RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Zel
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Zel » 25 sep 2012, 23:50

Sta ste ovo nekog politicara odabrali (Stranka za BiH), ovo ono... Sa takvima napretka nema. Sretno!
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 25 sep 2012, 23:52

Zel je napisao/la:Sta ste ovo nekog politicara odabrali (Stranka za BiH), ovo ono... Sa takvima napretka nema. Sretno!
Druze da te ispravim taj politicar ima isto ime i prezime ko bivsi fudbaler Veleza,da nebi bilo zabune,radi se o dvije razlicite osobe...

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 25 sep 2012, 23:54

AMADUDI je napisao/la:
Zel je napisao/la:Sta ste ovo nekog politicara odabrali (Stranka za BiH), ovo ono... Sa takvima napretka nema. Sretno!
Druze da te ispravim taj politicar ima isto ime i prezime ko bivsi fudbaler Veleza,da nebi bilo zabune,radi se o dvije razlicite osobe...
Bas sam razmisljao o tome, ali vidim isti lik na slici na jednoj stranici, onda je i novinar pogrijesio.
Hvala u svakom slucaju. ;)
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 25 sep 2012, 23:59

Zel je napisao/la:
AMADUDI je napisao/la:
Bas sam razmisljao o tome, ali vidim isti lik na slici na jednoj stranici, onda je i novinar pogrijesio.
Hvala u svakom slucaju. ;)
Da novinar je pogrijesio,i ja sam primjetio,lete pred rudu samo da objave...
zivio ti meni.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 sep 2012, 00:30

kralj_je_mrtav je napisao/la:Ja rece Ibrak vas odbio, a vi meni ne vjerujete. Jbt, pa bolje informacije mi u Sarajevu imamo nego vi veliki Velezovci, a na tekmi zadnji put bili kad vas je Ibrak vodio :lol:, tada ste na nesto i licili, a ovo zadnje tri godine, da Bog sacuva.Nego, da ovaj fol menager Gakovic nije ovog postavio :lol:

Aj Tita ti popusti nas vise. Sta bola ti znas ?
Kada je Ibrakovic vodio Velez, imali smo ruku na srce, minimum 5 puta bolji tim nego sada.
Ne baljezgaj vise idi zeni Abdulaha i kani se nas.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 sep 2012, 00:33

(ne)ljudi iz uprave jos jednom potvrdili u kojem smjeru ovaj Velez ide... vjeciti labirint bez cilja!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

demamo
Kontakt:

Post Postao/la demamo » 26 sep 2012, 00:57

sto se tice trenera, nisam zadovoljan(zbog nesikustva),daj Boze da grijesim pa da zaigramo puno bolje u nastavku. a uprava ko uprava samo sebi namjestaju,kriminalci ko kriminalci! samo mi nije jasno zasto ih Red Army ne otjera (transparenti, skandiranje protiv njih), pa ako to nece ima slomiti prostorije,ima njima degenek dati, ali jasno staviti do znanja da za Tanovica i kompaniju nema mjesta u Velezu,jer on samo svoje interese gonja,boli ga neka stvar za Velez?!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 26 sep 2012, 01:34

CUJ IBROOOO :lol: ,jos jedan u nizu bisera nase uprave :o
Za juniora se ubio,pa kad nesto uradi onda u prvi tim ovako isti niz se nastavlja.Uprava radi bez ikakvog imperativa bez zelje za boljim ,bez cilja osim da budu za pola boda iznad crte ispadanja,a toga mi je odavno vec preko glave.

LUD ,ZBUNJEN ,NENORMALAN serija se i dalje nastavlja(a kazu pripremaju se i nove epizode koje ce biti jos smjesnije i nepredvidljivije,ne berite brigu :lol:

Evo za kraj i pjesma za dobrodoslicu novom treneru[youtube][/youtube]

P.S.Nemam nista protiv Ibre personalno,cjenim ga kao dobrog igraca i covjeka,ali realno moras imati nekog iskustva pa onda doci na kormilo kluba prve lige pa bilo koje zemlje,hebi ga,ovo sa juniorima u drugoj ligi svicarske je zajebancija
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 26 sep 2012, 02:05

Dovode se svoje ljudi. Ako se zahebu, desi se neki zaokret u glavi postavljenog, leti nakon dvije sedmice. Ne znam šta se ložite na izbor trenera.
Who dares, wins !

