Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

TheVerminator
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la TheVerminator » 25 sep 2012, 19:40

Ljudi prenosi li iko Capital One Cup? Rezerve bi trebalo da prođu lagano.

Merta nemojte džaba kritikovati, čovjek je odlično odigrao dosad, samo neka ovako nastavi.
Gervais nas je koštao pobjede protiv Cityja, ali valjda će se popraviti u tim segmentima igre, ako bi mu se vratilo samopouzdanje, jeo bi sve redom. ;)
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 25 sep 2012, 20:08

Walcott ce da grmi ove sezone
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 25 sep 2012, 20:58

Prije par sedmica je ovdje neko spomenuo da EUROSPORT,prenosi utakmice rezrevi Arsenala,pa ako neko zna da'l ce bit prenos protiv WBA da gledam malo Jacka na dijelu ?
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 25 sep 2012, 21:26

Ma jok. EUROSPORT prenosi onaj NextGen Series a rezerve ne prenosi. Bit ce neki stream 100 % za rezerve.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 25 sep 2012, 22:05

Arteta v Busquets: Apps 5-4(1) - Passes 484-337 - Avg p/g 97-67 - Pass % 93-88 - Tackles 21-8 - Interceptions 15-5 - Key passes 6-2
Rođen s tobom da budem

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 25 sep 2012, 22:35

Mertesaker je imo 10 presječenih lopti na utakmici i znam da je negdje proglašen igračem utakmice. Čovjek nije pogriješio na čitavoj utakmici -.-
Vođa zna.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 25 sep 2012, 23:03

I ja kad sam pricao da ovaj Arsenal moze pobijediti Citya, vi ste pisali suprotno ..
Valjda su sad neki skontali par stvari :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 25 sep 2012, 23:04

M4kaveli je napisao/la:I ja kad sam pricao da ovaj Arsenal moze pobijediti Citya, vi ste pisali suprotno ..
Valjda su sad neki skontali par stvari :mrgreen:
ma druže sad uzimamo sve za rezervom. ne vjerujemo im nikako :D, tako se možemo uglavnom samo pozitivno iznenadit :mrgreen: :lol:
Vođa zna.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 25 sep 2012, 23:12

Şta znaci imati 2 spanca u veznom redu ..
I to Cazorlu i Artetu.
Pokazuju ljudi englezima kako se igra lopte :D
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 25 sep 2012, 23:13

M4kaveli je napisao/la:Şta znaci imati 2 spanca u veznom redu ..
I to Cazorlu i Artetu.
Pokazuju ljudi englezima kako se igra lopte :D
Zamisli još jednog Cesca tu :lol: Smiješno bi bilo, al iskreno, smiješno.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 25 sep 2012, 23:22

samo čelzi što sad ima jaku sredinu za znalcima hazardom matom i oscarom, koji bi si mogli suprostavit našoj sredini. ovo ostalo niko više. City sam mislio da će igrat puno bolje, al oni ništa ne mijenjaju, samo individue :roll:
naravno to je samo sreda, valjda i od napada nekad bude nešto, al i ovako se držimo mora uć koja kad stvore kijamet šansi :mrgreen:
Vođa zna.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 25 sep 2012, 23:26

Chelsiev vezni red izgleda smijesno u odnosu na Arsenalov.
Mozda ce nekada i biti jaci ali u ovom trenutku su Arteta, Diaby i Cazorla daleko uigraniji i bolji od plavaca koji su jos uvijek neiskusni i ne kontaju se dobro.

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 25 sep 2012, 23:32

nedim1993 je napisao/la:samo čelzi što sad ima jaku sredinu za znalcima hazardom matom i oscarom, koji bi si mogli suprostavit našoj sredini. ovo ostalo niko više. City sam mislio da će igrat puno bolje, al oni ništa ne mijenjaju, samo individue :roll:
naravno to je samo sreda, valjda i od napada nekad bude nešto, al i ovako se držimo mora uć koja kad stvore kijamet šansi :mrgreen:
I Oscar i Mata i Hazard su attacking midovi. Po meni to nije nikako balancirano, pogotovo vidjeti sve troje u istom timu. Naravno sigurno ce tu biti kombinovanja sa krilnom pozicijom, sad koliko neko od njih moze iskoristiti taj potencijal rotiranja, to cemo vidjeti.

