Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

milanist
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la milanist » 25 sep 2012, 23:11

pinturicchio30 je napisao/la:Jel se ovaj pravi glup il je stvarno glup... Ti da si samo ovo napisao "govorim da ste odigrali katastrofalnu utakmicu a vi nedokazni, ja govorim jer je tako i bilo. juve je bio katastrofa nisu ni boda zasluzili. i corav to vidi. a vi odmah ovo ono" niko te nebi napaoo. Problem je sto ti citavu vecer pises neka sranja u kojima nema nista pametno.. A sad razlaz..

bas tako i napisano..... a ti ako ti nije mrsko provjeri... nikoga nisam uvrijedio... samo sam napisao da je bio penal za fiorentinu. meni lik govori da i komentator na areni govori da nije jedanesterac, jeste al u prvom slucaju rekao da nije.. sta je bilo kod starta vidala.... ?????
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 25 sep 2012, 23:12

Najlosija partija, bez prevelike zelje prema napijed. Podatak da je Juve imao 4 pokusaja prema golu dovoljno govori.
Juve je ekipa sa najvise udaraca prema golu, a ovdje neki spominju defanzivnu igru.Ocigledno da nisu pratili Juve. Veceras je jedino bila iznimka, a to se osjetilo na rezultatu, da Juve igra sa jedinim ciljem ne primanja pogotka. Ko ce znati sta je cilj svega toga, vjerovatno cemo vidjeti u subotu kada dolazai slabasna Vucica :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 25 sep 2012, 23:12

milanist je napisao/la:hahha sta ste se toliko napalili. govorim da ste odigrali katastrofalnu utakmicu a vi nedokazni, ja govorim jer je tako i bilo. juve je bio katastrofa nisu ni boda zasluzili. i corav to vidi. a vi odmah ovo ono.

a ne nisam Pitar, navijam za Slobodu, a Zeljo mi je najdrazi od ostalih u premijer ligi. tako da nista od toga..

Sinek, ti nisi rekao "lose ste odigrali, trebala vas je fiorentina razbit veceras" i sl, vec si poceo neku polemiku oko tonuca broda i prozivanja naseg armiranog zida, hocu rec, veznog reda, mojne sad da se vadis na finjaka, posr'o si se na sred dnevnog boravka, sad se govance mora pojest.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 sep 2012, 23:18

chi3llo je napisao/la:
milanist je napisao/la:hahha sta ste se toliko napalili. govorim da ste odigrali katastrofalnu utakmicu a vi nedokazni, ja govorim jer je tako i bilo. juve je bio katastrofa nisu ni boda zasluzili. i corav to vidi. a vi odmah ovo ono.

a ne nisam Pitar, navijam za Slobodu, a Zeljo mi je najdrazi od ostalih u premijer ligi. tako da nista od toga..

Sinek, ti nisi rekao "lose ste odigrali, trebala vas je fiorentina razbit veceras" i sl, vec si poceo neku polemiku oko tonuca broda i prozivanja naseg armiranog zida, hocu rec, veznog reda, mojne sad da se vadis na finjaka, posr'o si se na sred dnevnog boravka, sad se govance mora pojest.

da rekao sam da ste lose odigrali. i da je vas fiorentina trebala rasut, i da su ljudi vec procitali vasu igru da to nece moci proci lako kao prosle sezone, i da vam se vezni red nije cuo u ovoj tekmi... ajde demantuj ovo da nije tacno sto sam rekao i ja se povlacim sa vase teme. ili nisi gledao tekmu ili neces da priznas da je tako i bilo.... a to gdje je se ko uhelacio ja nisam nista pominjao, tako da ostavljam to tebi da ti sredis.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 25 sep 2012, 23:20

E hajd mi samo reci kako ti donosiš takav sud nakon samo jedne utakmice?

Znači u prethodne 4 utakmice smo izdominirali protivnika, svakog dobili po dva razlike i vezni red odigra jednu utakmicu loše i odmah čitava igra pročitana.

