FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

sanjingr
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la sanjingr » 25 sep 2012, 16:10

INFORMACIJE:

Palacio ce biti spreman za Fiorentinu.
Sutra bi Cassano trebao zapoceti na klupi.
Chivu sutra u prvih 11.
Odbrana sutra:Ranocchia-Chivu-Juan
Sutrasnja formacija: 3-5-2

:)
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 25 sep 2012, 16:14

Tritolone je napisao/la:Stvarno ne znam zasto ne volis Obia, sjecam se da si i prije tako pisa o njemu.

[youtube][/youtube]

Ovakvu partiju niti jedan veznjak trenutno ne moze pruzit, NITI JEDAN!!!! Guarin je u ocajnoj formi a on bi trebao biti taj, Cambia ni nema na terenu , Gargano je propuh a Perreira nije veznjak a igra tamo. Mudy i Obi kad bi usli u prvih 11 preorali bi teren za razliku od ovih. Kao sta rekoh, brzi, jaci sut, fizicki jaci i polivalentan. Lijevog beka odigra bolje od Perreire, u paru sa Poliem na sredini terena je rastura. Jedva cekam da se vrati, barem ce bit netko u momcadi tko moze pretrcat vise od 10km po utakmici. Jos da hoce Mbayea stavit na desnog beka mojoj sreci nebi bilo kraja.
najjace kad iznese chiellinija :lol:

ranieri kreten izbaci njeg i poli-a i izgubismo utakmicu :evil:
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 25 sep 2012, 16:24

Uh ovde se zakuhalo sa svih strana :)
Pregrmili smo vecina 90-te i pocetke navijanja za nas Inter,ogromna ulaganja bez rezultata al nadu iz sezone u sezonu nismo gubili,pregrmili smo i kradje i nepravdu od lopova i konacno smo uspjeli sve da naplatimo 8-)
Kurcit se najlakse kad si na vrhu,ali to je odlika lopovije,godinama se zavuku u misije rupe i onda krecu u pljuvanje i omalovazavanje svega i svacega,ali mi imamo ponos i respect pa bili na vrhu ili srednja zalost,koriste ovo nase tranzicijsko vrijeme i vrijeme kad je MM skonto da je uzaludno ulazit u trku sa ovim milijarderima i preplacivanje igraca,meni je ovaj Inter jos drazi kad se ide u stvaranje ekipe,a rezultate cemo docekat i bit ce jos drazi uspjesi u kojima cemo sigurno uzivat :!:

FORZA INTER !!!
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 25 sep 2012, 18:19

Navodno da je Llorenteov agent zatrazio susret sa ovim nasim konjima, e kad bi ga doveli u sijecnju to bi bio potez desetljeca.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 sep 2012, 00:25

Tritolone je napisao/la:Navodno da je Llorenteov agent zatrazio susret sa ovim nasim konjima, e kad bi ga doveli u sijecnju to bi bio potez desetljeca.
Dok sam trazio tu vest po internetu da vidim,videh i da je Paulinho odbio neku ponudu Intera .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 26 sep 2012, 00:43

Ma tog Paulinha vuku cijele ove godine :roll: tbh netreba nam, kontam da bi trebalo izvalit 15ak mil € za njega a moze se to bolje ulozit.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 26 sep 2012, 00:58

Tritolone je napisao/la:Navodno da je Llorenteov agent zatrazio susret sa ovim nasim konjima, e kad bi ga doveli u sijecnju to bi bio potez desetljeca.
Ne znam što to radi, kad je igrač izjavio da želi u Juve, a agent trči na pregovore sa ljutim rivalom. :?

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 26 sep 2012, 01:07

Hoće da izganjaju što veću plaću.

Di Marzio kaže da ih je Moratti odbio, tražili su 5 miliona po sezoni za Llorentea.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 sep 2012, 02:31

Sta ovi novinari rade ,to je neverovatno :lol: Pratim nekoliko stranih portala ,i u roku od 3 sata preselise Ljorentea u Inter ,pa u Juve,pa nisu ni jedni ni drugi,nego se seli u Englesku ,prvo u Mancester,pa u Liverpul,pa u Arsenal :lol:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 sep 2012, 09:28

Očekivani sastavi za večerašnji dvoboj na Bentegodiu ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 26 sep 2012, 10:52

Zalosno , majka mu stara ... Zalosno .

Samo 2 igraca, bukvalno koji bi nesto mogli uraditi u napadu .

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 26 sep 2012, 12:19

Pojedini navijaci nisu objektivni, sto olako pljuju po voljenom klubu. Ekipa je u fazi stvaranja, treba vremena za uspjehe, bit ce aBda rezultata treba malo SABURA. Gresaka ima to je evidentno, nije razlog da se prestaje navijati, to nisu navijaci, nego prelivode, nek se ne predstavljaju kao interisti ako tako misle govoriti. koliko nam je inter zadovoljstva priustio od 2005, toliko lijepih utakmica, sepet pehara. GRANDE INTER FOREVER!!!

patriota_90
Kontakt:

