Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
veliki igrac u malom klubu, bezbroj je takvih bilo tipa Djilardino, Huntelar, Di Vajo, Mikoli, Lukareli itd itd cim dodje u ekipu gdje nije sef, gdje ima jos kvaliteta, gdje ne ide sve na njeg-nema ga nigdje
a da bas na to se i odnosio moj prosli post- nas rezultat u Udinama je vec visestruko dobio na cijeni nakon sto je Milan dole kiksa, na takvim stvarima se i lomi liga, rijetko kad je neki direktni duel odlucivao prvaka kao onda u MIlanu kad David dade gol.
a da bas na to se i odnosio moj prosli post- nas rezultat u Udinama je vec visestruko dobio na cijeni nakon sto je Milan dole kiksa, na takvim stvarima se i lomi liga, rijetko kad je neki direktni duel odlucivao prvaka kao onda u MIlanu kad David dade gol.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Sviđa mi se i ova Bobanova izjava da Pirlo mora prestati igrati za reprezentaciju, previše je utakmica i on u ovim godinama ne može igrati u ritmu srijeda-subota.
Ja bih ga i protiv Rome ostavio na klupi, a dao priliku Pogbi. Marchisio i Vidal će sigurno odraditi dobar posao na sredini.
Ja bih ga i protiv Rome ostavio na klupi, a dao priliku Pogbi. Marchisio i Vidal će sigurno odraditi dobar posao na sredini.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
gojzerica@ Wellington Phoenix FC-Sydney FC 06.10.2012 se igra tekma i Alex ce biti u sastavu vjerovatn u prvih 11 

-
- Kontakt:
Hvala druže.mdss je napisao/la:gojzerica@ Wellington Phoenix FC-Sydney FC 06.10.2012 se igra tekma i Alex ce biti u sastavu vjerovatn u prvih 11

- 10DelPiero
- Kontakt:
Ocekivano remi, cak sam i na kladionici odigrao X. Mnogima ce Viole uzeti bodove u to budite sigurni i mnoge ce nadigrati na svom stadionu
Idemo dalje treba se vise fokusirati na LP nego na ligu u kojoj cini mi se nemamo pravog konkurenta.

Idemo dalje treba se vise fokusirati na LP nego na ligu u kojoj cini mi se nemamo pravog konkurenta.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Razumijemo se za Giovinca. 26 mu je godina, vrijeme mu je više da pokaže da je zreo. Govorimo za Vučinića kako gubi previše lopti, a vala nije ni ovaj ništa bolje.ultrasstyle_tz je napisao/la:veliki igrac u malom klubu, bezbroj je takvih bilo tipa Djilardino, Huntelar, Di Vajo, Mikoli, Lukareli itd itd cim dodje u ekipu gdje nije sef, gdje ima jos kvaliteta, gdje ne ide sve na njeg-nema ga nigdje
Najbitnije je ne gubiti derbije, to su utakmice koje vrijede 6 bodova, a protiv ovih ostalih ekipa prije će kiksati konkurenti nego mi.
Mi smo se na vrijeme riješili Udinesea, oni uvijek loše krenu, onda kad se zahuktaju nema im kraja.

Željezničar ale!
Nakon večerašnje utakmice protiv Fiorentine, Gianluigi Buffon je ukratko pričao o svojim dojmovima za mikrofone Sky Sportsa. Donosimo vam njegove riječi.
Juventus nije imao niti jedan udarac prema golu. Uzrok je umor ili dobro postavljena Fiorentina?
"Večeras smo bili jako umorni. Fiorentina je imala odmor ovih dana, a usto su se jako dobro postavili. Vjerovali su da mogu izvući dobar rezultat, i uspjeli su".
"Istina je da smo se pomalo 'patili' tijekom utakmice, međutim, ja sam imao nekoliko dobrih obrana i zadovoljan sam svojim nastupom. Nismo primili gol, ali na kraju možemo biti zadovoljni ovim bodom".
"U subotu igramo kod kuće, tako da ćemo imati veću podršku i volju za igrom. Roma ima dobru ekipu, ali mi vjerujemo u sebe i idemo u utakmicu s velikim očekivanjima".
Juventus nije imao niti jedan udarac prema golu. Uzrok je umor ili dobro postavljena Fiorentina?
"Večeras smo bili jako umorni. Fiorentina je imala odmor ovih dana, a usto su se jako dobro postavili. Vjerovali su da mogu izvući dobar rezultat, i uspjeli su".
"Istina je da smo se pomalo 'patili' tijekom utakmice, međutim, ja sam imao nekoliko dobrih obrana i zadovoljan sam svojim nastupom. Nismo primili gol, ali na kraju možemo biti zadovoljni ovim bodom".
"U subotu igramo kod kuće, tako da ćemo imati veću podršku i volju za igrom. Roma ima dobru ekipu, ali mi vjerujemo u sebe i idemo u utakmicu s velikim očekivanjima".
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
A šta ćemo sa onim šutevima Giovinca i Quagliarelle? Da li su ovi novinari uopšte gledali utakmicu.
Fakat se vidi da smo se vratili i da je Serie A opet ona stara.
O Juventusovom "kiksu" se priča na dugo i na široko, a i dušmani su sretniji nego ikad.
Arturo Vidal: Uopšte me nije bilo strah poraza, jer strah nije osjećaj kojeg možeš imati dok igraš u Juventusovom dresu.
Za ovakva i slična razmišljanja najzaslužniji je Conte. Konačno ekipa ima glavu i rep. Kad se čini da smo u bezizlajnoj situaciji i da nam je poraz neminovan, opet uspijemo ostati neporaženi.
Večeras po meni Asamoah najbolji.

