RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
znam ja. pitao neko iz uprave Tanovića, dokad ćemo trpiti Ibru Rahimiča. ovaj odgovori, do prvog poraza.......
Hajmo bacit kladionicu do kad ce Ibro izdrzat.
ma sve je odavno rečeno o problemima u UO, ali ima jedna bitna stvar, a to je da je uprava podijeljena u dvije struje. jedna je struja Ševkije Vile, koji je htio ibrakovića, a druga je struja tanovića &co, to se zna ljudi moji, i to je također jedan od problema, koji niko ne iznosi.
uprava nam je podijeljena i zato je ovaj problem nastao, i izgleda da će opet morati doći do sazivanja vanredne skupštine kluba. uprava mora biti okupirana oko zajedničkog cilja, ma ko u njoj bio......
uprava nam je podijeljena i zato je ovaj problem nastao, i izgleda da će opet morati doći do sazivanja vanredne skupštine kluba. uprava mora biti okupirana oko zajedničkog cilja, ma ko u njoj bio......
Bilo koji potez koji bi mogao napraviti korak ka ozdravljenju kluba je svakako dobrodošao.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Vilu treba odstraniti iz kluba. Njegov jedini interes je postaviti ibrakovića za trenera. Smiješno je da je lik bio član uprave Čelika kad je ibraković gore radio. sa vilom zajednički interes ne može postojati. njegov interes je ibraković. hoće da nam opet od kluba prave filijalu lukavca. on i nekakvi limari lovići. dosta ih je bilo.
Treba, mnogo toga treba, ali kako, i na koji način ? Šta uraditi da se pokrenu oni iz fotelja ?
-
- Kontakt:
FUJ.Postavili su opet poštenog čovjeka da oni mogu još 3 mjeseca uzimati pare pa kad dođe prvi poraz i njega otpustiti.Kako ih nije sramota više.Tanovića čuva Nikšić na direktorskoj poziciji i samo kad se cjelokupna uprava promijeni na čelu sa nerminom onda možemo očekivati nešto.Protiv ibre nemam ništa ali je neiskusan kao i džafić.Na šta nam klub spade
.Bolje da smo doveli nekog iskusnijeg trenera kao Odovića.Ali uprava je ta koja vuče konce i uzima pare.Nisam se ni nadao salemu koji je pametan i zna šta se dešava u klubu i ko vodi klub.Dosta ih je više pi**a im materina.
UPRAVA NAPOLJE

UPRAVA NAPOLJE
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Privatizacija.zizu1991 je napisao/la:Treba, mnogo toga treba, ali kako, i na koji način ? Šta uraditi da se pokrenu oni iz fotelja ?

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Ako cemo ista izvuci iz Ibre, to je njegovo znanje rada sa mladim igracima... To je itekako bitno za nas tim.Crvenarmija je napisao/la:FUJ.Postavili su opet poštenog čovjeka da oni mogu još 3 mjeseca uzimati pare pa kad dođe prvi poraz i njega otpustiti.Kako ih nije sramota više.Tanovića čuva Nikšić na direktorskoj poziciji i samo kad se cjelokupna uprava promijeni na čelu sa nerminom onda možemo očekivati nešto.Protiv ibre nemam ništa ali je neiskusan kao i džafić.Na šta nam klub spade.Bolje da smo doveli nekog iskusnijeg trenera kao Odovića.Ali uprava je ta koja vuče konce i uzima pare.Nisam se ni nadao salemu koji je pametan i zna šta se dešava u klubu i ko vodi klub.Dosta ih je više pi**a im materina.
UPRAVA NAPOLJE
Sto se tice uprave, ja sam davno odustao od ikakve nade.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
A niti ona nije legalizirana, je li ?Pirke je napisao/la:
Privatizacija.
Mislim da nije. Nisam siguran. Da ti pravo kazem, ponekad mislim da bi to bilo najbolje rjesenje...Neko drustvo sa ogranicenom odgovornoscu.zizu1991 je napisao/la:A niti ona nije legalizirana, je li ?Pirke je napisao/la:
Privatizacija.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
nedavno sam saznao, ako je istina, da su vaha, mara i duško htjeli privatizovati klub, ali zbog pojedinaca u mostaru, odustalo se od toga....
Da, da, i ja sam za to, kao neka vrsta dioničarskog društva.
Ali, uvijek ima ali
Ali, uvijek ima ali
Teško se bagra može iz kluba istjerati, kada su se tu uhljebili, da postoji neki legalan način za njihovo istjeravanje iz kluba, moglo bi se nešto uraditi, a ovako ....
Moguće je to za Vahu, Maru, i Duška, a ovi ljudi, kulturni, kakvi i jesu, pokušali su na korektan način da urade neke stvari, al s ovima se ne može na pošten način izaći na kraj.
Moguće je to za Vahu, Maru, i Duška, a ovi ljudi, kulturni, kakvi i jesu, pokušali su na korektan način da urade neke stvari, al s ovima se ne može na pošten način izaći na kraj.
zna li neko od vas imena ljudi iz uprave?
-
- Kontakt:
Nemoj siriti nebuloze.AlemC85 je napisao/la:nedavno sam saznao, ako je istina, da su vaha, mara i duško htjeli privatizovati klub, ali zbog pojedinaca u mostaru, odustalo se od toga....
Radi zakona u BiH jako je tesko, ustvari nemoguce, privatizirati fudbalski klub.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Mora postojati neki način za riješavanje ove situacije ...
Svejedno @ MV, teško bi to i uspijeli da je legalizovano.
AlemC85 je napisao/la:zna li neko od vas imena ljudi iz uprave?
šefkija vila, meaz begović, nedžad vuk, adem macić, adis čevra. bili su još tana, nikšić koji je morao formalno napustiti, zoka perić i ahmed džubur. ne znam jel njih iko mijenjao.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Alem 

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
zizu1991 je napisao/la:Mora postojati neki način za riješavanje ove situacije ...
To neznas ni ti kao ni ja - jer je to nemoguce znati. Nema smisla da polemiziramo oko necega sto je neostvarivo.
Ono sto mi mozemo definitivno utvrditi sad jesu velike greske sa ugovorima igraca radi kojih smo izgubili Bandovica, nismo osigurali ostanak Brkovica, dozvolili Zolju da izmanipulira klub, dozvolili ponizenje od strane Demica ... sve su to propusti uprave u smislu pisanja ili implementiranja ugovora. Za ovo mi imamo dovoljno informacija i dokaza da mozemo polemizirati.
Takodjer mozemo definitivno reci da postoje veliek greske u izboru pojacanja, npr: Pehlic, Hiros i kompanija, pa evo i Dzafa se dovedose pa ispadose neispravan izbor na kraju. I mozemo pitati - koje mjere, ako ikakve, se poduzimaju da se ovakve greske prestanu raditi - i ko ce u upravi prihvatit odgovornost za ove greske.
To su stvari o kojima mi mozemo pricati.
A ove nebuloze o nekim duhovima, mitovima, legendama, milionima u Velezu koje neko krade - majke mi isto ste djeca. Zar vi mislite da bi neko ko moze te neke zamisljene nepostojece pare ukrast zivio u Mostaru?
Pa ja licno, da mogu ukrast takav novac ko sto neki ovde pricaju, kupio bi Ferarrija i preselio na Havaje - nebi se potuco po Tekiji, Luci i Mahali. Neznam uopste zasto volite diskutovat o duhovima kad imate konkretne detalje o kojima se da pricati.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.