Ma daj,sigurno si bio pod dozom pa nisi znao sta jedesHZ_ilidzaa je napisao/la: Jednom jeo pileci kod njega i od tad vise nikad ne idem... Moze u Bosnu ima tamo fine meze , tamo oko 10og Jana gostuje

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma daj,sigurno si bio pod dozom pa nisi znao sta jedesHZ_ilidzaa je napisao/la: Jednom jeo pileci kod njega i od tad vise nikad ne idem... Moze u Bosnu ima tamo fine meze , tamo oko 10og Jana gostuje
gdje ćeQUARESMA 18<<< je napisao/la:odose danas ligamenti:-|
Sent from my Bio9001 using Tapatalk 2
Zašto su poklopci šahtova okrugli?
Koliko bi WC papira bilo potrebno da se prekrije cijeli Texas?
Smanjeni ste na veličinu kovanice i ubačeni u mikser koji će početi raditi za 60 sekundi. Što vam je činiti?
Koliko biste naplatili pranje svih prozora u Seattleu?
Koliko se godišnje napravi usisavača?
Osmislite plan evakuacije za San Francisco.
Koji je broj sljedeći u nizu: 10, 9, 60, 90, 70, 66 ?
Može li se brže plivati u vodi ili u sirupu?
Koliko se puta u danu kazaljke sata preklapaju?
Muškarac je dogurao svoj automobil do hotela i izgubio cijelo svoje bogatstvo. Što se dogodilo?
Ako imas najlona odrežeš, prekriješ cijelu nogu vise puta tj. obmotaš i dobro svežeš špagom ili užetom iznad i ispod langete, tako sam ja radio i nije mi curilo doleQUARESMA 18<<< je napisao/la:kako se okupati sa langetom na nogi? imate li neku svoju tehniku
Nemoj se ni kupat.QUARESMA 18<<< je napisao/la:kako se okupati sa langetom na nogi? imate li neku svoju tehniku
Javiš se toj osobi i upitaš koji joj je mail.IlPrincipe je napisao/la:Zna li mi neko objasniti. Kako da saznam nečiji e-mail. Imam fb profil te osobe ali ne znam njen e-mail a treba mi.
Otisao sam ne profil te osobe pa na ono "informacije" ali nije ta osoba ostavila e-mail ... ako neko zna bio bih zahvalan da mi objasni
Tako je!Donnie Darko je napisao/la:Nemoj se ni kupat.QUARESMA 18<<< je napisao/la:kako se okupati sa langetom na nogi? imate li neku svoju tehniku
Samo uzmes onu providnu najlonsku foliju koja je sama po sebi lepljiva kada se stavi na nesta suvo i voda je nece uspeti skinuti.QUARESMA 18<<< je napisao/la:kako se okupati sa langetom na nogi? imate li neku svoju tehniku
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Bing [Bot] i 43 gosta.