Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Juvelandia
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Juvelandia » 25 sep 2012, 22:56

Kad malo bolje skontam, mi smo sve blize i blize porazu.To ce se kad tad morati desit.Ne treba od tog pravit tragediju, a bice nam tesko jer smo jbga navikli da ne gubimo. :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 25 sep 2012, 22:58

Najgora naša utakmica još od Napolija u finalu kupa ... nevjerovatno koliko loše partije Pirla, Lichta, Vidala, Giaccha i napadača. Bruka. Presretno smo došli do boda. Da su Viole imale sreće ovo bi završilo ubjedljivim porazom. A i onaj penal mi je sumnjiv, vidio sam iz par uglova i činilo mi se kao da ga Arturo nije dotakao, ali evo gledam sad ponovo i mogu reć da je komotno mogao svirati.

Nismo ih uopšte ozbiljno shvatili. Doduše i Montela je savršeno zaustavio naše ključne igrače, po treći put u godinu dana. Svaka mu čast, haman da jedino on ima recept kako igrati protiv Conteovog sistema.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 25 sep 2012, 23:00

Odavno nisam gledao goru nasu utakmicu. Bod ko pobjeda, moze se reci i nezasluzeno.
Samo gledati naprijed, ovo sto prije zaboravit.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 25 sep 2012, 23:00

Ma ja mislim da ovdje nema niko problem sa tim da cemo izgubiti jednu tekmu jer realno tesko mozemo ponoviti proslu sezonu bez poraza i to je sasvim ok veceras je bila neka rezerva kod nasih igraca jednostavni nije to bila ta kombinatorika prema naprijed na koju smo navikli vise smo se bazirali na branjenje svog gola ali do Rome se ovo mora popraviti sto sigurno hoce idemo dalje :D :D

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 25 sep 2012, 23:01

Kad bolje razmislimo i Fiorentina je odigrala predobru utakmicu. Ovo je za njih utakmica sezone, već 10 dana se samo pričalo o večerašnjoj utakmici.

Pa naši igrači uopšte nisu imali volje da krenu naprijed. Asa uzme loptu i može povući kontru, on stane i vrati Chielliniju i vrtimo se iz kruga u krug.

Ali eto, mi odigramo najlošiju utakmicu u godini dana i opet ne izgubimo, možda i to nešto govori. Kako god da mi odigramo opet smo nepobjedivi.

U suštini svi su odigrali loše, izuzev odbrane, nema razloga da ostale ocjenjujem kad je taktika bila da se ne primi gol.
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 sep 2012, 23:02

hahha sta ste se toliko napalili. govorim da ste odigrali katastrofalnu utakmicu a vi nedokazni, ja govorim jer je tako i bilo. juve je bio katastrofa nisu ni boda zasluzili. i corav to vidi. a vi odmah ovo ono.

a ne nisam Pitar, navijam za Slobodu, a Zeljo mi je najdrazi od ostalih u premijer ligi. tako da nista od toga..
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 25 sep 2012, 23:03

milanist je napisao/la:hahha sta ste se toliko napalili. govorim da ste odigrali katastrofalnu utakmicu a vi nedokazni, ja govorim jer je tako i bilo. juve je bio katastrofa nisu ni boda zasluzili. i corav to vidi. a vi odmah ovo ono.

a ne nisam Pitar, navijam za Slobodu, a Zeljo mi je najdrazi od ostalih u premijer ligi. tako da nista od toga..

Ma boli nekog neka stvar sta ti mislis i za koga ti navijas, ****...

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 25 sep 2012, 23:04

Juve po dobrom starom običaju- prvo sačuvati svoju mrežu,a u napadu kolko se učini. Nije ni čudo što ih niko ne može dobiti kad se brane s 8,9 igrača, a u završnici napada maximalno 3 igrača. Al pametan je ovaj Carera, da se malo više otvorio, primio bi bar 2 gola od večeras odlične fiorentine. Ove viole igraju moderan,brz,tehnički potkovan nogomet,moglo bi nesto i biti od Montelle

Ne sikirajte se navijači Juventusa, osvojit će Juve scudetto,al nek bude bar malo zanimljivo, nemojte odma 10 bodova pobjeći ;)

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 25 sep 2012, 23:04

milanist@ daj covjece peres citaj malo postove niko od nas nije napisao da smo bili bolji vec naprotiv da smo bili losi i sretno dosli do boda

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 sep 2012, 23:05

GaziHusrevbeg je napisao/la:Kad bolje razmislimo i Fiorentina je odigrala predobru utakmicu. Ovo je za njih utakmica sezone, već 10 dana se samo pričalo o večerašnjoj utakmici.

Pa naši igrači uopšte nisu imali volje da krenu naprijed. Asa uzme loptu i može povući kontru, on stane i vrati Chielliniju i vrtimo se iz kruga u krug.

Ali eto, mi odigramo najlošiju utakmicu u godini dana i opet ne izgubimo, možda i to nešto govori. Kako god da mi odigramo opet smo nepobjedivi.

U suštini svi su odigrali loše, izuzev odbrane, nema razloga da ostale ocjenjujem kad je taktika bila da se ne primi gol.

ne da nisu imali volje. vec nisu ni mogli. sve je to blo idealno zatvoreno od strane viola.

Ma boli nekog neka stvar sta ti mislis i za koga ti navijas, ****...

popij mlijeko i idi spavaj. smiri hormone mladicu
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 sep 2012, 23:06

dobro smo prosli vcrs, dugo nas niko nije ovako stisnuo ko Fiorentina , a istovremeno i mi nismo dugo losije odigrali...znaju ljudi sta hoce i znaju kako doc do toga, da ih nije Berba izlevatio bili bi pravo opasni ovako im fali samo igrac prema naprijed. Montela opet nastavlja sa odlicnom radom.

