pa da li je moguće da je Strama ćorav ili inat neki silan (bosanski
  pa da li je moguće da je Strama ćorav ili inat neki silan (bosanski  ) tjera. Katastrofa od igre, nijedna šanse. Chievo i igra kakvi smo mi. Što prije nešto uraditi! 8+2 se stvarno ne može igrat', ovo je za plakat'..
) tjera. Katastrofa od igre, nijedna šanse. Chievo i igra kakvi smo mi. Što prije nešto uraditi! 8+2 se stvarno ne može igrat', ovo je za plakat'..Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
 pa da li je moguće da je Strama ćorav ili inat neki silan (bosanski
  pa da li je moguće da je Strama ćorav ili inat neki silan (bosanski  ) tjera. Katastrofa od igre, nijedna šanse. Chievo i igra kakvi smo mi. Što prije nešto uraditi! 8+2 se stvarno ne može igrat', ovo je za plakat'..
) tjera. Katastrofa od igre, nijedna šanse. Chievo i igra kakvi smo mi. Što prije nešto uraditi! 8+2 se stvarno ne može igrat', ovo je za plakat'..Cisti off...Andrej je napisao/la:Ofsajd?

MA gdje ti vidis ovdje vezne igraceRahman je napisao/la:Cisti off...Andrej je napisao/la:Ofsajd?
Ali ovaj Strom bolje da izgube, dobije nogu pa niko ne moze gore..
Ovo je sramota, jos vode sta ce Milito i Kasano sami da urade, ajd da ova vezni nesto imaju loptu u nogama 0.

ja na terenu vidim golmana, 7 odbrambeni igraca , dvojicu koji znaju samo trcati i boriti se, i dva napadaca!
 ja na terenu vidim golmana, 7 odbrambeni igraca , dvojicu koji znaju samo trcati i boriti se, i dva napadaca!

upravu sivrebac86 je napisao/la:MA gdje ti vidis ovdje vezne igraceRahman je napisao/la:Cisti off...Andrej je napisao/la:Ofsajd?
Ali ovaj Strom bolje da izgube, dobije nogu pa niko ne moze gore..
Ovo je sramota, jos vode sta ce Milito i Kasano sami da urade, ajd da ova vezni nesto imaju loptu u nogama 0.

ali evo 0-2 puuuuu
  ali evo 0-2 puuuuu  

vrebac86 je napisao/la:kad vidim onu dvojicu kako se dogovaraju imam osjecaj da ce struju izumiti

pa da budemo preofanzivni, i ovako smo na graniciarminz je napisao/la:ajd makar su tri boda..kakva su takva su
daj nam sad obija malo

da nije zalosno, bilo bi smijesnovrebac86 je napisao/la:pa da budemo preofanzivni, i ovako smo na graniciarminz je napisao/la:ajd makar su tri boda..kakva su takva su
daj nam sad obija malo

vrebac86 je napisao/la:kad vidim onu dvojicu kako se dogovaraju imam osjecaj da ce struju izumiti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.