Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Znam i ja sam se zezao 

cura k'o cura 

Nije baš. Rijetke su one koje znaju o sportu nešto i to je baš cool. Pomalo o svemu znati nešto.
ma kakva lejla,nisam vidio ruznije djevojke u zivotu

ado sa zivotom se ne igraj...jocker123 je napisao/la:ma kakva lejla,nisam vidio ruznije djevojke u zivotu![]()
![]()

hah.. @MT87TM, a kakav je to sok bio, molim te...

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
sad ti lafo opasna...lejla je napisao/la:ado sa zivotom se ne igraj...jocker123 je napisao/la:ma kakva lejla,nisam vidio ruznije djevojke u zivotu![]()
![]()
![]()
![]()
hah.. @MT87TM, a kakav je to sok bio, molim te...![]()

zna li neko mogu li promjeniti nick

ti se to lafo naljutio, bgt??jocker123 je napisao/la: sad ti lafo opasna...![]()
![]()
...
zna li neko mogu li promjeniti nick![]()
![]()
![]()

cuj opasna, zar si zaboravio na moju TKD proslost...

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
amm mahaluso jedna nisam uopste tako rekla,,, kazem da je sjeo i rekao 'ti si ta lejla',,, to za superstar sam rekla jer me lik prepoznao sa slike, kontas??Pinki tm`87 je napisao/la:MT87TM je napisao/la:E ljudi skim sam danas bio necete vjerovati bio sam sa Lejlom cura je prelijepa majke mi moje i cak sam je zaprosio i cekam njen odgovor ako ne vjerujete obratite se Lejli.
Pricala mi je Lejla,,kaze doso sjeo pored mene u autobusu kaze isto ko da sam neki super star,,,hahah

poslije je bilo sve ok, pricali ko svak normalan,,,
Didier Drogba
Didier Drogba
shto ba da se ljutim..ccc..ja njeee..lejla je napisao/la:ti se to lafo naljutio, bgt??jocker123 je napisao/la: sad ti lafo opasna...![]()
![]()
...
zna li neko mogu li promjeniti nick![]()
![]()
![]()
![]()
cuj opasna, zar si zaboravio na moju TKD proslost...![]()
ne valja ti to ni sekunde hehelejla je napisao/la:amm mahaluso jedna nisam uopste tako rekla,,, kazem da je sjeo i rekao 'ti si ta lejla',,, to za superstar sam rekla jer me lik prepoznao sa slike, kontas??Pinki tm`87 je napisao/la:MT87TM je napisao/la:E ljudi skim sam danas bio necete vjerovati bio sam sa Lejlom cura je prelijepa majke mi moje i cak sam je zaprosio i cekam njen odgovor ako ne vjerujete obratite se Lejli.
Pricala mi je Lejla,,kaze doso sjeo pored mene u autobusu kaze isto ko da sam neki super star,,,hahah![]()
![]()
poslije je bilo sve ok, pricali ko svak normalan,,,
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
Nemojte tako , Lejla je fina cura.
Nego , trenira li iko neki borilački sport.

- majestic24
- Kontakt:
Trenirao sam ja Tea-kwon do,al izgubio sam zelju za tim. Radim,pa nisam mogao stizati na treninge i tak. Pa ljudi moji jeste li se vi meni naspavali,jel se slavilo kod vas pobijeda Bosne???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
znas da sam trenirala isto ko i ti...Rz88 je napisao/la:Nemojte tako , Lejla je fina cura.![]()

Didier Drogba
Didier Drogba
Ja sam trenirao fudbal 5 god igrao sam za kadete Stockholma 1 god ali sam onda **** povrijedio koljeno, pauzirao 6 mjeseci, kad sam se vratio nisam bio uopste u formi i prestao sam trenirat fudbal.
Still learning...
pa pita li te ko jesi li trenirao fudbal???Pitanje je trenirali ko borilački sport...I ja sam kosarku 4 godinedomineysn je napisao/la:Ja sam trenirao fudbal 5 god igrao sam za kadete Stockholma 1 god ali sam onda **** povrijedio koljeno, pauzirao 6 mjeseci, kad sam se vratio nisam bio uopste u formi i prestao sam trenirat fudbal.

jocker123 je napisao/la:pa pita li te ko jesi li trenirao fudbal???Pitanje je trenirali ko borilački sport...I ja sam kosarku 4 godinedomineysn je napisao/la:Ja sam trenirao fudbal 5 god igrao sam za kadete Stockholma 1 god ali sam onda **** povrijedio koljeno, pauzirao 6 mjeseci, kad sam se vratio nisam bio uopste u formi i prestao sam trenirat fudbal.![]()
Ja sam 7 godina.