Fakat se vidi da smo se vratili i da je Serie A opet ona stara.
O Juventusovom "kiksu" se priča na dugo i na široko, a i dušmani su sretniji nego ikad.

Arturo Vidal: Uopšte me nije bilo strah poraza, jer strah nije osjećaj kojeg možeš imati dok igraš u Juventusovom dresu.
Za ovakva i slična razmišljanja najzaslužniji je Conte. Konačno ekipa ima glavu i rep. Kad se čini da smo u bezizlajnoj situaciji i da nam je poraz neminovan, opet uspijemo ostati neporaženi.
Večeras po meni Asamoah najbolji.
Željezničar ale!
-
- Kontakt:
Gledam ''Juventusov Ronaldo'' po Conteu trenutno igra u Grossetu. Još jedan propali talenat, a očekivao sam da će biti nešto od njega, pogotovo nakon što je Conte došao u Juve.
Naravno, riječ je o Lanzafameu.
Naravno, riječ je o Lanzafameu.

Zadnja izmjena: gojzerica, dana/u 26 sep 2012, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
Gabrijel Appelt zabio veceras za Pro Vercelli u porazu od Barija.
Možda je ovo i dobro što se odigrala jedna utakmica lošije, jer i igrači će shvatiti da moraju dati više za pobjedu. Najbitnije je da se skupljaju bodovi. Vidjet ćemo kako će ove sezone igrati derbi utakmice, jer prošle godine je to bilo i više nego dobro (teško će se ponoviti). Zato će se taj nedostatak bodova morati nadoknaditi protiv malih ekipa, a to je već uradjeno pobjedama nad Chievom i Genoa.
Možda je ovo i dobro što se odigrala jedna utakmica lošije, jer i igrači će shvatiti da moraju dati više za pobjedu. Najbitnije je da se skupljaju bodovi. Vidjet ćemo kako će ove sezone igrati derbi utakmice, jer prošle godine je to bilo i više nego dobro (teško će se ponoviti). Zato će se taj nedostatak bodova morati nadoknaditi protiv malih ekipa, a to je već uradjeno pobjedama nad Chievom i Genoa.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ja uopšte nisam razočaran.
Gigi kaže da nas je malo stigao i umor, treba mu vjerovati, osvježit će Conte i Carrera ekipu do subote. Bonucci je na zagrijavanju prije utakmice zategao malo mišić, uopšte nije trebao ni igrati, pa je opet skupio snage.
Nismo se opustili kao protiv Genoe, igrali smo previše oprezno, da smo primili gol teško bi se vratili u utakmicu. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani, gledajući na duže staze ovaj bod će biti od velike važnosti.
Naši su se čuvali za Rome i Shakhtara, te dvije utakmice su nam mnogo bitnije. Prvo što Zemana moramo spustiti na zemlju, drugo što nam je protiv Shakhtara najbitnija utakmica dosadašnjeg dijela sezone.
Gigi kaže da nas je malo stigao i umor, treba mu vjerovati, osvježit će Conte i Carrera ekipu do subote. Bonucci je na zagrijavanju prije utakmice zategao malo mišić, uopšte nije trebao ni igrati, pa je opet skupio snage.
Nismo se opustili kao protiv Genoe, igrali smo previše oprezno, da smo primili gol teško bi se vratili u utakmicu. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani, gledajući na duže staze ovaj bod će biti od velike važnosti.
Naši su se čuvali za Rome i Shakhtara, te dvije utakmice su nam mnogo bitnije. Prvo što Zemana moramo spustiti na zemlju, drugo što nam je protiv Shakhtara najbitnija utakmica dosadašnjeg dijela sezone.
Željezničar ale!
-
- Kontakt:
Vjerovatno ste vidjeli nakon drugog simuliranja za penal(nakon starta Vidala), kako je Leo dotrčao do sudije ukazivajući kako već 2 puta simuliraju. Kako volim kad tako vrši pritisak na sudiju, a on to često zna da uradi. 

