FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 09 okt 2009, 23:41

uh smisla za humor k'o u kamena ili je ono bukva, nesjecam se...previse si se nalozio djecko ;) i meni je wireless tastatura :mrgreen:

cuj mater bosne...steta sto nisi isao u Mo da kamen dobijes u znak tople dobrodoslice...ti nemas godina krv da vadis sutra jel tako?
bistrikboy je napisao/la:Seyo je mislio "fasovati" u smislu rezultata :!:
ma pusti ih, ponijelo ih :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2009, 23:44

Joj kad vidim Dedića na ovom Sejinom avataru, neka me tuga oko srca uhvati :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Majka Bosna
Kontakt:

Post Postao/la Majka Bosna » 10 okt 2009, 00:27

sta ce djeca sve fura raju bio u mostaru a nezna sta se prije toga nekoliko godina unazad desavalo u sarajevu kako su red army prosli ;) toliko o tvom navijackom stazu...admire jesi pregledao sve epizode...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 10 okt 2009, 00:42

Majka Bosna je napisao/la:sta ce djeca sve fura raju bio u mostaru a nezna sta se prije toga nekoliko godina unazad desavalo u sarajevu kako su red army prosli ;) toliko o tvom navijackom stazu...admire jesi pregledao sve epizode...
ja od turbine ne idem na gostovanja :cry: toliko o mom navijackom stazu :cry:
al neznam sto si se toliko uzrujala oko "braata"...ti garant biti kraljica zla?

--------------------------------------------------------------

Memlisideboy :mrgreen: , sutra su juniori u 12??

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 10 okt 2009, 00:47

Seyo_TM je napisao/la:
@porodjeni
naravno da nemoze dvi al moze dvije :mrgreen:
hoces da ti ja iznajmim sobu da ne vozaris bezze, blizu stadiona, blizu hitne, blizu deponije :mrgreen: za sve tvoje potrebe :mrgreen:

Sejo Boy strikes again

Moze brato hvala...A tebi je bas godra da budes pored stadiona da odrzis koji koncert svojim istomisljenicima kao sto je ADMIR...a jos vece gotive sto si pored hitne, svaki put kad ti hordasi pale cvoke mozes se nabrzinu previt, sreca pa je deponija blizu pa sve tvoje gluposti se odlazu na nju inace bi grbavica bila zatrpana pa nebi mogli igrati dvi utakmice :| :arrow: :ugeek:

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 10 okt 2009, 00:51

Seyo_TM je napisao/la:
Majka Bosna je napisao/la:sta ce djeca sve fura raju bio u mostaru a nezna sta se prije toga nekoliko godina unazad desavalo u sarajevu kako su red army prosli ;) toliko o tvom navijackom stazu...admire jesi pregledao sve epizode...
ja od turbine ne idem na gostovanja :cry: toliko o mom navijackom stazu :cry:
al neznam sto si se toliko uzrujala oko "braata"...ti garant biti kraljica zla?

--------------------------------------------------------------

Memlisideboy :mrgreen: , sutra su juniori u 12??
al moram reci da ti je ta slika na avataru ubjedljivo najjaca sto sam ikad vidio na ovom forumu, sretan Zubandan, nema dalje :) :) :)
Volim te Zeljo!!!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 10 okt 2009, 00:53

Uuu dobra je Turbina bila. Je li ono 2:0 za nas bilo? Izbi belaj, kasnije se po novinama (po Havazu što ti rek'o) kusuralo.
Kad sam vidim ovo sran.je ono su vremena bila. Željo 10. mjesto, negativna gol razlika k'o na tekućem, Radnički Lukavac ili Zmaj od Bosne dolaze, na Grbavici bruka raje (k'o sad na derbijima) i to stare raje.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 10 okt 2009, 01:12