Gdje tu logika matere ti!?

Nadam se da ćeš biti na forumu u subotu navečer kad Vučicu okotimo sa 3 komada. Pa ćemo vidjeti kakvu ćeš onda priču pričati.
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 sep 2012, 23:23

GaziHusrevbeg je napisao/la:E hajd mi samo reci kako ti donosiš takav sud nakon samo jedne utakmice?

Znači u prethodne 4 utakmice smo izdominirali protivnika, svakog dobili po dva razlike i vezni red odigra jednu utakmicu loše i odmah čitava igra pročitana.

Gdje tu logika matere ti!?

Nadam se da ćeš biti na forumu u subotu navečer kad Vučicu okotimo sa 3 komada. Pa ćemo vidjeti kakvu ćeš onda priču pričati.

alo ba ti ocito ne citas, ja ti pricam za ovu tekmu jadan. da ste bili losi... niko nije ni pominjao prva 4 kola u kojima ste izdominirali to stoji.. a biti cu i u subotu. uvijek sam tu za normalnu raspravu.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 25 sep 2012, 23:24

Da je Del Neri jos trener, on bi sigurno ovo izjavio nakon vecersnje tekme.."We played very well."

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 25 sep 2012, 23:25

Sto je beg rekao, kako mozes pricati o tonjenju broda i nalaskom slabih tackih i da su nas protivnici skontali nakon jedne utakmice, u gostima, i to sa slabijim sastavom, i to sa sastavom koji je evo u 6 dana odigrao 3 utakmice, i abs kao sto beg kaze, izdominirali smo sve do sad, cak bili bolji od jednog Chelsea na bridge-u, i jos prije ove utakmice najefikasnija ekipa u evropi. Sine mi ne tonemo, mi smo jaci nego ikad.

I ako se prica o jednoj utakmici, ne prica se o tonjenju broda, i o tome kako su nas sad svi skontali.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Trezegol
Kontakt:

Post Postao/la Trezegol » 25 sep 2012, 23:30

Najgori mec Juvea u zadnjih godinu dana...nismo imali onaj prepoznatljivi zar i borbenost, ja vjerujem da je to posledica toga sto je ovo treci mec u 6 dana(usput savezu *ebem sve po spisku) i da je zato igra izgledala jalova i sa dosta gresaka...

Da ne bude da se samo mi pitamo i Viola je odigrala odlicnu utakmicu, cak i nadigrala sto nije niko uradio odavno...

Nista, imamo tri dana pauze pa da rasturimo Romu, nadam se da ce nasi glavni igraci doci do svjezine malo...

Edit: I jos da dodam, ako negdje trebamo 'prosuti' bodove bolje da to bude u gostima Fiorentini nego protiv Siene, Pescare i slicnih

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 25 sep 2012, 23:32

Ma nema nista nego pobjeda u subotu, nemozemo dva put zaredom odigrati ovako lose i da nedadnemo go?... Ima da im Mister Conte sada ocita jednu lekciju..

Mislio sam da je Pirlo bio umoran pa je onako lose igro sprva, al veceras se pokazalo da nije bilo dotlen. Izgleda kako je pustio bradu losije igra :mrgreen:

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 25 sep 2012, 23:34

Pametno Carrera kaže, ponekad se treba znati i braniti, ne treba uvijek napadati.

Zašto mi moramo svaku utakmicu doslovno rečeno izdominirati protivnika da bi nekom dokazali našu snagu? Zašto?

Još 33 utakmice do kraja sezone, a svu snagu odmah da na početku potrošimo. Nema logike.