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 26 sep 2012, 02:16

rodjak je napisao/la:CUJ IBROOOO :lol: ,jos jedan u nizu bisera nase uprave :o
Za juniora se ubio,pa kad nesto uradi onda u prvi tim ovako isti niz se nastavlja.Uprava radi bez ikakvog imperativa bez zelje za boljim ,bez cilja osim da budu za pola boda iznad crte ispadanja,a toga mi je odavno vec preko glave.

LUD ,ZBUNJEN ,NENORMALAN serija se i dalje nastavlja(a kazu pripremaju se i nove epizode koje ce biti jos smjesnije i nepredvidljivije,ne berite brigu :lol:

Evo za kraj i pjesma za dobrodoslicu novom treneru[youtube][/youtube]

P.S.Nemam nista protiv Ibre personalno,cjenim ga kao dobrog igraca i covjeka,ali realno moras imati nekog iskustva pa onda doci na kormilo kluba prve lige pa bilo koje zemlje,hebi ga,ovo sa juniorima u drugoj ligi svicarske je zajebancija
Jesi legenda ovaj tvoj post ekstra jos pjesma

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 26 sep 2012, 04:11

Zamazivanje ociju jeste - jer ako se samo trener mjenja onda ne vidim zasto i njega mjenjati. Pa mogli su i Dzafi dati 4-5 pojacanja. I on bi s tim pojacanjima imo bolje rezultate.

Rahimic jeste neafirmisan ali je i Dzafa bio isti. I gori. Treca liga Hrvatske u Opuzenu nije ni malo gora od druge loge Svicarske lige. Cak sta vise, bolje je iskustvo 2 liga Svice juniori nego 3 liga Hrvatske. Ali ni ovo nije Bog zna sta.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 26 sep 2012, 10:05

Hej,Mamića žele istjerati iz Dinama jer čovjek očigledno koristi Dinamo za vlastitu dobit.
Unatoč rezultatima koje Dinamo ostvaruje...7 prvenstava zaredom,LP...opet je odron u Dinamu.
Na proslavi titule 900 ljudi,protiv Porta 5.000,protiv Zagreba 400.
E sad usporedi tog istog Mamića kojeg pljuju,usporedi ga sa našim grobarima kluba.
Šta oni imaju,šta su oni ostvarili?Sad će opet dežurni dušebrižnici početi spominjati autobuse,svlačionice...dobro je to...šta su napravili na sportskom polju?
Kupuju nas iz godine u godinu sa ostankom u ligi.Sa 13. mjestom na kraju sezone!
Velež se opasno srozao.
I ne znam šta smo zapeli toliko da ostanemo u ligi?
Neka ispadnu,neka idu u federacijsku ligu,neka se brukaju.
Šta nama donosi PL osim borbe za opstanak,živciranja,propadanja.
Neka igraju po ledinama Federacije,neka malo igraju protiv Krajine i Podgrmeča.
Valjda će nekad doći iz guzice u glavu.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 26 sep 2012, 10:51

Rahimić :o Nemogu ovo više podnjeti.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 sep 2012, 11:11

Nema ljudi potpore, ne prati se klub, to je surova realnost, kada na tekme dođe iza gola po 50 ljudi, to je dovoljno, nema dalje.
Da je pun stadion, osjećao bi se neki pritisak, i ne bi se moglo raditi šta hoće, ovako, vide i oni da je 80 % Mostara diglo ruke od Veleža pa mogu da rade šta hoće, ko sluša manjinu... podsijeća me baš na ovo stanje u našoj državi gdje ljudi ne glasaju i totalno su se izolirali od političkih aktivnosti, pa nam je svima dobro da bolje ne može biti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 sep 2012, 11:48

tepsija je napisao/la:Hej,Mamića žele istjerati iz Dinama jer čovjek očigledno koristi Dinamo za vlastitu dobit.
Unatoč rezultatima koje Dinamo ostvaruje...7 prvenstava zaredom,LP...opet je odron u Dinamu.
Na proslavi titule 900 ljudi,protiv Porta 5.000,protiv Zagreba 400.
E sad usporedi tog istog Mamića kojeg pljuju,usporedi ga sa našim grobarima kluba.
Šta oni imaju,šta su oni ostvarili?Sad će opet dežurni dušebrižnici početi spominjati autobuse,svlačionice...dobro je to...šta su napravili na sportskom polju?
Kupuju nas iz godine u godinu sa ostankom u ligi.Sa 13. mjestom na kraju sezone!
Velež se opasno srozao.
I ne znam šta smo zapeli toliko da ostanemo u ligi?
Neka ispadnu,neka idu u federacijsku ligu,neka se brukaju.
Šta nama donosi PL osim borbe za opstanak,živciranja,propadanja.
Neka igraju po ledinama Federacije,neka malo igraju protiv Krajine i Podgrmeča.
Valjda će nekad doći iz guzice u glavu.

