Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 27 sep 2012, 11:53

Ozren je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Liverpool ima čak bolji ugovor sa West Hamom za Carrola. Oni plaćaju njegovu punu platu, već su iskeširali 1,5 miliona funti za posudbu i ako ostanu u ligi imaju ga pravo kupiti za 17 miliona funti. Naravno, dogovor između klubova je gotov, ostaje samo Carrol da odluči. Mislim da je i on sam svjestan da nema budućnosti u Liverpoolu.
Helem, Sahin ispade nama će doći džaba tj. pare od Carrola idu za Sahina. Jedan transfer manje naredne sezone.
Osim toga, ugovori na kraju sezone ističu Jamie Carragheru, Doniju i Dany Wilsonu. Iz kluba su jasno rekli da nemaju namjere sa njima produžavati ugovore. Joe Cole ima ugovor do 2014-te, ali će njemu vjerovatno uručiti papire na kraju sezone. Pretpostavljam da će na ljeto, uz Sahina, doći 3 kvalitetna igrača da nam popune te praznine. Vlasnici ne daju puno para, 30 do 40 miliona funti godišnje.
Liverpool je vec iskesirao 5 miliona funti za jednogodisnju posudbu!
2m fee + 3m plata.

" onclick="window.open(this.href);return false;
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 27 sep 2012, 13:48

Ja sam stvarno budala,ali sinoć sam čak u jednom trenutku u sudijskoj nadoknadi poželio da WBA daa gol samo da gledam još 30 minuta Susa,Sahina i Assaidija.Koji je ono bio merak gledati. :D

Prvo poluvrijeme sam tek malo gledao,a drugo čitavo pa ću dati neki svoj komentar.

Nisam vidio grešku Jonesa,ali nije baš da mi on ulijeva povjerenje iako je dobro obavio sve osim te greške.Nekako nisam siguran u njega,protiv Evertona u FA cupu sam se sve bojao da neće kakvu grešku napraviti.Ovi golmani mogu ovo izgurati ovu sezonu,ali mislim da sljedeću već trebamo novog golmana,mada se nikad ne zna,možda je Gulasci naša budućnost. :mrgreen: A možda i Jones,možda se i Reina popravi,sve će to biti jasno u januaru,a pogotovo na ljeto...
Wisdom je odličan igrač,dosta me podsjetio na Arbelou svojim načinom igranja.Dosta je staložen i siguran momak.Coates je pravo pojačanje,to se vidjelo i protiv Citya a ova utakmica i utakmica protiv YB su dokazale da on može zamijeniti Škrtela i Aggera bilo kada i da je uvijek spreman za priliku.Robinsona nisam nešto upratio sinoć,pa neću komentarisati,Carra već odavno nije ono što je bio.Sada sam pročitao i da mu ugovor ističe na kraju ove sezone,tad će on imati 35.5 godina i vrijeme je da se povuče vjerovatno...Naša velika legenda,koja je nažalost oslabila zadnje dvije sezone,godine ga stigle,će se vjerovatno povući,ali vjerujem da bi mogao dobiti neku funkciju u klubu,zaslužio je.Mislim da je ovo petnaesta sezona od njegovog debija...
Sahin je sinoć pokazao svoju dobru stranu i ako ovako bude igrao,lijepo nam se piše.Kupio je te lopte od odbrane,slao ih ka naprijed,sjajni pasovi,kako je samo ono bilo lijepo za gledati.Nuri je zaslužio ta dva gola i dat će ih još,nadam se da će ovako igrati i u ostalim utakmicama a ne onako kao protiv Arsenala.Henderson me nije nešto impresionirao,ali nije bio ni loš...Downing nema ništa više u svojoj igri,ono što je imao dok je igrao za Aston Villu.Njega se riješiti na ljeto ili čak i u januaru.
Imao sam osjećaj da je ovo Assaidiova utakmica i tako je i bilo.Igrao je prije ove jednu utakmicu,nisam siguran koju i tu nije baš impresionirao (valjda YB je u pitanju) ali zato je sada pokazao da smo se sa pravom radovali njegovom dolasku za tako male pare i da bi on mogao biti veliko pojačanje.Jedna utakmica ne mora ništa da znači,ali ovo sinoć je bilo impresivno.Je*ote,Downinga za 20 miliona,Assaidija za 3 :|
Yesil nije bio toliko loš uopšte,samo što se fura na Suareza izgleda.Kada dobije loptu,nikako je ne misli dati nego samo gleda kako preći igrača ispred sebe,a mlad momak pa malo i treme bilo.Od tog pokušaja driblinga sinoć gotovo u svim situacijama nije bilo ništa,ali da posjeduje potencijal,definitivno ga Nijemac posjeduje,samo polako.
Suso je povukao loptu ka naprijed čim je ušao i tad smo dali gol.I onaj momak je veliki talenat i velika želja mi je da protiv Norwicha zaigraju Suso i Sterling te Wisdom.
Wilsonu eto također ističe ugovor,on ako ga nisam zamijenio sa nekim,je došao iz Glasgowa za male pare kao neki potencijal ali nažalost ništa od toga na kraju...Coadya još nisam gledao.Jerome Sinclair sa 16 godina i 6 dana zaista nije bio loš,imao je jedan neuspješan pokušaj driblinga,ali nije bilo teško primijetiti da razmišlja dok igra i to je ključno,kako je samo čekao da izbjegne ofsajd zamku i uspio je izbjeći,ali neko od naših mu je dao prejaku loptu.