Vi se bezveze uzmuhali. :lol:
Željezničar ale!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 25 sep 2012, 23:35

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 25 sep 2012, 23:36

Buffon - kralj
Bonucci - solidan
Barzagli i Chiellini - solidni - odbrana generalno bila dobra
Licht i Asamoah falili - nisu bili na nivou, ni trke ni organizovanosti.
Pirlo - očajan, bilo je očekivati pad u igri maestra, zrele igračke godine.
Giacherinni - loš uz Pirla najlošiji bio po meni.
Quagliarela - i nije imao podršku saigrača
Giovinco - katastrofalan, momak me razočarao, od pristupa, zalaganja, borbenosti, timske igre - večeras oštra 0

Vučinić loš, Marchisio nije mogao ništa promijeniti, Pogba neiskusan u ovako bitnim tekmama.

Loše i Viole su nas mogle mlatnuti poštenski, siguran sam da će Mister nešto uraditi po pitanju loše igre na treninzima.

FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 25 sep 2012, 23:39

Beg@ nismo se uzmuhali nego smo se razmazili da svaku tekmu izdominiramo i letimo po terenu :D ;) posebno ovu sezonu cemo se nagledati i ovakvi utakmica tj da se branimo jer igramo LP a prvenstvo tek pocelo veceras se nismo nesto posebno ni umorili niti trosili jer nismo toliko napadali vise smo cuvali loptu sto nije lose za slijedece 2 utakmice u kojima moramo biti opet oni pravi :D :D

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 25 sep 2012, 23:41

Kontam opet smo gostovali Udine, Genoa i sad Viola... Jos smo neporazeni!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 sep 2012, 23:43

ono jedan bod je juventusu u startu neuspjeh, ali dalji razvoj sezone ce pokazati ima li ovaj rezultat neku tezinu, sumnjam da ce se iko naigrati u Firenci...isto tako kao sto se i mi poletili radovati "kiksu" Napolija u Katanji a ko nama garantuje da cemo dobiti kod uvijek nezgodne Katanje, tek ako mi izvucemo 3 b tamo onda mozemo pricati da su konkurenti tu kiksali, isto tako ko uzme sav plijen iz Firence moze pricati o nasem kiksu...opet kazem ugodno su me izenenadili, bice nesto od onog Montele.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 25 sep 2012, 23:45

A ko će garantovati Napoliju da će dobiti Genou i Udinese u gostima?

Možemo i tako razmišljati. :mrgreen:

Mi smo dosada imali najteži raspored i po meni je itekako uspješno apsolviran. Znao sam da ćemo jednu od ovih utakmica remizirati, to je bilo jasno k'o dan.

Carrera i Conte su pogriješili jednu stvar, umjeto Giovinca su trebali uvesti Bendtnera, trebao nam je jedan razarač u napadu.

S Giovincom se dešava ono što sam davnih dana pisao, nije Juve Parma pa da možeš igrati kako hoćeš.
Zadnja izmjena: GaziHusrevbeg, dana/u 25 sep 2012, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar ale!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 25 sep 2012, 23:47

Meni je ovako lako prihvati X kad znam da nismo bili bolji nit smo imali kakvu uspjesnu sansu, tako da je ovaj bod i te kako dobro doso. Sto kaze Beg imali smo najtezi raspored dosada... Sad slijedi Rioma, moramo onom zemanu pokazati koje gazda u Italiji..

pinturicchio30
Kontakt:

Post Postao/la pinturicchio30 » 25 sep 2012, 23:49

Buffon clings to 'good point'

Gianluigi Buffon praised Fiorentina and said Juventus “suffered” for their point at the Stadio Artemio Franchi.

The Bianconeri didn’t really have a shot on goal during tonight’s 0-0 draw, whereas the Viola rattled the crossbar with Stevan Jovetic.

“We were tired tonight, just as our opponents may well have been considering they also played on Saturday. They did well,” the goalkeeper told Sky Sport Italia.

“You can tell Fiorentina have a great Coach and a tactical system they believe in. It can happen to draw a game like this, there’s no shame in that.

“We suffered, but they only had three or four dangerous scoring opportunities. The fact we kept a clean sheet means this is a point well earned.”

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 25 sep 2012, 23:50

Jel zna neko kada Alex igra prvu utakmicu za Sydney?

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.