Arsenal.com @Arsenal
Jack Wilshere will return to action in the under-21s' match at West Brom on Monday, confirms Arsene Wenger

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Arsenal.com @Arsenal
Jack Wilshere will return to action in the under-21s' match at West Brom on Monday, confirms Arsene Wenger
Ne, ne i ne. Dao je impresivan gol skoro pa amaterima koji su pri dnu u League 1.vedofeelgood je napisao/la:Zadnji gol tj. drugi gol Walcotta strasan. Vidi se da se popravio i mislim da stvarno zasluzuje da mu Wenger da sad opet sansu za igru kao i prije i to onako kako mu je to dao i sinoc. Prekrasan gol.
Ne, ne i ne.Harun93 je napisao/la:Ja mislim i da je Arshavin sazrio da opet zaigra koju utakmicu u premiershipu
Od koga je bio korisniji? U prvom dijelu sezone daleko od Gervinha, u drugom bolji samo zato sto je Gervinho propao ko kauc. Kakav Walcott. Pa taj gol sto je dao Chelseau je meni zalostan, covjek pao na loptu, odnosno lopta mu zasmetala u trku i on pao, pa ne mzoes biti toliko glup nikako.Harun93 je napisao/la:Walcott je prosle sezone bio mnogo korisniji nego Gervino, frajer je dao dosta golova, a pogotovo asistencija, pa jbt kad se sjetim onog gola protiv chelsija na njihovom stadionu, frajer gotovo lezeci prediblo dvojicu igraca i zabio go
Na to sam i mislio. Poslije toga, totalno prop'o kao igrač. Samopouzdanje=0. Meni se čini da mu sada vratilo..AllGunsBlazing je napisao/la:Gervinho mozda ima slabu zavrsnicu, ali u tvrdim utakmicama on je taj koji bi trebao igrati. On uvijek moze nesto uraditi, doduse puno puta i usere akcije, ali npr. protiv Citya je veoma lose igra, a opet svaka skoro akcija je isla preko njeg(pored Cazorle naravno). On je u Francuskoj bio nesto malo slabiji od Hazarda sto znaci da nije uopste los igrac, i treba mu dati sansu. Uglavnom duga je sezona svi ce igrati, tako i Walcott. AKN je i ove godine tu.
Njeg je penal meni se cini dokrajcio. Kad je promasio u finalu.
Mr. Arsenal @OsmanZtheGooner
David Beckham "When I found out that my son, Romeo, supports Arsenal, I became disappointed,"
Mr. Arsenal @OsmanZtheGooner
David Beckham "I took him [Romeo] to an Arsenal game & Arsene Wenger treated him so well, gave him a shirt with his name"
nedim1993 je napisao/la:Bože dragi kako sad nema trolera po temi.
Sad se vidi koji je to ljudski otpad, dođu samo kad Arsenal kiksa![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.