U subotu bi volio vidjeti : Reina,Johnson,Agger (Coates),Škrtel,Wisdom,Sahin,Allen,Gerrard,Assaidi (Suso),Suarez i Sterling.
Tako će nekako vjerovatno biti jer MORAJU igrati Suso ili Assaidi (povrijeđen Borini) te Robinson ili Wisdom (povrijeđen Kelly).

You'll never walk alone
You'll never walk alone.

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 27 sep 2012, 13:49

slika
Ruka od Ollsona :?: :?:
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 27 sep 2012, 13:57

Jako mi je drago što ste pobijedili, nadam se da će sad početi "prava" igra kakvu zamišlja Rodgers. ;)
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 27 sep 2012, 14:28

Liverpool sada ima jako dobru navalu,Sterling,Assaidi,Suarez,Borini,Pacheco na Downinga ne racunam :lol: ,nadam se da bi sljedeci susret mogli poceti Sterling i Assaidi po krilima i Suarez u spicu mada Suarez je jako cudan igrac nit je na krilu nit u spicu i zato nam treba Borini al onda opet gubimo na snazi po krilima :roll: .

Iza njih Allen,Gerrard,Sahin a u odbrani Coates,Skrtel,Johnson i Robinson (ili Downing) mozda se i Wisdom moze ubaciti u kombinacije :? .,Enrique je jako los,kad je tek dosao u Liverpool bio je dobar i def i off,kasnije samo def a sada je izgubljen na terenu i svakoj utakmicu,pravi pocetnicke greske,nadam se da nece poceti slj utakmicu.

Suso je igrac koji definitvno ima "magiju" i moze donijeti nesto novo kad udje u igru i od njega ocekujem puno u nastavku karijere,vise nego od Sterlinga.

Kakav samo mlad i perspektivan tim ,dok se jos neke rupice popune dominacija je neminovnost :lol: :mrgreen: :mrgreen: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 27 sep 2012, 15:42

Ma cim su muslici na terenu, nema problema. 8-)
Vrlo fina predstava... Drago mi je da Yesil ima muda da pokusava. Definitivno pogurati neke mladice, barem na klupu. Ako "zvijezde" nisu spremne da se priviknu na Rodgersov stil, ima ko je itekako spreman.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 27 sep 2012, 15:58

King Kenny je napisao/la:Liverpool sada ima jako dobru navalu,Sterling,Assaidi,Suarez,Borini,Pacheco na Downinga ne racunam :lol: ,nadam se da bi sljedeci susret mogli poceti Sterling i Assaidi po krilima i Suarez u spicu mada Suarez je jako cudan igrac nit je na krilu nit u spicu i zato nam treba Borini al onda opet gubimo na snazi po krilima :roll: .

Iza njih Allen,Gerrard,Sahin a u odbrani Coates,Skrtel,Johnson i Robinson (ili Downing) mozda se i Wisdom moze ubaciti u kombinacije :? .,Enrique je jako los,kad je tek dosao u Liverpool bio je dobar i def i off,kasnije samo def a sada je izgubljen na terenu i svakoj utakmicu,pravi pocetnicke greske,nadam se da nece poceti slj utakmicu.

Suso je igrac koji definitvno ima "magiju" i moze donijeti nesto novo kad udje u igru i od njega ocekujem puno u nastavku karijere,vise nego od Sterlinga.

Kakav samo mlad i perspektivan tim ,dok se jos neke rupice popune dominacija je neminovnost :lol: :mrgreen: :mrgreen: .

