Palacio ce biti spreman za Fiorentinu.
Sutra bi Cassano trebao zapoceti na klupi.
Chivu sutra u prvih 11.
Odbrana sutra:Ranocchia-Chivu-Juan
Sutrasnja formacija: 3-5-2
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
najjace kad iznese chiellinijaTritolone je napisao/la:Stvarno ne znam zasto ne volis Obia, sjecam se da si i prije tako pisa o njemu.
[youtube][/youtube]
Ovakvu partiju niti jedan veznjak trenutno ne moze pruzit, NITI JEDAN!!!! Guarin je u ocajnoj formi a on bi trebao biti taj, Cambia ni nema na terenu , Gargano je propuh a Perreira nije veznjak a igra tamo. Mudy i Obi kad bi usli u prvih 11 preorali bi teren za razliku od ovih. Kao sta rekoh, brzi, jaci sut, fizicki jaci i polivalentan. Lijevog beka odigra bolje od Perreire, u paru sa Poliem na sredini terena je rastura. Jedva cekam da se vrati, barem ce bit netko u momcadi tko moze pretrcat vise od 10km po utakmici. Jos da hoce Mbayea stavit na desnog beka mojoj sreci nebi bilo kraja.
Dok sam trazio tu vest po internetu da vidim,videh i da je Paulinho odbio neku ponudu Intera .Tritolone je napisao/la:Navodno da je Llorenteov agent zatrazio susret sa ovim nasim konjima, e kad bi ga doveli u sijecnju to bi bio potez desetljeca.
Ne znam što to radi, kad je igrač izjavio da želi u Juve, a agent trči na pregovore sa ljutim rivalom.Tritolone je napisao/la:Navodno da je Llorenteov agent zatrazio susret sa ovim nasim konjima, e kad bi ga doveli u sijecnju to bi bio potez desetljeca.

Sta Cassano radi na klupi pa u ovim tekmama on od šale zabije 2 komadario_Ferdy88 je napisao/la:Očekivani sastavi za večerašnji dvoboj na Bentegodiu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.