@porodjeni kad vec nisi skontao zayebanciju nema potrebe za daljnim ofiranjem....
@zlaja ovo je njihov cuhaji i najljepsa pobjeda nad njanjama...nemoze nijedan avatar biti bolji :mrgreen:
čamac je napisao/la:Uuu dobra je Turbina bila. Je li ono 2:0 za nas bilo? Izbi belaj, kasnije se po novinama (po Havazu što ti rek'o) kusuralo.
Kad sam vidim ovo sran.je ono su vremena bila. Željo 10. mjesto, negativna gol razlika k'o na tekućem, Radnički Lukavac ili Zmaj od Bosne dolaze, na Grbavici bruka raje (k'o sad na derbijima) i to stare raje.
2:0 smo dobili....hhaha evo smijem se ko mahnit kad se sjetim situacija dole... nas otislo negdje oko 2000 ( 90% je voz bio, jer je i konjicana islo)...jedni nakon tekme kradu tene, drugi trenerke, treci voce...mi ko slanca pusteni ... pa bolan sjecam se da su neki pricali da je neko odradio baklavu sto se hladila na prozoru :mrgreen: :mrgreen: ...kako su to dobra vremena bila...jbt 11god proslo...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 okt 2009, 01:14

Seyo_TM je napisao/la:@porodjeni kad vec nisi skontao zayebanciju nema potrebe za daljnim ofiranjem....
@zlaja ovo je njihov cuhaji i najljepsa pobjeda nad njanjama...nemoze nijedan avatar biti bolji :mrgreen:
čamac je napisao/la:Uuu dobra je Turbina bila. Je li ono 2:0 za nas bilo? Izbi belaj, kasnije se po novinama (po Havazu što ti rek'o) kusuralo.
2:0 smo dobili....hhaha evo smijem se ko mahnit kad se sjetim situacija dole... nas otislo negdje oko 2000 ( 90% je voz bio, jer je i konjicana islo)...jedni nakon tekme kradu tene, drugi trenerke, treci voce...mi ko slanca pusteni ... pa bolan sjecam se da su neki pricali da je neko odradio baklavu sto se hladila na prozoru :mrgreen: :mrgreen: ...kako su to dobra vremena bila...jbt 11god proslo...

HAHAHAHAHHAHAH

Pa je li to moguće, nisam se nasmijao odavno ovako ahhaha. Čuj baklavu hahah.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 okt 2009, 10:16

Djelile se neke trenerke u busu,florescentne boje naravno :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 okt 2009, 10:52

bistrikboy je napisao/la:Djelile se neke trenerke u busu,florescentne boje naravno :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pinki tm`87
Kontakt:

Post Postao/la Pinki tm`87 » 10 okt 2009, 13:30

Jel ko od vas bio za davanje krvi? :?:
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !

H-beg
Kontakt:

Post Postao/la H-beg » 10 okt 2009, 13:42

Seyo_TM je napisao/la:@porodjeni kad vec nisi skontao zayebanciju nema potrebe za daljnim ofiranjem....
evo jedan novinski clanak o tome :D
slika
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 10 okt 2009, 13:50

hahaahahahaa momku ispadale tablete iz usta hhahaa joj oplakah

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 10 okt 2009, 15:05

Pa ne znam sta je sega,ali nije nam ovo bas za ponosa;malo se i mi kurchimo po ovim gradicima gdje je murija tanka,al ne vidjo nekih razbojnistava po zenici,tuzli,mostaru,banja luci...cccc

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 okt 2009, 15:06

Monci je napisao/la:Pa ne znam sta je sega,ali nije nam ovo bas za ponosa;malo se i mi kurchimo po ovim gradicima gdje je murija tanka,al ne vidjo nekih razbojnistava po zenici,tuzli,mostaru,banja luci...cccc
Da si bio dole znao bi sta je sega,ovako ne laprdaj ne stoji ti,bilo je bogme svega i po mostaru,tuzli...samo sto ti nemas veze o tome :!:

Nasao carlos klub
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-25034.htm
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 10 okt 2009, 16:13

odma neka "m. tereza" se javi... :roll:

Sace kockasta glava moci da suta iz slobodnjaka sa 63 metra :mrgreen:

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 10 okt 2009, 16:46

to su bila vremena :D
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

Emir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Emir_tm87 » 10 okt 2009, 17:02

joooj bio sam na ovom gostovanju...hahahaha

al kad sam cuo da su nekome ukrali pitu ili baklavu sa prozora sjebo se.. :lol:
JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 10 okt 2009, 19:24

bistrikboy je napisao/la:Bit posta je da cemo vas izbacit' iz kupa i dobit' u prvenstvu :!:
Kad idu u gorazde :?:
U ponedjeljak idu u Goražde, vraćaju se u utorak.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Orvel i 39 gostiju.