Naravno da ne glumim moderatora, nego mi čudno, kako nakon upozorenja istog oni nastavljaju po svom, golemo., nema šta.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
prve tri eklpe idu daljepinoglavi je napisao/la:Ne razumijem zasto se uzbudjujete sa tim ultra lakim grupama,kad je to nas zdrijeb pomilovo osim sad za sp u brazilu? Bolje izadje prokomentarisat svaku reprezentaciju i vidjet sa kim se mozemo nosit a s kim ne,nego mastati o makedoniji iz prvog sesira.
Jel opet prolaze 4 ekipe od 6 u grupi kao i prosli eurobasket?
pa ti si prvi mislio da sam sarkastican (i ako to znam biti)], a naprotiv mislio sa upravo sto si gore rekaozizu1991 je napisao/la:Ne razumijem ljude što stalno ovdje, mislim na ovoj temi forsiraju priče o grupama na EP, ima topic za tu vrstu diskusije, a oni ovaj topic " siluju ".
Naravno da ne glumim moderatora, nego mi čudno, kako nakon upozorenja istog oni nastavljaju po svom, golemo., nema šta.
koja?!amerosm je napisao/la:Savovic je izmedju redova rekao da ceka pozic Srbije do naredne godine, a ukoliko se to ne desi onda ce igrati za Bosnu i Hercegovinu. Da sam na mjestu Petrovica i Mahmutovica lijepo bih mu se zahvalio i odustao od njega i potrazio neka nova rijesenja.
Ukoliko zelis biti cinjenen u svim sferama zivota moras imati svoj stav, i ukoliko ovdje mi i dalje budemo cekali uvijek cemo biti smatrani rezervnom opcijom.
Daj ba moderator,nemo zezati. Pa da nam je najveca nada ja bih ga ovom izjavom poslao damo gdje nije rad. Mi trebamo da cekamo igraca ,koji ceka Srbiju. Treba imati malo dostojanstva i ponosa yeboga ti.nerminh74 je napisao/la:koja?!amerosm je napisao/la:Savovic je izmedju redova rekao da ceka pozic Srbije do naredne godine, a ukoliko se to ne desi onda ce igrati za Bosnu i Hercegovinu. Da sam na mjestu Petrovica i Mahmutovica lijepo bih mu se zahvalio i odustao od njega i potrazio neka nova rijesenja.
Ukoliko zelis biti cinjenen u svim sferama zivota moras imati svoj stav, i ukoliko ovdje mi i dalje budemo cekali uvijek cemo biti smatrani rezervnom opcijom.
da covjek je rekao u osnovi ono sto si gore naveo, ali takodjer mi imamo malu bazu igraca i od igraca koji nesto vrjede na europskom nivou na poziciji 4 su samo teletovic i bavcic, ostalo je ili prestaro (bajramovic) ili premlado (sehic, sulejmanovic) ili nema taj kvalitet (markovic, hodzic, ...), tako da pored ove izjave nemamo takvu situaciju da ga bahato otpisemo
Moja greška, i ovim putem se izvinjavamnerminh74 je napisao/la: pa ti si prvi mislio da sam sarkastican (i ako to znam biti)], a naprotiv mislio sa upravo sto si gore rekao
stvarno bi volio da nastavite o grupama i drugim reprezentativcima na EP Slovenija BH kosarkasi
Nermine u svom posto sam naveo minutazu i ulogu na poziciji cetvorke, jedino da se Savovic gura na peticu, ali i tu bi dijelio minutazu sa Kikanovicem i Sinanovicem, sa tim da imamoi Nurkica, a ako dobijemo jednog slovenca, tada je suvisan samo zbog ove izjave.nerminh74 je napisao/la:koja?!amerosm je napisao/la:Savovic je izmedju redova rekao da ceka pozic Srbije do naredne godine, a ukoliko se to ne desi onda ce igrati za Bosnu i Hercegovinu. Da sam na mjestu Petrovica i Mahmutovica lijepo bih mu se zahvalio i odustao od njega i potrazio neka nova rijesenja.