UPRAVO OVAKO :!:

Smrt nacionalizmu !!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 26 sep 2012, 12:52

Slušaj Zizu
To što je malo ljudi na stadionu,sve ti je to zasićenje lažima,obećanjima i ovo prosjačenje Veleža.
Naveo sam za primjer Dinamo,grad je milionski,na utakmicu HNL-a im dođe 1.000 ljudi.
E sad usporedi Zagreb i Mostar,mi imamo super posjetu ma kako to očajno izgledalo,i kako jeste očajno.
i šta misliš,da BBB ne voli Dinamo.Voli više od svega,vjeruj mi.I gotovo sam 100% ubjeđen da bi odmah pristali da Dinamo igra u 3 Hrvatskoj ligi,samo da ode bagra iz fotelja.
Ljudi su više siti laži,siti klanova i neukih ljudima na položaju.
Bio je Velež i u ligi Federaciji,bio je isto kao i danas u teškoj situaciji ali je se išlo glavom na kopačku.
I bilo je ljudi,bio je RA,bio je pritisak na protivnika,bio je huk sa tribina... a danas...danas dođe jedan GOŠK i naguzi te,ti samo spustiš glavu.
Velež kao malo ko u BiH ima veliku podršku...nije to samo Hercegovina,dosta ljudi u Bosni voli Velež,u Americi,Australiji...posvuda ima ljudi kojima je Velež u srcu.
I kako oni vraćaju?
P.izda ima m.aterina u njihovu čast se organiziraju Crvene noći,za njih su ljudi izdvajali iz svog džepa da im se kupi autobus.Imaju bogovske pripreme,idu u Sloveniju,Tursku,Francusku,Austriju...po svemu liče na pravi klub.
Po svemu,osim po onome što je najbitnije,po nogometu.
Krivi su igrači,kriva je uprava.
Ovi sadašnji igrači su krivi što nedostatak kvalitete ne nadoknađuju zalaganjem,što ne ginu na terenu.
Mene ne zanimaju njihova primanja,igraš za VELEŽ,ima da daš sve od sebe.
Uprava je kriva za ovakav igrački kadar,što se kvalitetni igrači daju džaba,što se dovode 'pojačanja' iz nižerazrednih klubove,što se dovode istrošeni igrači koji više nigdje ne mogu ozbiljno igrati nogomet.Hiroš i ekipa...
Uprava je kriva jer konstantno povlači pogrešne poteze,što ne zna naći koheziju između igrača,navijača,uprave,grada...da se diše kao jedan.

Malo duži tekst,izvinite...ali evo rezime,evo u kratkim crtama.Žestoko mi idu na k.urac.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 sep 2012, 13:11

Znam ja to sve, isto kao i ti, i u potpunosti se slažem, al treba još mnogo Neretve proteći da neki bolji dani krenu za Velež, jednostavno, naši navijači nemaju upliva u rad Uprave, u rad kluba, uviđaj u donošenje odluka, te ih samim tim distanciraju od kluba.
Recimo u Želje navijači imaju svoga predstavnika koji aktivno sudjeluje u donošenju odluka za klub pa opet probleme prave, čudan smo mi narod, jako čudan.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 sep 2012, 13:25

Željo je za nas Barcelona. Mi kad dođemo do pola njihovog nivova u nekim segmentima, onda tek možemo pričati o normalnom KLUBU. Ovo sad je VELIKA ŠPRDANCIJA !

Smrt nacionalizmu !!