Najgora partija Juventusa u 2012-oj , ja se ne sjećam kad nas je neko nadigrao kao Fiorentina večeras. Međutim, svakom se desi loš dan, tako da ne treba uzimati ovo za zlo, te treba sačekati narednih par utakmica, pa da vidimo da li je ovo samo incident ili ipak nešto ozbiljnije.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Pa kad jedna Barsa koju smatraju za trenutno najjači klub ponekad kiksa, zašto i mi nebi mogli?
Ja se iskreno ne sjećam kad je zadnji put neko imao bolju statistiku od nas. Fiorentina je prvi klub koji nas je nakon dugo vremena nadigrao.
Ja se iskreno ne sjećam kad je zadnji put neko imao bolju statistiku od nas. Fiorentina je prvi klub koji nas je nakon dugo vremena nadigrao.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Nadigrao nas je Napoli u finalu kupa.
Samo je jedna razlika, tu utakmicu smo izgubili, a ovu nismo, vidi se da smo napredovali kao ekipa i da smo danas mnogo iskusniji.
Jednostavno gledajući na trenutnu situaciju mi smo u Italiji nepobjedivi. Večeras niko nije bio na svom nivou, ništa mi nismo pokazali, ništa i opet na kraju ne izgubimo. To je odlika velike ekipe.
Conte je takav tip da on neće dopustiti da se njegovom timu nešto ovako dešava. Naš protivnik je večeras imao ovakvu priliku i Bog dragi zna kad će neko drugi opet imati.
A i mi se nekako prepali, prošle sezone smo imali lakši raspored, a lošiji bodovni učinak nego sada pa smo opet bili prvaci.
Samo je jedna razlika, tu utakmicu smo izgubili, a ovu nismo, vidi se da smo napredovali kao ekipa i da smo danas mnogo iskusniji.
Jednostavno gledajući na trenutnu situaciju mi smo u Italiji nepobjedivi. Večeras niko nije bio na svom nivou, ništa mi nismo pokazali, ništa i opet na kraju ne izgubimo. To je odlika velike ekipe.
Conte je takav tip da on neće dopustiti da se njegovom timu nešto ovako dešava. Naš protivnik je večeras imao ovakvu priliku i Bog dragi zna kad će neko drugi opet imati.
A i mi se nekako prepali, prošle sezone smo imali lakši raspored, a lošiji bodovni učinak nego sada pa smo opet bili prvaci.

Željezničar ale!
13 boba je u pađe.
Idemo dalje, subota navečer je pod mus protiv Rome, pobijediti ih i spustiti Zemana na zemlju sa svojim hejtom protiv Juvea.
Andiamo Ragazzi...
FORZA JUVE!
Idemo dalje, subota navečer je pod mus protiv Rome, pobijediti ih i spustiti Zemana na zemlju sa svojim hejtom protiv Juvea.
Andiamo Ragazzi...
FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Jedina pozitivna stvar iz sinošnje utakmice je to što smo ostali neporaženi. Ostalo sve zaboraviti. Barem što se tiče nas. Druga je priča, Fiorentina i tako to.GdS: Match referee Tagliavento was almost perfect, there was no penalty on Pasqual
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
-
ma kakav penal, vidal odlicno uklizao na loptu. druga je stvar sto je raja navikla da se u italiji sviraju penali i za manje ocigledne stvari pa 'skacu' na svako padanje u 16ercu. inace, fiorentina je sinoc bila puno opasniji, konkretniji i bolji rival te je prava steta sto nisu uspjeli zabiti gol cisto da se razbije taj mit nepobjedivog juventusa koji bi ako pametno iskoristi situaciju tj nesto slabiju konkurenciju mogao postati dominantan kao inter prije par godina sto se iskreno nadam nece desiti 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnji remi na Franchiu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Alessandro Del Piero je u jučerašnjoj prijateljskoj utakmici svog novog kluba na terenu proveo 70 minuta i za to vrijeme je uspio upisati 2 asistencije i nekoliko odličnih poteza.
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 97163.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 97163.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.