka, a u finalu Ajax je savladao Juventus sa 1:0, golom Johnnyja Repa.
Za Željezničar 1972. godine igrali su: Slobodan Janjuš, Dragan Kojović, Velija Bećirspahić, Blagoje Bratić, Josip Katalinski, Enver Hadžiabdić, Branislav Jelušić, Božo Janković, Josip Bukal, Edin Sprečo, Avdija Deraković, Slobodan Kojović, Fahrija Hrvat, Džemaludin Šerbo, Nusret Kadrić, Hajrudin Saračević, Miloš Radović i Željko Rodić, dok je ekipu vodio Milan Ribar.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Sa Bekrićem in, Brkovićem poluvrijem, poslije Zenice začut će se ona stara: "Evo evo tituleee..." 

Osim - drugo ime za Želju !
- champions1921
Koji je termin danasnjeg treninga i ako neko moze napisati termine odigravanja utakmica omladinskog pogona koje se igraju ovaj vikend 

BUDI ŽELJO !!!
- KB-TM87
- Kontakt:
odziv za Zenicu za sada veći od očekivanog 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Preko pola hiljade Željinih navijača
Invazija Manijaka na Zenicu
Piše: E. Škorić.
Invazija Manijaka na Zenicu
Piše: E. Škorić.

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
u tri sata 20 postova, kako ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Koji ste vi sta te boli briga koliko ja spamam?
Samo sam postavio informaciju nista vise bolje ne dolaziti na vasu temu..
@anonimni kako ti toliko postova a 8 mjeseci si na ovom forumu

@anonimni kako ti toliko postova a 8 mjeseci si na ovom forumu

Zadnja izmjena: DevilS, dana/u 28 sep 2012, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.
Bolje ti je nemoj dolaziti nikako na forum, jer konstantno pišeš gluposti.DevilS je napisao/la:Koji ste vi sta te boli briga koliko ja spamam?
požurite ostalo je još malo mjesta za zenicu, ko nije uplatio nek požuri večeras !
DRUG NEBI TI PUNCA
Auuuu izvini molim te nek ti nepises haj ba necu da se raspravljam sa tobom.bagrcavi je napisao/la:Bolje ti je nemoj dolaziti nikako na forum, jer konstantno pišeš gluposti.DevilS je napisao/la:Koji ste vi sta te boli briga koliko ja spamam?

19. nešto vs. 13. nešto, ipak ima razlikeDevilS je napisao/la: @anonimni kako ti toliko postova a 8 mjeseci si na ovom forumu

dosta spamanja !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.