amarosim je napisao/la:Aliaga me izheba jucer,pa ne mogu vjerovat vodili 12 na pol.i to jos skoro kompletni bili(Shumpert falio) i na kraju zijanuše.....
Evo za danas po meni par prolaznost 90posto:
Euroleague kvalif.Donetsk-Le Mans 1 1,50(ja cu cak probat h1 5,5)
Le Mans ove sezone dosta oslabljen,otisli Rochestie,Somerville i Acker,umjesto njih doveli su Cuthberta iz Spartaka PR,Longa iz Sialiuaija i El Amina iz Cibone,ostali su snazni centar Batista,Koffi,Kahudi.....u pripremnom razdoblju nisu briljirali,mislim da su imali vise poraza nego pobjeda.......
Donetsk ove sezone vrlo jak,otilsi su im Avdalovic,Kravtsov i Lee,novajlije su Perkins(ako bude pravi,sto je pokazao da moze u Maccabiju i Cantuu pred kraj prosle sezone,bit ce strasno pojacanje),Songaila(solidan Olimpijski turnir),Fischer iz Bilbaa i Kaloyan ivanov koji je imao ekstra sezonu u Alicanteu..s klupe ih predvodi Vlada Jovanovic,od proslogodisnje ekipe tu su Radonovic,Curry,Gliebov,Stojanovski i Pustuzvonov.....mislim da su u ovom trenutku puno kvalitetniji od Le Mansa,pobjeda ne bi trebala doci u pitanje iako se igra na neutralnom terenu(u Italiji) a ja cu cak i probat h1......sretno.........
55-61
E mater vam hebem svi iz Donjecka redom,pa ovo je smijesno,prvih 5min druge cet.zabili 1 poen,u zadnjoj cet.samo 8,zabiti 55 poena Le Mansu ej i to u utakmici za koju si se spremao mjesec dana,Ivanov i Fischer za 20min svaki po dva koša,ti likovi imaju vise od pola milijuna eura godisnje...........povede Donjeck 4 raz mozda 3 min do kraja trece,ja kontam to je to i Le Mans za 30 sek.napravi seriju 5-0...a idite u ku***............