FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

ripper
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la ripper » 25 sep 2012, 00:54

Nisi biti samo golovi u fudbalu, bolan nebio :o :shock: niti je to njegov posao....e svašta ccccc pa zar se i to mora objašnjavati :shock: :shock:
I ja konto ima normalnih insana koji razumiju nešto o fudbalu, kad ono samo mjere igrace po golovima :?

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 25 sep 2012, 01:08

LarryDavid je napisao/la:
fina analiza brate, za mene malo prekompleksna , ali bio je uzitak citati...nadati se je da su to samo pocetne teskoce Titove, koliko sam shvatio Tito Vilanova je trener pocetnik...znaci koliko god da je dobar treba vremena i prakse da njegove kvalitete dodju do izrazaja i da se pronadje i adaptira na novu rolu...
ma skeptican sam u vezi tog da ce i on pocet koristit krila ko centralne napadace,kod njega svako igra svoju poziciju ko sto je on reko kad je dolazio sto ce se najvise osjetit na alexisovim partijama jer on kad je striktno samo na strani je bezopasan a u sredini napada je 2 puta opasniji,
Kod tita sad se zna ko gdje stoji i lakse je protivnickim odbrambenim igracima za pratit igraca,prije je to guardiola izmjeso da valja da se nezna odakle sve dolazi opasnost :mrgreen:

[youtube][/youtube]

pogledaj brate u ovom videu negdje od 2:10 vidices tu najbolje o cemu sam govorio ,pogledaj gdje alexis i inesta stoje ,u sredini skroz do messija,i koliko dole alves ima prostora a i abidal ,tad su iniesta i alexis igrali krila a pogledaj ih gdje su u napadu u sredini sa messijem i odma po stranama ostane prostora puno jer odbrana se mora skupit da bi cuvala svu trojicu ,a samim tim ima prostora vise za messija jer valja ovima jos dvojicu pored njega cuvat

valjda ce tito nadoc malo :D,al nema on mud* da igra ovako ,on igra ovako samo kad gubi i u zadnjim minutama nesh pokusaje
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Barcino
Kontakt:

Post Postao/la Barcino » 25 sep 2012, 07:04

Hammer je napisao/la:Njegovih silnih 20 golova u 500 utakmica :roll:
Malo poštovanja prema najtrofejnijem igraču u povijesti Primere ti ne bi škodilo. Prema Wiki podacima, Maestro je za Barcu u 628 službenih nastupa zabilježio 73 gola, sasvim solidna brojka za igrača čija je primarna djelatnost servis&ugradnja golova.
Nadam se da će me navijači prihvatiti, potrudit ću se za to na parketu. Znam da ovi navijači podržavaju svoj klub kao nitko drugi – rekao je Ante Tomić, bivši madridista.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 25 sep 2012, 08:52

U ovih par utakmica Tito je više odmarao Messija nego Pep u četiri sezone :mrgreen:

Tekma protiv Getafe-a, Messi na klupi, ubacuje ga u 60-oj minuti...

Kako neko uopšte može očekivati da takav igrač sjedi na klupi, takvi igrači moraju igrat' jbt, koliko samo ljudi dođe na tribinu da vide majstora na djelu (Messi, Ronaldo ...).
Dal' Mourinho odmara/rotira Ronalda?

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 25 sep 2012, 09:35

barca_87 je napisao/la:
pogledaj brate u ovom videu negdje od 2:10 vidices tu najbolje o cemu sam govorio ,pogledaj gdje alexis i inesta stoje ,u sredini skroz do messija,i koliko dole alves ima prostora a i abidal ,tad su iniesta i alexis igrali krila a pogledaj ih gdje su u napadu u sredini sa messijem i odma po stranama ostane prostora puno jer odbrana se mora skupit da bi cuvala svu trojicu ,a samim tim ima prostora vise za messija jer valja ovima jos dvojicu pored njega cuvat

valjda ce tito nadoc malo :D,al nema on mud* da igra ovako ,on igra ovako samo kad gubi i u zadnjim minutama nesh pokusaje

hehe jbt postat cu Ciro Blazevic uz ova tvoja objasnjenja...thnx brate... sad svugdje vidim ove trokutove ne znam hocul ikad moci gledati utakmicu drugim ocima...

