Ucite djeco

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Adminstracija ss.ba mi naredila...Ukalj'o si ugled foruma pa su odigrali sigurnu kartulegenda reala je napisao/la:Vidimo mi ko traži cure po klixu i ko se fali onom malom što si imo![]()
![]()
Kao ja sam imo najbolju p... u Sarajevu![]()
![]()
![]()
E moj klixooooo![]()
![]()
Šta jeeeeeeeeeeTribalian je napisao/la:@ Legendo ,javi se
Brate samo da vidim dal' si tulegenda reala je napisao/la:Šta jeeeeeeeeeeTribalian je napisao/la:@ Legendo ,javi se
ma nek sam ja pobjeg'o od male na fb, odma' je lakseGaziHusrevbeg je napisao/la:Što ti imaš visoko mišljenje o samom sebi.![]()
Pa eto malo je falilo da me ne zateknešTribalian je napisao/la:Brate samo da vidim dal' si tulegenda reala je napisao/la:Šta jeeeeeeeeeeTribalian je napisao/la:@ Legendo ,javi se![]()
![]()
Da,da ,slabo si ti na forumulegenda reala je napisao/la: Pa eto malo je falilo da me ne zatekneš![]()
![]()
Trebao sam danas u Sarajevo pa do petka biti,al jbg iskrsnulo nesto bolje.Nista trebao bi sljedeci vikend doci pa cu ti ponjeti koliko god hoces kila,a ti mene vodis kod Taleta ?HZ_ilidzaa je napisao/la:Emire , pita kod "Belme"(buregdzinica) ispod sacaKad budes krenuo u Sarajevo ponesi mi po kilu bureka i krompiruse..
Ne znam imal gore klope u Sa vec kod TaletaEmir ZENICA je napisao/la:Trebao sam danas u Sarajevo pa do petka biti,al jbg iskrsnulo nesto bolje.Nista trebao bi sljedeci vikend doci pa cu ti ponjeti koliko god hoces kila,a ti mene vodis kod Taleta ?HZ_ilidzaa je napisao/la:Emire , pita kod "Belme"(buregdzinica) ispod sacaKad budes krenuo u Sarajevo ponesi mi po kilu bureka i krompiruse..
![]()
Nije valjda da se salis ? Ili sam ja bas bio gladan pa otisao gore jesti,cuvenu pljeskavicuHZ_ilidzaa je napisao/la: Ne znam imal gore klope u Sa vec kod TaletaVodim te u McD
![]()
Jednom jeo pileci kod njega i od tad vise nikad ne idem(obruko se samo tako , igrali tekmu ,ja usred prve cetvrtine trazim izmjenu i pravac u halu , na poluvremenu dosaoEmir ZENICA je napisao/la:Nije valjda da se salis ? Ili sam ja bas bio gladan pa otisao gore jesti,cuvenu pljeskavicuHZ_ilidzaa je napisao/la: Ne znam imal gore klope u Sa vec kod TaletaVodim te u McD
![]()
Ma nista McD vodis me u Bosnu sad ce tamo navalit pjevaci
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 12 gostiju.