da covjek je rekao u osnovi ono sto si gore naveo, ali takodjer mi imamo malu bazu igraca i od igraca koji nesto vrjede na europskom nivou na poziciji 4 su samo teletovic i bavcic, ostalo je ili prestaro (bajramovic) ili premlado (sehic, sulejmanovic) ili nema taj kvalitet (markovic, hodzic, ...), tako da pored ove izjave nemamo takvu situaciju da ga bahato otpisemo
ljepo ti je dylan dog rekao, a ja gledam jos ovako, za njegovo odugovlacenje ce znati stotinjak, mozda koja hiljada ljudi, a ako pomogne BiH reprezentaciji da postigne nesto vise na EP, to ce primjetiit milioni sto je izvrsna promocija, sto po meni znaci da je bolje covjeka prihvatiti bez obzira sto je spekulisao, a kada malo bolje pogledas svi mi spekulisemo da bi bolje prosli u zivotu zato bolje sagledati realno stvari bez puno emocijaemir79 je napisao/la:Daj ba moderator,nemo zezati. Pa da nam je najveca nada ja bih ga ovom izjavom poslao damo gdje nije rad. Mi trebamo da cekamo igraca ,koji ceka Srbiju. Treba imati malo dostojanstva i ponosa yeboga ti.
Nekad je borbenost vaznija od kvaliteta..Miljan je napisao/la:Savovic je bolji od Bavčića,htijeli mi to priznati ili ne.
zasto, savovic je bas taj tip igraca, gradi, skace bori se pod kosemlumani je napisao/la:[youtube][/youtube]Nekad je borbenost vaznija od kvaliteta..Miljan je napisao/la:Savovic je bolji od Bavčića,htijeli mi to priznati ili ne.nama treba igrac koji ce prihvatiti ulogu Prljavog posla,da li bih Savovic ,nisam bas siguran!
pazi ako zaigra za nas apsolutno nesumnjam u njegove kvalitetne igre jer sada su igraci sve vise profesionalci i one ce se ponijeti kao profesionalac, isto kao sto je to uradio i masic, a on je imao daleko gorih izjava kada ga je sabe zvao na EP 2011lumani je napisao/la:cim se on razmislja ,stimk pokazuje svoju borbenost..Kod Srba nema mjesta to nam je svima jasno,a Bavke je borben meni bolji ne treba..Vise me brine poz 1,2.
nerminh74 je napisao/la:pazi ako zaigra za nas apsolutno nesumnjam u njegove kvalitetne igre jer sada su igraci sve vise profesionalci i one ce se ponijeti kao profesionalac, isto kao sto je to uradio i masic, a on je imao daleko gorih izjava kada ga je sabe zvao na EP 2011lumani je napisao/la:cim se on razmislja ,stimk pokazuje svoju borbenost..Kod Srba nema mjesta to nam je svima jasno,a Bavke je borben meni bolji ne treba..Vise me brine poz 1,2.
sto te brine 1 i 2
na 1 dobili smo jednog izvrsnog zeku koji ce nositi repku 25-30 minuta, za nadam se da ce se oporaviti pasalic i treba pratiti adamovica u aba ligi + jos postoji sansa da ratkovica zaigra za nas dok jos netrba otpisati i naletelica
zatim i na 1 i na 2 (combo) imamo gordica koji je dobio sezono da zacjeli sve svoje povrede
a na 2 imamo djedovica dok treba pratiti i mitrovica i jeftica i kaplana
koji se isto tako (nedaj boze) moze povrjediti i onda ostadosmo samo na edi ako savovic zaigra za srbijulumani je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:pazi ako zaigra za nas apsolutno nesumnjam u njegove kvalitetne igre jer sada su igraci sve vise profesionalci i one ce se ponijeti kao profesionalac, isto kao sto je to uradio i masic, a on je imao daleko gorih izjava kada ga je sabe zvao na EP 2011lumani je napisao/la:cim se on razmislja ,stimk pokazuje svoju borbenost..Kod Srba nema mjesta to nam je svima jasno,a Bavke je borben meni bolji ne treba..Vise me brine poz 1,2.
sto te brine 1 i 2
na 1 dobili smo jednog izvrsnog zeku koji ce nositi repku 25-30 minuta, za nadam se da ce se oporaviti pasalic i treba pratiti adamovica u aba ligi + jos postoji sansa da ratkovica zaigra za nas dok jos netrba otpisati i naletelica
zatim i na 1 i na 2 (combo) imamo gordica koji je dobio sezono da zacjeli sve svoje povrede
a na 2 imamo djedovica dok treba pratiti i mitrovica i jeftica i kaplana
brinu me zamjene na 1,2,3(povrede,odazivanja) na 4 znam da imam provjerenog igraca.