Post Postao/la patriota_90 » 26 sep 2012, 12:57

Ehh i da i ja koju napisem na temi mog omiljnog kluba.Gledao sam sve i jednu utakmicu ove sezone i svaki put ostajao razocaran ponajvise igrom koju smo prikazivali cak i onda kad smo i dobijali utakmice.Strama mora odlucit napokon koju taktiku igrat iako je to trebao davno u raditi u onim pripremnim utakmica,bar da ima kristalno jasno koji 8-9 igraca mu treba igrati a ono 2-3 mjesta da se da se trazi izbor najboljeg ( ljevi bek i stoper pa i krilni napadac).Najveci problem po meni je taj defanzivni dio tj. presing na protivnickoj polovini koji treba da prave i napadaci i igraci sredine terena istovremeno a ne da se setkaju i pustaju protivnickim stoperima da lagano prenesu loptu na nasu polovinu dje ostaje mnogo prostora za akcije protivnika.Snajder kao nas glavni igrac cesto se mora vracati do centra da oragnizuje napad i samim time Milito ili neki drugi napradac ostaju usamljeni.Dakle Snajdera blize golu a Guarin i Cambiasso da odradjuju prljavi posao na sredini terena.Sto se tice krilnih napadaca u formaciji 4-2-3-1 tu bi prednost dao Rikyu i Palaciju s tim da po potrebi (ovisno o rezultatu) treaju obavljati idefenzivne zadatke i naravno vrsiti presing na protivnicku odbranu u trenutcima kad imaju posjed lopte.Sto se tice odbrane Juan se polazao kao veliki potencijal i on ce biti igracina to je sigurno.Eee sad koga mu pridruziti na u paru stopera :roll: Ranko je pokazao da moze usrat utakmicu kad god pozeli iako radi godina mu dajem prednost nad ostalim stoperima al realno jos je on daleko od nekog ozbiljnog stopera.Silvestre mi je jos nepoznanica al ono sto je odigrao nije mi se svidilo.Samuel i Chivu znaju odigrat al je problem godine i to sto su istroseni igraci i mogu biti samo rezerva .Po bokovina kapiten je neupitan na desnom a na ljevom svak samo da ne gledam onog malog zutog :) bude mi zao kad vidim sta mu protivnicki napadaci rade.Dakle Pereira na ljevi bek i tacka.
Sto se tice vecerasnje utakmice realno ne ocekujem nista kad sam vidio ovoliko defanzivaca u prvih 11 i samo 2 igraca koja mogu u napadu nesto uraditi.Opet ce Snajder biti odvojen od Milita i cekat ce se neki bljesak ove dvojice u bezidejnoj igri.Strama imas moju podrsku samo zato sto si nas covjek al brate zar ti nije jasno da se danas napada sa 5-6 igraca a ne samo dvojicom.
Sve u svemu Inter se voli i kad gubi i kad vodi.FORZA INTER

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 26 sep 2012, 13:48

ponovno Zanetti u vezi... Perreira, Nagatomo.... Chivu HAHAHAHAHA
a prema naprijed nigdje čovjeka koji može dati gol... čekat će se ponovo da Milito dadne neki eurogol jer jedino tako i možemo pobjedit... tuga i jad
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 26 sep 2012, 15:46

Ricky je momak koji moze itekako vrsiti pressing ... I u njemu sam vidio dosta zelje za igrom, trkom, trudio se u ovo malo vremena sto je dobio . Fali nam taj Palacio itekako . Nekako on iz drugog plana moze dosta toga uciniti . A ovako bez dodatka Millitu, tesko je igrati nesto, pogotovo jer smo mi Inter ekipa koja treba vecinu utakmicu da gradi na napadima i da se tako i brani . Sredina treba da pravi pressing, ali to Cambiasso ne moze radit ... Tu treba neka radilica . Cambiasso je dosta trom, i dosta puta sam vidio da on daje taj zadnji pass, da on pokusava graditi igru, haloo .

Ne znam . Strama pokusava da sa Pereirom i Nagatomom probije po strani, napravi neki poremecaj kod protivnika ...
Necu vise nista reci ... Zelim svu srecu Interu .. Kazu ne treba se kladit na voljeni klub, ali ja cu vcrs opet igrati da smo mi konacni pobijednici ...

Sretno Strama, nadam se da znas sta radis .

Rahman
Kontakt:

Post Postao/la Rahman » 26 sep 2012, 17:19

rio_Ferdy88 je napisao/la:Očekivani sastavi za večerašnji dvoboj na Bentegodiu ;)

slika
Sta Cassano radi na klupi pa u ovim tekmama on od šale zabije 2 komada 8-)

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 26 sep 2012, 19:01

evo ako ko nema sta radit do utakmice

Inter - Borussia Dortmund, NextGen

http://liveboxtv.com/?page=mOmRnaKYmKSY ... SdoKHM3eDQ" onclick="window.open(this.href);return false;
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 26 sep 2012, 20:15

Jao formacije :? 8 odbrambenih igrača!?!?! Pa dokle Strama, za tebe je Herrera izmislio napadački nogomet.
Nama je Željo svetinja jedina.

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 26 sep 2012, 20:25

dobri su ovi malci, eurosport prenosi, al su ovi voditelji totalno ne pripremljeni, kazu ajax osvojio prosle godine hahaha

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 26 sep 2012, 20:33

benasiiiiiiiiii

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.