fake profil vidi se sa mjeseca.bijeligolub je napisao/la:http://www.facebook.com/marija.ivanovic.581525
čuj Marija yebačica ivanović :smajlikojiseudaratepsijompoglavi:
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
fake profil vidi se sa mjeseca.bijeligolub je napisao/la:http://www.facebook.com/marija.ivanovic.581525
ja ću ti reći kad budem imao vremenaDzoni je napisao/la:Imam jedan problem,ako neko zna da li ga je moguce rijesiti nek pomaga:
Nemogu uc na fb jer se neko poremetio sifru i sad ne znam koja je trenutna,profil nije moj vec od jednog lika koji je stariji covjek (oko 50 kuka) a znate da se oni bas i ne razumiju oko stvari vezane za komp,ja sam pokusao to da napravim,ali on ne zna ni sifru mejla s kojim je prijavljen na fb...cisto sumnjam da uopste zna sta je mejl.
Htio sam da mu napravim novi profil,ali ne...on samo hoce taj jer na njemu ima "nesto vazno",specifican je to lik...![]()
Ako neko zna neki nacin,mada znam da je tesko,nek objasni.Hvala.
Ako te ne mrzi...bio bih zahvalan.Sakuraba je napisao/la:ja ću ti reći kad budem imao vremenaDzoni je napisao/la:Imam jedan problem,ako neko zna da li ga je moguce rijesiti nek pomaga:
Nemogu uc na fb jer se neko poremetio sifru i sad ne znam koja je trenutna,profil nije moj vec od jednog lika koji je stariji covjek (oko 50 kuka) a znate da se oni bas i ne razumiju oko stvari vezane za komp,ja sam pokusao to da napravim,ali on ne zna ni sifru mejla s kojim je prijavljen na fb...cisto sumnjam da uopste zna sta je mejl.
Htio sam da mu napravim novi profil,ali ne...on samo hoce taj jer na njemu ima "nesto vazno",specifican je to lik...![]()
ukucaj njegovo ime i prezime kad se pojavi pisaće ti i email i pitanje da li je to ta osoba ako je ukucaj email zaboravio sam pasword pa onda pokušaj poslati na neki drugi email da ga promijeniš u noviDzoni je napisao/la:Ako te ne mrzi...bio bih zahvalan.Sakuraba je napisao/la:ja ću ti reći kad budem imao vremenaDzoni je napisao/la:Imam jedan problem,ako neko zna da li ga je moguce rijesiti nek pomaga:
pa ja se tako logujem samo ja znam svoj pasword.neo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E svasta.... da je to tako lahko
To sto si opisao nema veze s vezom.Sakuraba je napisao/la:pa ja se tako logujem samo ja znam svoj pasword.neo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E svasta.... da je to tako lahko
isti problem i kod mene.truts je napisao/la:trenutno ne mogu nikako uć na fb, prvo mi trokutići izlazili dok sam pisao na chatu, a sad ne mogu ni uć
I meni isto se dešava.bagrcavi je napisao/la:Meni u zadnje vrijeme slabo ima lajkova, možete li mi naći nekoga da mi lajka ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 64 gosta.