Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Ma nema ništa od toga.
Sve će biti isto kao sinoć, samo što će starteri biti Marchisio i Vučinić, a na klupu će Giacch i Giovinco.
O mogućoj promjeni formacije treba razmišljati tek nakon reprezentativne pauze.
Sve će biti isto kao sinoć, samo što će starteri biti Marchisio i Vučinić, a na klupu će Giacch i Giovinco.
O mogućoj promjeni formacije treba razmišljati tek nakon reprezentativne pauze.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Ja mislim da će ponovo biti rotacija, sredina će biti M-V-P, dok na bočnim pozicijama možemo očekivati promjene, lako bi Lichtsteiner i Asamoah mogli utakmicu započeti sa klupe. Naravno povratak Vučinića u prvi tim se očekuje, e sad zavisi koji će na klupu Quagliarella ili Gio.
Možda bude promjena i na stoperu, jer Bonucci je sinoć osjetio bolove prije početka, zato sam pisao zašto se Marrone zagrijava, a on se zagrijavao u slučaju da Bonni
ne bude mogao igrati. Isto tako zamjena Barzagli za Lucia nije isključena.
Treba uzeti u obzir da poslije srijede dolazi utakmica u utorak, tako da će biti kao i u ovim zadnjim utakmicama, Conte je to
.
Možda bude promjena i na stoperu, jer Bonucci je sinoć osjetio bolove prije početka, zato sam pisao zašto se Marrone zagrijava, a on se zagrijavao u slučaju da Bonni

Treba uzeti u obzir da poslije srijede dolazi utakmica u utorak, tako da će biti kao i u ovim zadnjim utakmicama, Conte je to

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ova Roma je fakat katastrofa, pogotovo u odbrani, još ako im se De Rossi i Osvaldo ne oporave, onda stvarno ne znam šta ih očekuje na J Stadiumu u subotu.
Koji god mi sastav da izvedemo sumnjam da nam mogu zaprijetiti na našem stadionu.
Koji god mi sastav da izvedemo sumnjam da nam mogu zaprijetiti na našem stadionu.
Željezničar ale!
Oprez mora postojati, al sto kazes tesko da mogu parirati Juventusu, pogotov na J. Areni. Samo neka ne bude nesretan dan kada je u pitanju realizacija. Sansi ce biti dovoljno, a na napadacima je da se uozbilje i rijese utakmicu:D
The Old Lady is back on TOP...
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Odbrana im šuplja ko Ukrajinke. Prošle sezone smo ih pobjedili već nakon 10 minuta.
Nešto slično očekujem i u subotu, što prije osigurati pobjedu i mirno privesti kraju utakmicu kako bi za Shakhtara bili šta spremniji.
Nisu oni svjesni kakav ih pakao očekuje.
Nešto slično očekujem i u subotu, što prije osigurati pobjedu i mirno privesti kraju utakmicu kako bi za Shakhtara bili šta spremniji.
Nisu oni svjesni kakav ih pakao očekuje.
Željezničar ale!
Ušao je večeras u drugom dijelu, ali ova utakmice večeras nije mjerilo, znamo svi kako će on biti napaljeni + Zeman, drugo je derbi, a i mi ćemo igrati otvorenije nego Sampa. Sigurno da smo kvalitetnija ekipa, ali oprez treba da postoji, jer nisu ni oni naivni, iako tako izgledajuGaziHusrevbeg je napisao/la:Ova Roma je fakat katastrofa, pogotovo u odbrani, još ako im se De Rossi i Osvaldo ne oporave, onda stvarno ne znam šta ih očekuje na J Stadiumu u subotu.

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Treba oprezno i ozbiljno uci u mec, Roma je ozbiljna ekipa koja zna da igra ali ako bude nase vece nece se oni mnogo pitati...
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Baš zbog toga što je derbi i što dolazi Zeman konačno u Torinu govorim da nisu svjesni šta ih čeka. Dosta je on pljuvao po Juventusu, a i Conte mu je dao do znanja gdje će dobiti odgovor na njegove nebuloze.
Bit će igrači spremni na sve, ono sinoć je bila samo taktička varka.
Roma nema igrače koji mogu držati sredinu terena kao što je sinoć imala Fiorentina, a i samopuzdanje im nije baš nešto na visokom nivou nakon novog razočarenja večeras.
Bit će igrači spremni na sve, ono sinoć je bila samo taktička varka.