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- adnan_nanda
- Kontakt:
SKANDALOZNO: Federacija BiH prodaje dva kantona

Na sjednici Federalne vlade koja je trajala do kasno u noć, odlučeno je da se raspiše tender za prodaju dva kantona u FBiH.
Ovim potezom bi se riješila dva goruća problema, sprječavanje izbijanja socijalnih nemira u zemlji te očuvanje plata federalnih parlamentaraca, ministara i njihovih savjetnika.
„Najvažnije nam je da održimo socijalna davanja na istom nivou. Smanjenje naknada demobilisanim borcima za njih znači mnogo. Deset posto predstavlja razliku između toga da li će porodice te populacije jesti svaki drugi ili svaki treći dan. Zato je jako bitno da socijalna davanja održimo na istom nivou i spriječimo izbijanje socijalnih nemira koji bi mogli narušiti stabilnost FBiH“, kazao je u telefonskom razgovoru premijer FBIH Mustafa Mujezinović.
Što se tiče održavanja plata parlamentarcima i ministrima, Mujezinović je obasnio kako većina njih ima kredite za stanove, vikendice i auta, te bi smanjenje njihovih plata predstavljalo ozbiljno ugrožavanje životnog standarda njihovih porodica.
Iako još uvijek nije odlučeno koji kantoni će se naći u ponudi, iz nezvaničnih izvora dobili smo informaciju da će to biti Bosansko-podrinjski i Livanjski kanton.
----------------
Dnevna doza dezinformacija !

Na sjednici Federalne vlade koja je trajala do kasno u noć, odlučeno je da se raspiše tender za prodaju dva kantona u FBiH.
Ovim potezom bi se riješila dva goruća problema, sprječavanje izbijanja socijalnih nemira u zemlji te očuvanje plata federalnih parlamentaraca, ministara i njihovih savjetnika.
„Najvažnije nam je da održimo socijalna davanja na istom nivou. Smanjenje naknada demobilisanim borcima za njih znači mnogo. Deset posto predstavlja razliku između toga da li će porodice te populacije jesti svaki drugi ili svaki treći dan. Zato je jako bitno da socijalna davanja održimo na istom nivou i spriječimo izbijanje socijalnih nemira koji bi mogli narušiti stabilnost FBiH“, kazao je u telefonskom razgovoru premijer FBIH Mustafa Mujezinović.
Što se tiče održavanja plata parlamentarcima i ministrima, Mujezinović je obasnio kako većina njih ima kredite za stanove, vikendice i auta, te bi smanjenje njihovih plata predstavljalo ozbiljno ugrožavanje životnog standarda njihovih porodica.
Iako još uvijek nije odlučeno koji kantoni će se naći u ponudi, iz nezvaničnih izvora dobili smo informaciju da će to biti Bosansko-podrinjski i Livanjski kanton.
----------------
Dnevna doza dezinformacija !

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
jesi trenirala dook nisi htejela prebiti trenera i lejla je fina cura nema logike hehehhelejla je napisao/la:znas da sam trenirala isto ko i ti...Rz88 je napisao/la:Nemojte tako , Lejla je fina cura.![]()

Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
opet on mene zeza...MT87TM je napisao/la:jesi trenirala dook nisi htejela prebiti trenera i lejla je fina cura nema logike hehehhelejla je napisao/la:znas da sam trenirala isto ko i ti...Rz88 je napisao/la:Nemojte tako , Lejla je fina cura.![]()
Nego , trenira li iko neki borilački sport.![]()
![]()
![]()

Didier Drogba
Didier Drogba
Sta kazes Lejla???
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
Trenutno korisnika/ca: Devedesetka, Google [Bot] i 44 gosta.