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 26 sep 2012, 13:42

tepsija je napisao/la:Slušaj Zizu
To što je malo ljudi na stadionu,sve ti je to zasićenje lažima,obećanjima i ovo prosjačenje Veleža.
Naveo sam za primjer Dinamo,grad je milionski,na utakmicu HNL-a im dođe 1.000 ljudi.
E sad usporedi Zagreb i Mostar,mi imamo super posjetu ma kako to očajno izgledalo,i kako jeste očajno.
i šta misliš,da BBB ne voli Dinamo.Voli više od svega,vjeruj mi.I gotovo sam 100% ubjeđen da bi odmah pristali da Dinamo igra u 3 Hrvatskoj ligi,samo da ode bagra iz fotelja.
Ljudi su više siti laži,siti klanova i neukih ljudima na položaju.
Bio je Velež i u ligi Federaciji,bio je isto kao i danas u teškoj situaciji ali je se išlo glavom na kopačku.
I bilo je ljudi,bio je RA,bio je pritisak na protivnika,bio je huk sa tribina... a danas...danas dođe jedan GOŠK i naguzi te,ti samo spustiš glavu.
Velež kao malo ko u BiH ima veliku podršku...nije to samo Hercegovina,dosta ljudi u Bosni voli Velež,u Americi,Australiji...posvuda ima ljudi kojima je Velež u srcu.
I kako oni vraćaju?
P.izda ima m.aterina u njihovu čast se organiziraju Crvene noći,za njih su ljudi izdvajali iz svog džepa da im se kupi autobus.Imaju bogovske pripreme,idu u Sloveniju,Tursku,Francusku,Austriju...po svemu liče na pravi klub.
Po svemu,osim po onome što je najbitnije,po nogometu.

Krivi su igrači,kriva je uprava.
Ovi sadašnji igrači su krivi što nedostatak kvalitete ne nadoknađuju zalaganjem,što ne ginu na terenu.
Mene ne zanimaju njihova primanja,igraš za VELEŽ,ima da daš sve od sebe.
Uprava je kriva za ovakav igrački kadar,što se kvalitetni igrači daju džaba,što se dovode 'pojačanja' iz nižerazrednih klubove,što se dovode istrošeni igrači koji više nigdje ne mogu ozbiljno igrati nogomet.Hiroš i ekipa...
Uprava je kriva jer konstantno povlači pogrešne poteze,što ne zna naći koheziju između igrača,navijača,uprave,grada...da se diše kao jedan.

Malo duži tekst,izvinite...ali evo rezime,evo u kratkim crtama.Žestoko mi idu na k.urac.
upravo tako, evo bio sam na ovoj zadnjoj blamazi protiv trojanaca, nije da su bili bolji od nasi balerina kako to rezultat pokazuje cak sta vise nasi su i ko nesto bolji bili, ali jednostavno bez onog damara i ponosa koji bi trebali imat kad nose sveti crveni dres sa petokrakom na srcu! onda dalje kad upado na stadion i pogleda koliko ljudi ima oko mene, brat bratu jedno 500-600! jedno 100 na novoj tribini u hladu, 100 iza gola na RA tribini i 300-400 na dedarskoj! tuga te ufati kad pogledas, odstranise klub od navijaca i simpatizera! onda se covjek sjeti ti kao najcrniji dana kad smo bili 3 godine u federalnoj, na RA tribini 1500-2000 ljudi(koliko moze stat), poredani ko sardine, krcato, dedarska puna ljudi stoje nemaju gdje sjest(3000 prima)! idemo u goste u bugojno 800-900 ode, u gabelu 500-600 na onu ledinu, kakanj da i nespominjemo! onda je se znalo sto ides, nismo sami sebi podapinjali, svi igraci srce ostave na terenu pa bili limitirani ili ne ali borba nije izostajala! sjetimo se i vladavica, bio najveci talenat u ligi onda, haj u zelju haj u sarajevo haj vamo haj tamo, jok on s velezom u federalnu da se sto prije vratimo, e to je za mene najveci znak kad covjek cjeni klub u kojem igra! sad colic i brkovic u zelju da na klupi sjede umjesto da u velezu u prvoj postavi igraju, skaljic i zolj u olimpicu, ovaj ovde onaj onde i to sve djeca veleza! e za taj problem nemogu bit krivi igraci, to je iskljucivo do kluba i do ljudi koji vode klub! Rahimic kao rahimic, nista lose prema njemu, bivsi igrac i treba ga cjenit kao takvog ali velez mora bit nesto vise od tog! neznam ko da je bio kao igrac ali dovest covjeka koji kao jedino trenersko iskustvo ima vodjenje juniora nekog drugoligasa, pa iz koje god drzave bio i kakav god igrac prije toga bio, je novo umanjivanje imena tog slavnog veleza i pisanje po slavnom crvenom dresu!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 26 sep 2012, 14:15

Nos vas djavo - samo kukate.
Zna li iko kakav vic?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.