Djakerini se vcrs nije snasao, Djovinko me i dalje nervira-nikad od njeg igraca za prvog tima Juventusa ali najveci problem od pocetka sezone je Pirlo, svaku tekmu je zatvoren, ljudi ga skontaju a ustvari sve vise mislim da se njemu vraca ono iz Milana- onaj nedostatak motivacije, tog se najvise bojim, da je on prosle sezone i na Euru pokazao svima sta moze i koliko vrijedi, zacepio usta svima i da ga sad hladno boli q i ne pada mu na pamet da trci i bori se kao sto je radio prosle sezone. to nam moze bit veliki problem, pricao sam o tome da ga je i ranije trebalo vaditi (u ranijim tekmama) ali nije bilo hrabrosti. medjutim vcs je i to promijenilo i nadam se da ce me sto prije demantovati ali se bojim da je ovo samo pocetak njegovih losih partija, a to ce za nas biti ogroman problem.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 25 sep 2012, 23:06

Milanist

Crtani ti je davno zavrsio, na spavanje ...

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 25 sep 2012, 23:06

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 25 sep 2012, 23:07

mdss je napisao/la:milanist@ daj covjece peres citaj malo postove niko od nas nije napisao da smo bili bolji vec naprotiv da smo bili losi i sretno dosli do boda
Ma lik uopste ne cita.On je dosao sa unaprijed pripremljenom pricom o kojekakvim penalima i tonucem brodu Juventusa jer je remizirao u Firenzi od dosta pojacane Fiorentine.Zamisli tek kad kiksnemo i odigramo x sa Sienom ili tako nekom ekipom, a i to se desava, lik ce nas poslat u Serie B. :D
ovo me podsjeca na onaj hejt iz 90-tih a znamo sta smo tad bili :)
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 25 sep 2012, 23:08

Mene doduse ne nervira sto smo remizirali, samo nek nije 0, al me iznervirala igra do qrca, od Gia sam ocekivao puno vise, jos me ni u jednoj utakmici nije odusevio, prelako pada, sut kriza, izgubi se prelako, mirko u drugu ruku odigra jednu tekmu k'o Ronaldo(ne cristiano), sljedecu k'o Adilovic :D, a to me strasno nervira. Ne znam sta se ljutite na Quagsa, pa nije covjek ni mogao bolje odigrat' s obzirom da 3 lopte nije dobio blizu 16, i da mu Gio nijedne nije dao.

A tek Giach... kako on igra u onakvom timu meni ne ide u glavu, da ima 20 godina, pa rek'o bi hajd, mlad, bice dobar... Pa da nemamo boljih igraca na toj poziciji, rekao bih, ok ono, sta da se radi( Ne mislim na Marcha i Vidala), ali Isla, Marrone, Pogba, Asamoah, svaki od njih bi bolje odigrao od ovog gmaza malog na toj poziciji. Hem gubi lopte, hem ne zna je primit, hem ne zna ono ni opucat, hem je neprimjetan u defanzivi, jedino sto zna je dat pas na 3, 4 metra maksimalno, a i to zna usrat'. Cekam dan kad ce ga proslijedit lecceu, sieni, chievu, gdje i pripada.

Nego glavu gore, 47. bez poraza :) FORZA JUVE!
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 sep 2012, 23:08

mdss je napisao/la:milanist@ daj covjece peres citaj malo postove niko od nas nije napisao da smo bili bolji vec naprotiv da smo bili losi i sretno dosli do boda
ko ovdje pegla pa eto pogledaj tog solojuve26@ ja rekao da je juve odigrao katastrofalno i da nisu ni boda zasluzili i da je to moje misljenje. on odg. koga boli ***** sta ti mislis.... pa nisam mu ja kriv sto je nezadovoljan igrom i sto je razocaran sto juve nije dobio .. .realno nije ni zasluzio... to je najpostenije...

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 25 sep 2012, 23:08

Ja sam znao da će ovo večeras biti najteže naše gostovanje u sezoni uz ono na Sao Paolu, prescritte i Bbilana ne shvatam ozbiljno.

Gostovali samo Udinesu, Genoi i Fiorentini i osvojili 7 bodova, kako da budemo nezadovoljni!?
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

pinturicchio30
Kontakt:

Post Postao/la pinturicchio30 » 25 sep 2012, 23:09

Jel se ovaj pravi glup il je stvarno glup... Ti da si samo ovo napisao "govorim da ste odigrali katastrofalnu utakmicu a vi nedokazni, ja govorim jer je tako i bilo. juve je bio katastrofa nisu ni boda zasluzili. i corav to vidi. a vi odmah ovo ono" niko te nebi napaoo. Problem je sto ti citavu vecer pises neka sranja u kojima nema nista pametno.. A sad razlaz..

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 25 sep 2012, 23:10

Pirlo je u ozbiljnim igračkim godinama i teško je očekivat da ponovi prošlu sezonu. Prije početka prvenstva, neko od naših bivših igrača je rekao da bi odlično bilo ako Andrea bude bar na 80% iz prošle sezone i to jeste tako. Svako tri dana igramo i teško je to za njega.

Ipak, može on još mnogo dati Juventusu. To je igrač poteza i ove sezone će dati svoj doprinos.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 25 sep 2012, 23:10

Ljudi sta se zamarate sa ovaj cirkuzant? :) Get lost. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.