Ne predstavlja to toliku prijetnju za midfield, vise za napdat jer su tako i orijentisani.
Arsenal ima dosta sigurniji i balansiraniji mid. Dva holdin midfieldera i jedan attacking mid. Po meni je to uvijek bila dobitna kombinacija i ovakva formacija nas je do sada rijetko kad iznevjerila, aludirajuci na 2003/2004 u kojoj se igrala jako slicna formacija sadasnjoj.
Victoria Concordia Crescit.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 25 sep 2012, 23:35

HighburyHigh je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:samo čelzi što sad ima jaku sredinu za znalcima hazardom matom i oscarom, koji bi si mogli suprostavit našoj sredini. ovo ostalo niko više. City sam mislio da će igrat puno bolje, al oni ništa ne mijenjaju, samo individue :roll:
I Oscar i Mata i Hazard su attacking midovi. Po meni to nije nikako balancirano, pogotovo vidjeti sve troje u istom timu. Naravno sigurno ce tu biti kombinovanja sa krilnom pozicijom, sad koliko neko od njih moze iskoristiti taj potencijal rotiranja, to cemo vidjeti.

Ne predstavlja to toliku prijetnju za midfield, vise za napdat jer su tako i orijentisani.
Arsenal ima dosta sigurniji i balansiraniji mid. Dva holdin midfieldera i jedan attacking mid. Po meni je to uvijek bila dobitna kombinacija i ovakva formacija nas je do sada rijetko kad iznevjerila, aludirajuci na 2003/2004 u kojoj se igrala jako slicna formacija sadasnjoj.
pa upravo je zadatak artete i diabya da njih zaustave, tu je ta borba otprilike, kontaš
hajd sačekajmo do subote pa ćemo vidjet :)
Vođa zna.

hackerinho
Kontakt:

Post Postao/la hackerinho » 25 sep 2012, 23:41

pa dajte jednom budimo realni...pojedinacne kvalitete ne mogu se mjeriti sa igracima arsenala u veznom redu..stoji cinjenica da su uigraniji..ali brate mili hazard..oscar..mata..lampard..ramires...mikel...ukoliko se RDM odluci za leprsaviju formaciju sa oscarom,hazardom,matom i ramiresom ..zanimljivo ce biti...p.s. oscar nijet att midf..lik igra i zadnjeg veznog ba..sredina je njegova..mata takodje sjajno zna odigrati u ulozi pleya..mislim da ce utakmica biti sjajna..dva vezna reda u Engl zasigurno igraju...

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 25 sep 2012, 23:45

kojeg zadnjeg veznog? svaki iole jači igrač će oscara u reklame poslat ako se budu gurali. I to stoji, naš vezni red je jači od vašeg. Koga god da stavite, naši su uigrani i vidio si šta su cityu radili, a cityev vezni je brat bratu jači od vašeg ;)

hackerinho
Kontakt:

Post Postao/la hackerinho » 25 sep 2012, 23:46

protiv juveta je bio u liniji sa mikelom...nije njegova funkcija da se gura..ima mikel tu...ali presjecanje lopte i njena transformacija...vas je samo uigraniji...citijev poimenicno jeste jaci...ali steka to kod njih ove sezone previshe

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 25 sep 2012, 23:49

Lampard je imao ulogu zadnjeg veznog u toj utakmici a Oscar ofanzivnog veznog - AMF, nešto kao Cazorla. A pa vidiš, toj uigranosti dodaš Wilsherea kad se oporavi od povrede, džaba sve individue kad oni stupe na teren. Bit će tika-taka arsenal style.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 25 sep 2012, 23:54

samo zato što vi ne znate platit igrača kako treba ne znače da je toliko bolji pa da sad nabrajaš ta imena ko da su izmislili fudbal za Arsenalvu sredinu.
No u subotu ćemo vidjeti dosta toga, pogotovo na djelu Cazorlu i Hazarda oko kojih se vodi polemika ove sezone ko je bolji. normalno da ništa neće odlučit al eto
Vođa zna.

hackerinho
Kontakt:

Post Postao/la hackerinho » 25 sep 2012, 23:58

kad vec tako dobro pratis chelsea onda si uvidio i da je i oscar igrao...mjenjaju se, samo mikel ne mice gdje jeste...sada jeste uigraniji...ali kada chelsea bude malo vise uigraniji onda ce kvalitetom nadomjestiti neugranost bas kao sto to sada rade...vezni red kod chelsea je jedan od najmladjih...nisu to vise oni igraci koji znaju da se guraju,lome...ovi su lakse ali brat bratu igracine..inteligentni..na pola sezone..kada prigusti pokazat ce se

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.