Ja sam stvarno budala,ali sinoć sam čak u jednom trenutku u sudijskoj nadoknadi poželio da WBA daa gol samo da gledam još 30 minuta Susa,Sahina i Assaidija.Koji je ono bio merak gledati.
Prvo poluvrijeme sam tek malo gledao,a drugo čitavo pa ću dati neki svoj komentar.
Nisam vidio grešku Jonesa,ali nije baš da mi on ulijeva povjerenje iako je dobro obavio sve osim te greške.Nekako nisam siguran u njega,protiv Evertona u FA cupu sam se sve bojao da neće kakvu grešku napraviti.Ovi golmani mogu ovo izgurati ovu sezonu,ali mislim da sljedeću već trebamo novog golmana,mada se nikad ne zna,možda je Gulasci naša budućnost.

A možda i Jones,možda se i Reina popravi,sve će to biti jasno u januaru,a pogotovo na ljeto...
Wisdom je odličan igrač,dosta me podsjetio na Arbelou svojim načinom igranja.Dosta je staložen i siguran momak.Coates je pravo pojačanje,to se vidjelo i protiv Citya a ova utakmica i utakmica protiv YB su dokazale da on može zamijeniti Škrtela i Aggera bilo kada i da je uvijek spreman za priliku.Robinsona nisam nešto upratio sinoć,pa neću komentarisati,Carra već odavno nije ono što je bio.Sada sam pročitao i da mu ugovor ističe na kraju ove sezone,tad će on imati 35.5 godina i vrijeme je da se povuče vjerovatno...Naša velika legenda,koja je nažalost oslabila zadnje dvije sezone,godine ga stigle,će se vjerovatno povući,ali vjerujem da bi mogao dobiti neku funkciju u klubu,zaslužio je.Mislim da je ovo petnaesta sezona od njegovog debija...
Sahin je sinoć pokazao svoju dobru stranu i ako ovako bude igrao,lijepo nam se piše.Kupio je te lopte od odbrane,slao ih ka naprijed,sjajni pasovi,kako je samo ono bilo lijepo za gledati.Nuri je zaslužio ta dva gola i dat će ih još,nadam se da će ovako igrati i u ostalim utakmicama a ne onako kao protiv Arsenala.Henderson me nije nešto impresionirao,ali nije bio ni loš...Downing nema ništa više u svojoj igri,ono što je imao dok je igrao za Aston Villu.Njega se riješiti na ljeto ili čak i u januaru.
Imao sam osjećaj da je ovo Assaidiova utakmica i tako je i bilo.Igrao je prije ove jednu utakmicu,nisam siguran koju i tu nije baš impresionirao (valjda YB je u pitanju) ali zato je sada pokazao da smo se sa pravom radovali njegovom dolasku za tako male pare i da bi on mogao biti veliko pojačanje.Jedna utakmica ne mora ništa da znači,ali ovo sinoć je bilo impresivno.Je*ote,Downinga za 20 miliona,Assaidija za 3
Yesil nije bio toliko loš uopšte,samo što se fura na Suareza izgleda.Kada dobije loptu,nikako je ne misli dati nego samo gleda kako preći igrača ispred sebe,a mlad momak pa malo i treme bilo.Od tog pokušaja driblinga sinoć gotovo u svim situacijama nije bilo ništa,ali da posjeduje potencijal,definitivno ga Nijemac posjeduje,samo polako.
Suso je povukao loptu ka naprijed čim je ušao i tad smo dali gol.I onaj momak je veliki talenat i velika želja mi je da protiv Norwicha zaigraju Suso i Sterling te Wisdom.
Wilsonu eto također ističe ugovor,on ako ga nisam zamijenio sa nekim,je došao iz Glasgowa za male pare kao neki potencijal ali nažalost ništa od toga na kraju...Coadya još nisam gledao.Jerome Sinclair sa 16 godina i 6 dana zaista nije bio loš,imao je jedan neuspješan pokušaj driblinga,ali nije bilo teško primijetiti da razmišlja dok igra i to je ključno,kako je samo čekao da izbjegne ofsajd zamku i uspio je izbjeći,ali neko od naših mu je dao prejaku loptu.
U subotu bi volio vidjeti : Reina,Johnson,Agger (Coates),Škrtel,Wisdom,Sahin,Allen,Gerrard,Assaidi (Suso),Suarez i Sterling.
Tako će nekako vjerovatno biti jer
MORAJU igrati Suso ili Assaidi (povrijeđen Borini) te Robinson ili Wisdom (povrijeđen Kelly).
You'll never walk alone
You'll never walk alone.