dakle Tito se boji da igra ovako...valjda ce uz iskustvo na klupi doci i samopouzdanje...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 25 sep 2012, 09:46

LarryDavid je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:

hehe jbt postat cu Ciro Blazevic uz ova tvoja objasnjenja...thnx brate... sad svugdje vidim ove trokutove ne znam hocul ikad moci gledati utakmicu drugim ocima...

dakle Tito se boji da igra ovako...valjda ce uz iskustvo na klupi doci i samopouzdanje...
hehehe ma nista brate :D ,ja sad kad gledam utakmicu samo to gledam ,samo uporedjujem kako su igrali prije i sad :mrgreen:

ma nezz dal se boji il ima neko drugo vidjenje igre i kako to treba biti na terenu, to sto se tice ovih krila i ne ubacivanja u sredinu,a 3 4 3 form. tito ne smije igrat od pocetka utakmice to je 100%, jer nece da rizikuje u odbrani previse,al nista ne dobije time,pa proslogodisnja barca je sa 3 odbrambena bila sigurnije nego ova sa 4 :D
ma ne mora ni igrat tu formaciju sto se mene tice ,samo da alvesa malo pusti vise u ofanzivu i da mu oslobodi tu desnu stranu ko sto je i prije imo prostora ja zadovoljan :mrgreen: a bgm i messi ce bit zadovoljniji :D,jer koliko je puta alves asistiro mesiju za golove proslih sezona ,dajem glavu vise i od xavija i inieste
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 25 sep 2012, 17:10

slika

Sve Puyolove ozljede tokom karijere :shock:

Xavi uskoro produžuje ugovor ;)

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 25 sep 2012, 20:39

8-)
[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 25 sep 2012, 20:45

puyol ce izgleda biti spreman za el classico, pike takodje vjerovatno

igra barce do sad po vilanovom je puno opreznija nego prije, nije to lijepo za oko kao prije, al nemamo se opet sta zaliti, tako je to uvijek kod nas, u nekom dijelu sezone igra se onako ne toliko lijepo, nego rutinski na rezultat, samo sad je eto slucaj da se tako igra na pocetku sezone, a ne tamo negdje oko nove godine

sad smo u extra dobroj situaciji, nenadana ogromna prednost u odnosu na real u ligi, ko se tome mogao nadati, sad ce to tito jednostavno pametno iskoristiti, tako i radi, ne treba sad ni igrati punim gasom i gaziti ove slabije protivnike, zapeti se mora na gostovanju kod sevilje i kuci protiv reala, ako se to dobije, nastavak sezone se moze igrati opusteno, forsirati mladje igrace, a snagu, volju i motiv cuvati za proljece kad krene knock out faza lige prvaka

bez obzira kako sad izgleda igra barce, pravu snagu cemo tek vidjeti u el classicu, pobjeda tu znaci i titula 95 posto, zna to vjerovatno tito i zato polako tempira formu ekipe
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

ForcaBarca
Kontakt:

Post Postao/la ForcaBarca » 25 sep 2012, 21:09

Upravo tako Romario ako dobijemo naredne dvije tekme 99% smo prvaci ;) ,vjerovatno su toga svjesni Tito i igraci tako da ce te dvije tekme bit najbolje koje ce mo odigrat do nove godine i onda snage cuvat za proljece za ligu sampiona. ;)
Srce moje kuca za dvoje(ZELJO I BARCA)!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 25 sep 2012, 21:38

[youtube][/youtube]

Majstor ostaje majstor. :)