Ta ista jako dobra navala je jedna od najneefikasniji u ligi ..budi malo realan daleko je to od nekadašnje ;)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 sep 2012, 16:01

Realizacija nam je 0, Gerrard postigao tek drugi gol iz igre ove sezone.
Samo se nadam da će se i to ubrzo popraviti.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 27 sep 2012, 16:03

Brendon Rodgers: "Agger će biti spreman za Norwich, dok su šanse za Borinija 50 % 50 %. Kelly je imao operaciju danas i želim mu brz oporavak."
Znači sve je ok, bez Kellyija se može. A svakako bih volio da Borini malo odmori i da Raheem, Assaidi i Suarez budu u napadu protiv Norwicha.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 sep 2012, 16:11

Ma Agger se lafo povrijedio, da mu niko ne zamjeri onu grešku kod teatralnog pada Valencije. :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 sep 2012, 16:20

John Terry ADMITTED to abusing Ferdinand and receives a ban that is HALF the length Suarez got for "probably" abusing Evra. FA, WTF!?

http://www.thefa.com/TheFA/Disciplinary ... -september" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo nešto za upišati se od smijeha. :lol:

Siguran sam, da je Ferguson umiješao prste, Terry bi dobio najmanje 10 utakmica.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 27 sep 2012, 16:23

OTNYS_YNWA je napisao/la:John Terry ADMITTED to abusing Ferdinand and receives a ban that is HALF the length Suarez got for "probably" abusing Evra. FA, WTF!?

http://www.thefa.com/TheFA/Disciplinary ... -september" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo nešto za upišati se od smijeha. :lol:

Siguran sam, da je Ferguson umiješao prste, Terry bi dobio najmanje 10 utakmica.
:lol: :lol: :lol: :lol: kompleskasi :)
Ti ne shvatas da je englez kaznjen, i da su 4 utakmice napredak FA sto se tice toga!
Zadnja izmjena: neo, dana/u 27 sep 2012, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 sep 2012, 16:23

Bolje rečeno, realnost. ;)

Rasista je rasista dragi moj @neo, nema tu upoređivanja.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 27 sep 2012, 16:37

Neo je donekle ovdje upravu, ludo je bilo očekivati da ga kazne kao Suareza. I ovo je me iznenadilo.
Mada je i to pogrešno, brate ako je kriv neka ga osude kao i Luisa, još su imali video dokaz i sve al et.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 27 sep 2012, 16:37

Sve dok David Gill bude sjedio u stolici FA, sam FA će biti naklonjen Unitedu a protiv ostalih klubova. Naravno, posebno se to odnosi na Liverpool.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 sep 2012, 16:38

To ti kažem, rasista je rasista i svaki treba imati bar približnu kaznu :?

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 27 sep 2012, 16:41

Zar nije Suarez tada kažnjen za "rasizam" i još neki prekršaj na nekoj drugoj utakmici? Ne mogu da se sjetim šta i protiv koga tačno, a čini mi se da su u pitanju bili neki "Londončani". I usput, koliko je LS dobio samo za rasizam? Nije svih osam koliko znam.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 27 sep 2012, 16:42

Arnelinho je napisao/la:Zar nije Suarez tada kažnjen za "rasizam" i još neki prekršaj na nekoj drugoj utakmici? Ne mogu da se sjetim šta i protiv koga tačno, a čini mi se da su u pitanju bili neki "Londončani". I usput, koliko je LS dobio samo za rasizam? Nije svih osam koliko znam.
8 za negrito i 40 000 funti a 9-tu utakmicu zabrane za srednji prst navijačima Fuhama.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 27 sep 2012, 16:46

Henderson je napisao/la:Sve dok David Gill bude sjedio u stolici FA, sam FA će biti naklonjen Unitedu a protiv ostalih klubova. Naravno, posebno se to odnosi na Liverpool.
:lol: :lol: Ovde je rijec o igracu Chelsea a ne Uniteda. :lol: :lol: Za sve je kriv Untied, how yes no :)

Samo ne znam zasto se ova tema pokrenu na ovom topicu kada ima tema EL ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 27 sep 2012, 16:49

neo je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Sve dok David Gill bude sjedio u stolici FA, sam FA će biti naklonjen Unitedu a protiv ostalih klubova. Naravno, posebno se to odnosi na Liverpool.
:lol: :lol: Ovde je rijec o igracu Chelsea a ne Uniteda. :lol: :lol: Za sve je kriv Untied, how yes no :)

Samo ne znam zasto se ova tema pokrenu na ovom topicu kada ima tema EL ?
Zato što ti pokušavaš biti:

slika

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: galia95, Google Adsense [Bot], SoloControTutti, Venom i 35 gostiju.