Pa nije prolazilo,proslo jednom i to je to.Moram se zalit kad je stalo,nece pa necesamo_lijevo je napisao/la:
Emire,pa sta uradi sa onih dobitaka prije mozda sedmicu kada si uplacivao po 50-kicu?
Pravo se zalis ovih dana.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Pa nije prolazilo,proslo jednom i to je to.Moram se zalit kad je stalo,nece pa necesamo_lijevo je napisao/la:
Emire,pa sta uradi sa onih dobitaka prije mozda sedmicu kada si uplacivao po 50-kicu?
Pravo se zalis ovih dana.
uzima sampa 1:2don_burza je napisao/la:Cekam gol Roma - Sampdoria igro sam 3+
navlacite
Prekinuo sudija ut.deno_TM87 je napisao/la:šta je sa Ajaxomnapuštena utakmica a imam ih 2
.
i mene ba hebem im sve sovjetsko cigani jedniEvolution87 je napisao/la:jaoo pokopat' ce me Donetsk
ma gotovo je 59:51 2 minute do kraja. yebem im plemeemir18 je napisao/la:i mene ba hebem im sve sovjetsko cigani jedniEvolution87 je napisao/la:jaoo pokopat' ce me Donetsk
eto gahare_king je napisao/la:Ajmo Tottenham jos jedan gol
osijedio sam za 57 markica hahadeno_TM87 je napisao/la:eto gahare_king je napisao/la:Ajmo Tottenham jos jedan gol.
mene na jednom Stuttgart oborio za 37 KM, a na drugom čekam još Ajax za 16 KMhare_king je napisao/la:osijedio sam za 57 markica hahadeno_TM87 je napisao/la:eto gahare_king je napisao/la:Ajmo Tottenham jos jedan gol.
deno_TM87 je napisao/la:i mene oboriše, ali sreća, još jedan listić mi je u igriza sada prošao Wba daje gol 1.25, Hannover pik 1 1.70 ( mislio sam igrati čistog keca 2.35
) Real Madrid 1, Maribor 2, Aarau 2, čekam još Slask 1 2:0 70 minut, Inter X2 51 minut 0:1 i Ajax 2 52 minut 0:3
uplata samo 0.50
dobitak 16.10 KM.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.