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 25 sep 2012, 21:42

Šteta što je onako mlad prestao "ozbiljno" igrat, ovako da se izrazim :)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 25 sep 2012, 22:18

Ono vezano za stadion su po meni cista pre***avanja :mrgreen:
Jedan od najboljih stadiona na svijetu, najveci u evropi, tolika historija i oni bi sad neki novi gradili a i ovakav je i vise nego moderan.
Ako vec hoce nesto, bolje nek dignu onaj dio u visinu tj. poravnaju ga i pokriju .. mislim da bi tad moglo stat nekih 150 hiljada ljudi.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 25 sep 2012, 22:56

Toxicity je napisao/la:Šteta što je onako mlad prestao "ozbiljno" igrat, ovako da se izrazim :)
slažem se. šteta, jer je bukvalno u dvije sezone totalno ispao iz forme, i bio neprepoznatljiv.

Pitanje za ove vidovite halime koji slave krunu nakon par kola :

Da li ste vi normalni ?
naprijed rejal

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 25 sep 2012, 23:00

Sveti je napisao/la:
Da li ste vi normalni ?
Ne, što pitaš?

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 25 sep 2012, 23:06

mandraX je napisao/la:
Sveti je napisao/la:
Da li ste vi normalni ?
Ne, što pitaš?
Informativno. Hvala na odgovoru, mada i ti vjerovatno poznaješ tu materiju koliko i ja ;)
naprijed rejal

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 26 sep 2012, 01:05

mandraX je napisao/la:[youtube][/youtube]

Majstor ostaje majstor. :)
ovo nisam nikad uzivo vidio....hehe vako sam ja na pesu volio zabit...strelica dole i krug se pritisne hehehe
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 sep 2012, 09:00

slika

Iniesta će biti spreman za El-Clasico 8-)

Opet se pokrenula tema Neymar :)
Predsjednik brazilskog Santosa Luiz Alvaro Oliveira je, piše katalonski sportski dnevnik "Sport" potvrdio da će Neymar karijeru nastaviti u Barceloni.

Iako je superbogati PSG pokazao veliki interes za ovog talentovanog napača, Leonardo, sportski direktor francuskog kluba, ne može doći do pomaka u pregovorima. Iz Santosa im je poručeno da će Neymar igrati u Barceloni i da neka vrsta dogovora s Barçom već postoji. Teško je reći kada će se brazilski napadač pridružiti u katalonskoj ekipi, ali sve ukazuje da će se to desiti u sezoni 2013/14.

Već ranije je pisano kako je Sandro Rosell, koji ima jako veliki utjecaj na fudbal u Južnoj Americi, usaglasio uslove s Neymarom, a čini se kako je Barçin predsjednik postigao dogovor i s upravom sadašnjeg kluba ovog mladog igrača. Naravno, niko od klupskih čelnika ne želi demantovati, ali ni potvrditi informacije o ovom transferu.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 26 sep 2012, 11:57

Trebalo bi kupiti tog Neymara.
Momak uz malo rada i ucenja od Xavija, Inieste i Messija moze postati jedan od najboljih na svijetu ..
A mogao bi donijeti i nesto novo u klub, slicno kao Ronaldinho.
Ali nije sada da je nesto posebno potreban koliko Barci treba kvalitetan stoper.

Vermaelen, Ter Stegen i Neymar .. dobar skauting :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 26 sep 2012, 14:18

M4kaveli je napisao/la:Trebalo bi kupiti tog Neymara.
Momak uz malo rada i ucenja od Xavija, Inieste i Messija moze postati jedan od najboljih na svijetu ..
A mogao bi donijeti i nesto novo u klub, slicno kao Ronaldinho.
Ali nije sada da je nesto posebno potreban koliko Barci treba kvalitetan stoper.

Vermaelen, Ter Stegen i Neymar .. dobar skauting :mrgreen:
Svaki dan upucujem dove dragom Allahu dz.s. da se ostvari kupovina Ter Stegena.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.