Roma nema igrače koji mogu držati sredinu terena kao što je sinoć imala Fiorentina, a i samopuzdanje im nije baš nešto na visokom nivou nakon novog razočarenja večeras.
Željezničar ale!
to je to...Trezegol je napisao/la:Treba oprezno i ozbiljno uci u mec, Roma je ozbiljna ekipa koja zna da igra ali ako bude nase vece nece se oni mnogo pitati...
Ocekujem rastrcan, nabrijan, agresivan Juve. Ima da "prsti" na sve strane

O navijacim da ne govorim...bojim se da ne sruse stadion, jos kad se Zemanovo ime procita

Ma napadnite preko desne strane gdje ce biti Tadei ili Piris i rijesen problem,odmah sansa za gol ili gol,samo sto cemo vam zabiti jedan 100% jer cete se otvoriti sad je pitanje koliko cete nam zabiti
i hocemo li uopste izdrzati

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Zvučim previše prepotentno i samouvjereno, ali fakat ne vidim način na koji Roma može parirati ovom Juventusu.
Niste ništa bolji nego prošle sezone, a znate kako ste prošli u Torinu oba puta.
Neki od vas se oslanjaju na sinoćnju lošu partiju Juventusa, a nisu svjesni da se utakmica igra u Torinu, a ne u Rimu. Nije isto kad je 35 hiljada ljuda uz tebe ili protiv tebe.
Niste ništa bolji nego prošle sezone, a znate kako ste prošli u Torinu oba puta.
Neki od vas se oslanjaju na sinoćnju lošu partiju Juventusa, a nisu svjesni da se utakmica igra u Torinu, a ne u Rimu. Nije isto kad je 35 hiljada ljuda uz tebe ili protiv tebe.
Željezničar ale!
Roma se uvijekmnapali protiv Juvea ali zadnjih godina smo uvijek dobr oigrali protiv njih i odnosili bodove. Nadamo se da će tako biti iu subotu navečer.
Buffon
Barzagli Bonucci Chiellini
Caceres Vidal Pirlo Marchisio Asamoah
Vučinić Quagliarela
ja bih ovako... ima tu još mjesta za rokade npr Isla mjesto Caceresa, Lichta bih odmorio za Ligu prvaka a možda i Asamoaha na njegovo mjesto metnut' De Ashtona... razmišljaso sam i Barza da se odmori da bude spreman protiv Shakhtara pa tu rokadu napraviti Caceres na stopera a Isla na bok...
Buffon
Barzagli Bonucci Chiellini
Caceres Vidal Pirlo Marchisio Asamoah
Vučinić Quagliarela
ja bih ovako... ima tu još mjesta za rokade npr Isla mjesto Caceresa, Lichta bih odmorio za Ligu prvaka a možda i Asamoaha na njegovo mjesto metnut' De Ashtona... razmišljaso sam i Barza da se odmori da bude spreman protiv Shakhtara pa tu rokadu napraviti Caceres na stopera a Isla na bok...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Nisam siguran da će Pirlo igrati. Jutros se uglavnom piše o tome, sustigao je umor jer već godinu dana igra bez odmora, jučer je trenirao odvojeno, a isto će raditi danas i sutra.
Bolje da igra Pogba u subotu, a da Pirlo bude spreman za Shakhtar.
Bolje da igra Pogba u subotu, a da Pirlo bude spreman za Shakhtar.
Željezničar ale!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Roma se mora dobiti jel igro PIrlo ili ne nebitno, al moramo usutiti ovog zemana. Sto se tice Pirla, mozda se zasitijo? Ipak je osvojo sve i sad je osvojio ligu s Juventusom. Mozda proradi kad se plasiramo abd dalje u LS ...
Napoli ce bit opasan, igraju s drugom postavom u evropi a prva postava u ligi, dok mi suprotno..
Napoli ce bit opasan, igraju s drugom postavom u evropi a prva postava u ligi, dok mi suprotno..
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Samo da mi prođemo grupnu fazu Lige šampiona, onda se do kraja februara igra jedna utakmica sedmično, tad ćemo mi napraviti odlučujuću prednost.
U međuvremenu je najbitnije biti tu u vrhu i nedozvoliti da nam niko ne pobjegne.
U međuvremenu je najbitnije biti tu u vrhu i nedozvoliti da nam niko ne pobjegne.
Željezničar ale!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Bas to, i dosada smo odradili dobar poso. Samo da nastavimo ovako i prvi final je vec protiv Rome. Shaktar ce biti tvrd ko orah al igramo kuci i to se MORA dobiti...
Sad imamo jedan dan vise za odmor nego Roma.... Treba se cuvati Lamela jer taj stimulira dok osjeti kontakt a da nepricam za Totti...
Mogo bi napad biti Vucinic-Bendtner.... bilo bi intresantno.. al je rizik , ipak je tu Qua kojij e u formi..
Sad imamo jedan dan vise za odmor nego Roma.... Treba se cuvati Lamela jer taj stimulira dok osjeti kontakt a da nepricam za Totti...
Mogo bi napad biti Vucinic-Bendtner.... bilo bi intresantno.. al je rizik , ipak je tu Qua kojij e u formi..
Bolje je sto Pirlo ne igra. izgleda kao da je malo izgorio. Ne pravi vise tu prevagu na terenu u dosadasnjim tekmama kao prosle sezone, bolje gaje ostaviti da bude spemam za CHL. Pogba je dosta dobro popunio njegovo mjesto. Tesko da ce Pirlo moci pokazati onu fantasticnu formu iz prosle sezone, koju je krunisao sa sjajnim igrama na EP.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pogba dobro obavlja defanzivne zadatke, za svojih 19 godina jak je ko stijena. Mišljenja sam da se Roma može dobiti i bez Pirla na terenu. Tu će biti Vidal, Marchisio i Vučinić koji također znaju razigravati saigrače, pa njih trojica sigurno mogu nadomjestiti Andrein izostanak.
Vučinić će biti starter, a još uvijek se ne zna ko će s njim igrati u napadu. Ne možemo mi bez Vučinića, a i on će biti posebno nadahnut, jer sumnjam da ga može bilo ko čuvati iz Romine odbrane.
Konačno jedna ekipa koja u Torinu neće igrati bunker. Zato vjerujem da će nam biti lakše.
Romini bekovi su kritična tačka i treba napasti po strani, Isla bi trebao igrati od početka.
Vučinić će biti starter, a još uvijek se ne zna ko će s njim igrati u napadu. Ne možemo mi bez Vučinića, a i on će biti posebno nadahnut, jer sumnjam da ga može bilo ko čuvati iz Romine odbrane.
Konačno jedna ekipa koja u Torinu neće igrati bunker. Zato vjerujem da će nam biti lakše.

Romini bekovi su kritična tačka i treba napasti po strani, Isla bi trebao igrati od početka.
Željezničar ale!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Nasa legenda Ferrara je sinoc odradio svoj poso, sad je nasa tura i jedva cekam ovu tekmu. Mogu zamisliti kako ce i Conte nabrijati, a nema sanse da ce odigrati kao zadnju tekmu s violom..
Ova utkmica je vrijedna 6 poena, ako id obijemo onda se Roma moze "Odpisati" kao moguci kandidat za osvajanje ligu
Ova utkmica je vrijedna 6 poena, ako id obijemo onda se Roma moze "Odpisati" kao moguci kandidat za osvajanje ligu
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Mora Ferara odraditi svoj posao i u nedjelju, ne smije izgubiti od Napolija.
[youtube][/youtube]
Lichtsteiner legenda.

[youtube][/youtube]
Lichtsteiner legenda.

Željezničar ale!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.